הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון קריאטין מומלץ לספורטאים

Verratti

משתמש מתחיל
42
0
נק' מוניטין:
0
42
0
קריאטין מומלץ לספורטאים?
כי ממה שהבנתי יש בזה הרבה נוזלים והמשקל גוף שלך עולה , ספורטאי לא יכול להיות עם עודף משקל.

צורת הפעולה של קריאטין היא ספיחת נוזלים לשריר שאמורה לתרום להתאוששות. ספורטאים שחשוב להם להיות מחוסרי נוזלים כמו בודיבילדרים בתקופת תחרות או אולי שחיינים(?) כנראה ירצו להשתמש בקריאטין בתקופות מסוימות ובתקופות אחרות לא, אבל אני לא יכול לחשוב על רעיון לספורטאי שקריאטין יזיק לו, אולי שחקן שחמט...

• פותח/ת השרשור
צורת הפעולה של קריאטין היא ספיחת נוזלים לשריר שאמורה לתרום להתאוששות. ספורטאים שחשוב להם להיות מחוסרי נוזלים כמו בודיבילדרים בתקופת תחרות או אולי שחיינים(?) כנראה ירצו להשתמש בקריאטין בתקופות מסוימות ובתקופות אחרות לא, אבל אני לא יכול לחשוב על רעיון לספורטאי שקריאטין יזיק לו, אולי שחקן שחמט...
מומלץ לשחקן כדורגל להשתמש בקריאטין?

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שלשחקן כדורגל יש צורך בקריאטין.
אני שואל את זה מפני שאני שחקן כדורגל שרוצה לשלב אימונים במכון כושר עם האימונים של הקבוצה
לפני בית ספר בבוקר אימון במכון , ובערב אימון עם הקבוצה שזה 12 שעות -+ של התאוששות ואמרו לי שזה לא מספיק זמן התאוששות לכן המליצו לי לקחת קריאטין מה אתה חושב?

אני שואל את זה מפני שאני שחקן כדורגל שרוצה לשלב אימונים במכון כושר עם האימונים של הקבוצה
לפני בית ספר בבוקר אימון במכון , ובערב אימון עם הקבוצה שזה 12 שעות -+ של התאוששות ואמרו לי שזה לא מספיק זמן התאוששות לכן המליצו לי לקחת קריאטין מה אתה חושב?
אם אתה משלב אימוני כושר זה סיפור אחר. תנסה, אולי יעזור.

• פותח/ת השרשור
אם לא תצליח להגיע לערכי החלבון שצריך ללא אבקת חלבון אז תיקח אבקת חלבון.
קשה להגיע ל150 גרם חלבון ביום. (גם עוד מעט יתחיל לי בית ספר, אימונים וכו')
תוכל להמליץ לי על אבקת חלבון וקריאטין טובים?

קשה להגיע ל150 גרם חלבון ביום. (גם עוד מעט יתחיל לי בית ספר, אימונים וכו')
תוכל להמליץ לי על אבקת חלבון וקריאטין טובים?
כל קריאטין מונו שרשום עליו CREAPURE יתאים. אתה יכול ללכת על הקריאטין של אופטימום/דיימטייז או כל קריאטין אחר שיש עליו את התווית.
מבחינת חלבון, תן שיחה ל @AminoShop הם יתנו לך המלצות יותר טובות ממני.

• פותח/ת השרשור
כל קריאטין מונו שרשום עליו CREAPURE יתאים. אתה יכול ללכת על הקריאטין של אופטימום/דיימטייז או כל קריאטין אחר שיש עליו את התווית.
מבחינת חלבון, תן שיחה ל @AminoShop הם יתנו לך המלצות יותר טובות ממני.
אוקי אני אצור איתם קשר.
שמעתי שקריאטין בוסט הוא גם טוב מה אתה אומר?

קריאטין תוסף מעולה לכדורגלנים. מאמין שכל הכדורגלני צמרת משתמשים.
דרך אגב, אם אני לא טועה יותר מ95% מהספורטאים באולימפיאדה האחרונה צורכים קריאטין.

• פותח/ת השרשור
קריאטין תוסף מעולה לכדורגלנים. מאמין שכל הכדורגלני צמרת משתמשים.
דרך אגב, אם אני לא טועה יותר מ95% מהספורטאים באולימפיאדה האחרונה צורכים קריאטין.
תודה רבה.
זה היה טוב שאני אשלב קריאטין ואבקת חלבון ביחד?

סביר להניח שרוב שחקני השחמט הרציניים צורכים קריאטין: http://www.gwern.net/Creatine .
בגלל זה הזה אני גם מתלבט אם אולי שווה לי להתחיל לצרוך קריאטין בשביל הgainz של הלימודים.

קריאטין זה קריאטין איך שלא נסובב את זה, דווקא שם ממליצים לכל הלקוחות ללכת על הזול ביותר.
ההבדל המשמעתי שכל הקריאטינים הזולים הם גרגיר חול, לא כזה מפריע אבל בהחלט יש קריספיות בשיניים אחרי השתיה. מיקרונייז לאומת זאת ממש כמו פודרה, יותר נחמד למי שרוצה לערבב עם חלבון לאחר האימון או סתם עם מים.

קריאטין זה קריאטין איך שלא נסובב את זה
אני לא מסכים איתכם. אכן קריאטין הוא קריאטין, אבל זה בדיוק שורש העניין: אתה רוצה לוודא שמה שאתה קונה (במקרה שלך: מוכר) הוא באמת קריאטין טהור ככל האפשר, ולא קריאטין +קריאטינין+נתרן+Dicyandiamide+Dihydrotriazine+מזהמים שונים שנוספו בתהליך הייצור באיזה חור נידח בסין ונקנה ע"י החברה האורזת בפרוטות.

דווקא בגלל שמוצר טוב לא עולה הרבה, זה המקום הלא נכון לחסוך בו. התוית Creapure מבטיחה איכות מוצר טובה, ולמרות שיש עוד הרבה חברות טובות, מי שלא רוצה להשקיע במחקר ומעקב אחרי היצרנים השונים יכול פשוט להסתמך על המותג הזה.

נערך לאחרונה:
כנראה שלא היתי ברור, קריאטין מונו הוא קריאטין מונו. יש בשוק עשרות חברות שמוכרות מונו, בגדול חוץ מהצורה שזה מגיע (טחון, גרוס וכו) הם כולם אותו דבר - קריאטין מונו. ולכן היינו ממליצים תמיד לבחור בזול יותר.

הם כולם אותו דבר - קריאטין מונו
או שלא הבנת אותי או שאני לא מבין אותך. אני מקווה ששאר הקוראים יצליחו להבין אותך או אותי 😃

כל המוצרים ברשימה הבאה הם "קריאטין מונוהידרט". הראשון הוא Creapure ...

upload_2015-7-1_12-18-58.png

(מקור: http://www.mesomorphosis.com/articles/brink/creatine-impurities.htm#Dicyandiamide)

אבל החלק החשוב הוא לא בהכרח ריכוז החומרים האלה אלא מה אפשר ללמוד מהם על איכות המוצר ותהליכי הייצור שלו באופן כללי. אתה יודע את זה, אבל לטובת קוראים אחרים אזכיר שרוב החברות אינן מיצרות קריאטין אלא קונות אותו בכמויות גדולות מהיצרן וכל מה שהן עושות הוא אריזה ופרסום. ברור שכאשר מחפשים את היצרן הזול ביותר יש חשש רציני שלא מקפידים על איכות החומר הנקנה. דווקא קריאטין שהוא חומר שנצרך בכמויות גדולות מאד (5 גרם ביום אולי לא נשמע הרבה, אבל 5000 מ"ג ליום אולי כן) אמור להיות נקי מכל זיהום אפשרי במידת האפשר. הסינים, לדוגמא, לא ממש מצטיינים בהקפדה על איכות המוצרים, בפרט אלה שנמכרים באנונימיות יחסית וקריאטין הוא בדיוק כזה מהסיבה שפירטתי קודם.

(אני לא מדבר בכלל על השאלה של מונו-הידרט בניגוד לפורמולות אחרות, בזה אין לנו חילוקי דעות).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית