עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אהההה תודה גבר..טוב, כל שבוע יש לך את המשקל ל5 חזרות שאתה עושה בראשון, נאמר 100 קג וזה לצורך העניין ה100% השבועי שלך. ביום חמישי אתה עושה60%-70%80%-90% בחמישיות (כמו בראשון) ואז במקום 100% לחמישיה אתה עושה 102.5% לשלשה לצורך העניין 102.5קג, ולאחר מכן אתה עושה שמינייה של 80%.
נחת יומיים..
יום ראשון אתה מתייחס ל100% החדשים שלך לפי המשקל של השלשה של יום חמישי, לצורך העניין 102.5קג.
ויום חמישי השלשה תהיה 105קג וכן הלאה..
עוד משהו?
נ'בטוב, כל שבוע יש לך את המשקל ל5 חזרות שאתה עושה בראשון, נאמר 100 קג וזה לצורך העניין ה100% השבועי שלך. ביום חמישי אתה עושה60%-70%80%-90% בחמישיות (כמו בראשון) ואז במקום 100% לחמישיה אתה עושה 102.5% לשלשה לצורך העניין 102.5קג, ולאחר מכן אתה עושה שמינייה של 80%.
נחת יומיים..
יום ראשון אתה מתייחס ל100% החדשים שלך לפי המשקל של השלשה של יום חמישי, לצורך העניין 102.5קג.
ויום חמישי השלשה תהיה 105קג וכן הלאה..
עוד משהו?
שמע, זה אפשרי אבל הסיכוי שלך להיכשל הרבה יותר גבוהה.לטווח הארוך אתה תתקדם הרבה יותר מהר עם עליה מתונה סמוך עלי.אהההה תודה גבר..
זאת אומרת שצריך לעלות 2.5 קילו בשבוע נכון? אבל אם אני רוצה לעלות יותר/פחות זה אפשרי?
הסיכויים שלי להיכשל אם אני יעלה בשבוע יותר מ2.5? או פחות מ2.5?שמע, זה אפשרי אבל הסיכוי שלך להיכשל הרבה יותר גבוהה.לטווח הארוך אתה תתקדם הרבה יותר מהר עם עליה מתונה סמוך עלי.
הייתי בתוכנית הזאת ממש לא מזמן.
הסיכויים שלי להיכשל אם אני יעלה בשבוע יותר מ2.5? או פחות מ2.5?
אז אני עכשיו יסכם את התכנית ותגיד לי אם זה נכון.סיכויים שלך להיכשל גם המתמטיקאים הגדולים בעולם התקשו לחשב.
כל אימון עצימות (חמישי) אתה מאתגר את הגוף עם משקל חדש שאתה אמור להצליח כי אתה מפצה עם מספר חזרות נמוך יותר. כשאתה קופץ ב5 קג הגוף יכול לא לעמוד בזה.
לגבי קפיצה של פחות מ2.5 היא בסדר אבל בעיניי זה איטי מידי וחוץ מזה רוב המכונים בעלי משקולות של 1.25קג לכל הפחות.
אז אני עכשיו יסכם את התכנית ותגיד לי אם זה נכון.
ניקח דוגמה נגיד בסקוואט
כאשר 100 ק"ג זה ה100% שלי:
אימון A:
סט 1: 60 ק"ג (5 חזרות)
סט 2: 70 ק"ג (5 חזרות)
סט 3: 80 ק"ג (5 חזרות)
סט 4: 90 ק"ג (5 חזרות)
סט 5: 100 ק"ג (5 חזרות)
אימון B:
סט 4: 80 ק"ג (5 חזרות)
אימון C:
סט 4: 90 ק"ג (5 חזרות)
סט 5: 102.5 ק"ג (3 חזרות)
סט 6: 80 ק"ג (8 חזרות)
התרגילי עזר שבחרתי הם:
1. Frog Crunches
2. Prone Cobra
Frog Crunches עובד על בטן ואני צריך לחזק את הבטן כי היא מאוד חשובה לגבי מניעת פציעות אצל ספורטאים.הבנת נכון
לגבי התרגילים עזר אני לא מכי אותם.
תגיד בערך מהם ועל איזה שרירים הם עובדים ו יותר חשוב תגיד למה אתה צריך אותם
את הבטן אתה יכול להשאיר.Frog Crunches עובד על בטן ואני צריך לחזק את הבטן כי היא מאוד חשובה לגבי מניעת פציעות אצל ספורטאים.
וProne Cobra הוא מחזק את הגב והגב גם עוזר לי בכדורגל... (אני כדורגלן)
צודק, לא חשבתי על זה.יהיה לו הרבה יותר קל עם הטבלה שרן עשה בגוגל Docs
אוקיי, אני יוריד אותו...את הבטן אתה יכול להשאיר.
על העזר לגב הייתי מוותר. אתה מעמיס מספיק על הגב בסקווט ובדדליפט.
אין מוט חופשי? איך אתה עושה פרס,בנץ,סקוט?אוקיי, אני יוריד אותו...
אבל תשמע יש לי בעיה..
אני בחדר כושר אבל בבית ספר...
זאת אומרת שיש לנו חדר כושר בבית ספר ואחרי הלימודים מי שרוצה להתאמן פשוט בא (ברור שיש שם מאמן שמשגיח על כולם)
אבל הבעיה היא שאני לא יכול לעשות דדליפט. בגלל שהמוט שלנו הוא לא חופשי ואי אפשר להוריד אותו למטה כי יש קפיצים כאלה כדי שמי שעושה בנץ פרס והמוט חס וחלילה מחליק לו אז הוא לא יקבל מכה כי הקפיצים יעצרו את המוט מליפול
אז בקיצור מה אני אמור לעשות? לא לעשות דדליפט?
סקוואט ובנץ אני יכול לעשות... קשה להסביר את זה..אין מוט חופשי? איך אתה עושה פרס,בנץ,סקוט?
תמונה: לחץ כאןאני לא מצליח להבין.
שמע, אין לי פתרונות קסם.. נסו לסדר שם משהו.. אולי שלח תמונה של הקפיצים האלה שאתה מדבר ליבם שהבין.