עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמה שיותר, ורצוי במגוון צבעים (הצבעים השונים מעידים על הימצאות כימיקלים שונים).מה לגבי ירקות?
ויטמינים שונים מה זה כימיקלים? 🥷כמה שיותר, ורצוי במגוון צבעים (הצבעים השונים מעידים על הימצאות כימיקלים שונים).
מה רע בעוגיות? חומרים משמרים, מתחלבים, מייצבים, חומרי טעם וריח, צבעי מאכל ?קודם כל, מה כל כך "רע" בעוגיות? הדבר הרע היחיד שיכול להיות בחלק מהעוגיות זה שומן טרנס ושומן רווי (רק אם בכמויות גדולות). מבחינת פחמימה, יש אומנם הבדלים בין האינדקס הגלקימי של פירות לעוגיות אבל זה לא משחק תפקיד כל כך חשוב.
בפירות יש יתרון חשוב כי הן מכילות פרוקטוז בכמויות גבוהות שעוזר לתחזוק בריאות הגוף, שלא לדבר על היעילות של פירות מבחינת ויטמינים ומינרלים.
בקיצור, חשוב לאכול פירות, לך על זה ואין בעיה לאכול אותן גם בהגזמה (כשאני מדבר על הגזמה אני מתכוון לכמויות כמו 4-5 פירות ביום ולא לכמות שאתה רואה בבעיות במתמטיקה כמו יוסי שקנה 60 אבטיחים)
הבאתי למעלה מחקר שמראה שפרוקטוז בכמויות סבירות בסדר גמור ואפשר לערבב אותו עם חומצות אמינו וגלוקוז על מנת לגרום לו להיות "פחות רעיל".מה רע בעוגיות? חומרים משמרים, מתחלבים, מייצבים, חומרי טעם וריח, צבעי מאכל ?
פרוקטוז ממש לא בריא
בפירות אין כמעט ויטמינים ומינרלים בטח שלא משהו שאי אפשר להשיג ממקור אחר וגם ככה זה לא מכסה לך צריכה יומית של שום ויטמין ככה שאם אתה בקטע הזה, עדיף כבר לצרוך מולטי ויטמין
התגובה שלי היא לבקש מיהב סימוכין.יש מצב לתגובה מ @יהושע60
תמיד אפשר לסמוך עליך שתגיב 😃התגובה שלי היא לבקש מיהב סימוכין.
התגובה שלי היא לבקש מיהב סימוכין.
לא אמרתי לא לאכול פירות אין בעיה עם 1-2הבאתי למעלה מחקר שמראה שפרוקטוז בכמויות סבירות בסדר גמור ואפשר לערבב אותו עם חומצות אמינו וגלוקוז על מנת לגרום לו להיות "פחות רעיל".
בנוגע לחומרים משמרים וכל השאר אז התייחסתי מבחינת הסוכר. ברור שמבחינת בריאות פירות עדיפים פי הרבה מעוגיות.
בפירות אין כמעט ויטמינים ומינרלים? אני לא יודע לגבי זה אבל זה נשמע לי ממש לא נכון. יש מצב לתגובה מ @יהושע60 ?
סתם למען הפרופורציה כי אני לא מבין בכמויות של ויטמינים, באיזה מאכל יש הרבה ויטמין סי לאומת תפוז?לא אמרתי לא לאכול פירות אין בעיה עם 1-2
איזה סימוכין צריך בדיוק? בתפוז יש 60 מיליגרם ויטמין סי כשאתה צריך בסביבות ה500 ליום (דוגמא)
לעומת* 😃סתם למען הפרופורציה כי אני לא מבין בכמויות של ויטמינים, באיזה מאכל יש הרבה ויטמין סי לאומת תפוז?
בגמבה אדומה יש 160 מג ויטמין סי ל100גרם וגמבה ממוצעת שוקלת 200ג'סתם למען הפרופורציה כי אני לא מבין בכמויות של ויטמינים, באיזה מאכל יש הרבה ויטמין סי לאומת תפוז?
מה זה כימיקלים?
איזה סימוכין צריך בדיוק?
1. זאת דוגמא לאמירה שזקוקה לסימוכין....כשאתה צריך בסביבות ה500 ליום