עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מומלץ לשחקן כדורגל להשתמש בקריאטין?צורת הפעולה של קריאטין היא ספיחת נוזלים לשריר שאמורה לתרום להתאוששות. ספורטאים שחשוב להם להיות מחוסרי נוזלים כמו בודיבילדרים בתקופת תחרות או אולי שחיינים(?) כנראה ירצו להשתמש בקריאטין בתקופות מסוימות ובתקופות אחרות לא, אבל אני לא יכול לחשוב על רעיון לספורטאי שקריאטין יזיק לו, אולי שחקן שחמט...
אני לא חושב שלשחקן כדורגל יש צורך בקריאטין.מומלץ לשחקן כדורגל להשתמש בקריאטין?
אנחנו לא מדברים פה על 10 קילו עודף, כולה נוזלים.ספורטאי לא יכול להיות עם עודף משקל.
אני שואל את זה מפני שאני שחקן כדורגל שרוצה לשלב אימונים במכון כושר עם האימונים של הקבוצהאני לא חושב שלשחקן כדורגל יש צורך בקריאטין.
אם אתה משלב אימוני כושר זה סיפור אחר. תנסה, אולי יעזור.אני שואל את זה מפני שאני שחקן כדורגל שרוצה לשלב אימונים במכון כושר עם האימונים של הקבוצה
לפני בית ספר בבוקר אימון במכון , ובערב אימון עם הקבוצה שזה 12 שעות -+ של התאוששות ואמרו לי שזה לא מספיק זמן התאוששות לכן המליצו לי לקחת קריאטין מה אתה חושב?
אוקי אתה ממליץ , לקחת בנוסף לזה אולי אבקת חלבון כי לא נראלי שאני אגיע ל150 גרם חלבון (אני שוקל 75) ביום?אם אתה משלב אימוני כושר זה סיפור אחר. תנסה, אולי יעזור.
אם לא תצליח להגיע לערכי החלבון שצריך ללא אבקת חלבון אז תיקח אבקת חלבון.אוקי אתה ממליץ , לקחת בנוסף לזה אולי אבקת חלבון כי לא נראלי שאני אגיע ל150 גרם חלבון (אני שוקל 75) ביום?
קשה להגיע ל150 גרם חלבון ביום. (גם עוד מעט יתחיל לי בית ספר, אימונים וכו')אם לא תצליח להגיע לערכי החלבון שצריך ללא אבקת חלבון אז תיקח אבקת חלבון.
כל קריאטין מונו שרשום עליו CREAPURE יתאים. אתה יכול ללכת על הקריאטין של אופטימום/דיימטייז או כל קריאטין אחר שיש עליו את התווית.קשה להגיע ל150 גרם חלבון ביום. (גם עוד מעט יתחיל לי בית ספר, אימונים וכו')
תוכל להמליץ לי על אבקת חלבון וקריאטין טובים?
אוקי אני אצור איתם קשר.כל קריאטין מונו שרשום עליו CREAPURE יתאים. אתה יכול ללכת על הקריאטין של אופטימום/דיימטייז או כל קריאטין אחר שיש עליו את התווית.
מבחינת חלבון, תן שיחה ל @AminoShop הם יתנו לך המלצות יותר טובות ממני.
תודה רבה.קריאטין תוסף מעולה לכדורגלנים. מאמין שכל הכדורגלני צמרת משתמשים.
דרך אגב, אם אני לא טועה יותר מ95% מהספורטאים באולימפיאדה האחרונה צורכים קריאטין.
כן אין בעיהתודה רבה.
זה היה טוב שאני אשלב קריאטין ואבקת חלבון ביחד?
סביר להניח שרוב שחקני השחמט הרציניים צורכים קריאטין: http://www.gwern.net/Creatine .צורת הפעולה של קריאטין היא ספיחת נוזלים לשריר שאמורה לתרום להתאוששות. ספורטאים שחשוב להם להיות מחוסרי נוזלים כמו בודיבילדרים בתקופת תחרות או אולי שחיינים(?) כנראה ירצו להשתמש בקריאטין בתקופות מסוימות ובתקופות אחרות לא, אבל אני לא יכול לחשוב על רעיון לספורטאי שקריאטין יזיק לו, אולי שחקן שחמט...
אני לא מסכים איתכם. אכן קריאטין הוא קריאטין, אבל זה בדיוק שורש העניין: אתה רוצה לוודא שמה שאתה קונה (במקרה שלך: מוכר) הוא באמת קריאטין טהור ככל האפשר, ולא קריאטין +קריאטינין+נתרן+Dicyandiamide+Dihydrotriazine+מזהמים שונים שנוספו בתהליך הייצור באיזה חור נידח בסין ונקנה ע"י החברה האורזת בפרוטות.קריאטין זה קריאטין איך שלא נסובב את זה
או שלא הבנת אותי או שאני לא מבין אותך. אני מקווה ששאר הקוראים יצליחו להבין אותך או אותי 😃הם כולם אותו דבר - קריאטין מונו