הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מקסימום קלוריות בציט בחיטוב

גיל וינר

משתמש מתחיל
75
3
נק' מוניטין:
3
75
3
היי. קצת רקע כללי לפני שאני אתחיל אולי זה יעזור לכם
אני בן 15 גובה 176 משקל 67
אני בחיטוב כבר קרוב לחודשיין ירדתי 7.5 -8 קג.

בכל הזמן הזה עשיתי ציט אחד שכלל תערובת כזאת של פטריות שמנות וגבינות, סטייק 350 גרם ואחרי זה גלידה 3 כדורים של שוקולד.

זה הכל בחודשיים.

עכשיו. אני רוצה להוריד עוד 3-5 קילו לפני שאני עובר למסה ורציתי לדעת.
זה קריטי מאוד מאוד אם זה ציט מיל או יום העמסה ? כי אני כן צריך את הפורקן של הציט אבל אם העמסה זה הרבה יותר טוב אולי אוכל לוותר.
דבר שני. הציט הבא שלי הוא עוד כמה ימים כלומר שבועיים אחרי הציט הראשון הקודם. כמה מקסימום קלוריות אני יכול להרשות לעצמי ? ואני יכול להגיע לארוחה בערב רעב ממש כאילו שכמעט לא אכלתי כלום כל היום ? כי אני רוצה ממש להנות ממנו...
אני יודע שסה ארוך מקווה שתוכלו לענות . תודה רבה רבה

לצ'יט מיל יש בעיקר מטרה פסיכולוגית ולהעמסה יש מטרה למילוי מאגרים (מאגרי הגליקוגן) שמתרוקנים במחסור קלורי ומחסור פחמימתי גדול.
אם אתה עושה חיטוב רגיל אין לך צורך בהעמסות בכלל, פשוט תיתן 1-2 ארוחות צ'יט שבועיות להרגיע את עצמך פסיכולוגית וזהו.
מבחינת כמויות בצ'יט, ההמלצה של לייל היא על מנת שבטעות לא תאכל יותר מדי כדאי שתעשה את הצ'יטים שלך בחוץ (מסעדות, שווארמות וכו) וככה אתה תקבל כמות סבירה של מזון שתוכל להרגיע אותך פסיכולוגית וגם תהיה טעימה וזה גם מקל על חיי החברה שלך (בטוח חברים שלך מציאים לך לצאת לאכול לפעמים ואתה מסרב בגלל החיטוב). אין טעם להרעיב את עצמך בכוח לפני צ'יט, חבל, אם אתה רעב סימן שהגוף מראה לך שמשהו לא בסדר, במקום זה תאכל כמו שצריך ותבוא לצ'יט מוכן לאכול אותו ולהמשיך בחיטוב כמו גדול.

דווקא לדעתי יש טעם לאכול פחות לפני הצ'יט באותו יום, אבל לא להרעיב את עצמך, פשוט אולי תוריד קצת מכל ארוחה, כדי שביחד עם הצ'יט לא ייצא לך הרבה יותר מדי קלוריות באותו יום (גם אם כן זה לא כזאת בעיה כי זה כולה יום אחד, אלא אם כן תדחף אוכל בכוח עד שאי אפשר יותר)

אם אתה עושה חיטוב רגיל אין לך צורך בהעמסות בכלל, פשוט תיתן 1-2 ארוחות צ'יט שבועיות להרגיע את עצמך פסיכולוגית וזהו.
להרוג אנשים כמוך 😡
תעשה העמסה מסודרת ואל תעשה שום צ'יט מפגר שסתם דופק ערכים ומקשה עליך להסתדר עם היומית!

להרוג אנשים כמוך 😡
תעשה העמסה מסודרת ואל תעשה שום צ'יט מפגר שסתם דופק ערכים ומקשה עליך להסתדר עם היומית!
תשמע, אם הצ'יט עוזר מבחינה פסיכולוגית אז למה לא לעשות פעם בשבוע או משהו? זה לא אומר ללכת ולאכול כל מה שאתה רואה, אבל כן לעשות ארוחה אחת שבה אתה אוכל דברים ש"אסור" לך

תשמע, אם הצ'יט עוזר מבחינה פסיכולוגית אז למה לא לעשות פעם בשבוע או משהו? זה לא אומר ללכת ולאכול כל מה שאתה רואה, אבל כן לעשות ארוחה אחת שבה אתה אוכל דברים ש"אסור" לך
כי אין דבר כזה דברים שאסור לך. יש ערכים יומיים, וזהו. בתוכם תאכל מצידי אבנים וחצץ. אם הצ'יט מפריע לערכים האלה, הוא מפריע לדיאטה. אם לא, אז הוא לא צ'יט. ובכל מקרה, העמסה חייבים לעשות (כן, גם עם 150 גרם פחמימה ליום), אז היא מכסה את המוטיב הנפשי של הצ'יט.

אם אתה עושה חיטוב רגיל אין לך צורך בהעמסות בכלל
לפי ידידינו לייל, בכל חיטוב (גירעון קלורי) יש צורך בהעמסות. אמרתי לך באשכול אחר ואמרת שתחזור לספר ותיווכח שאני צודק ותבדוק 😃
כי אין דבר כזה דברים שאסור לך. יש ערכים יומיים, וזהו. בתוכם תאכל מצידי אבנים וחצץ. אם הצ'יט מפריע לערכים האלה, הוא מפריע לדיאטה. אם לא, אז הוא לא צ'יט.
אם יש לך תפריט קבוע אז מה שחורג ממנו זה צ'יט (או FREE MEAL)
ובכל מקרה, העמסה חייבים לעשות (כן, גם עם 150 גרם פחמימה ליום), אז היא מכסה את המוטיב הנפשי של הצ'יט.
נכון, אבל לא תמיד זה מכסה את המוטיב הנפשי

לפי ידידינו לייל, בכל חיטוב (גירעון קלורי) יש צורך בהעמסות. אמרתי לך באשכול אחר ואמרת שתחזור לספר ותיווכח שאני צודק ותבדוק 😃

אם יש לך תפריט קבוע אז מה שחורג ממנו זה צ'יט (או FREE MEAL)

נכון, אבל לא תמיד זה מכסה את המוטיב הנפשי
לא מצאתי איפה לייל רשם שצריך העמסה בכל חיטוב. רק שכתוב שהעמסה צריכה להיות עם הרבה פחמימה, כמה שפחות שומן ומטרתה היא פסיכולוגית + פיזיולוגית מבחינת מילוי מאגרים. אני לא רואה צורך להעמיס אם אתה מכניס מעל 150 גרם פחמימה ליום. מספיק צ'יט מילס

לא מצאתי איפה לייל רשם שצריך העמסה בכל חיטוב.
עמוד 36 פסקה שניה:
I want to say right away that the structured refeed should be high-carbohydrate (and ideally fairly
low in fat) regardless of the type of diet you are currently following. So whether you are on a highcarb/
low-fat diet to begin with, living in The Zone, or doing a low-carbohydrate diet such as Atkins or The
South Beach Diet or what have you, structured refeeds are a time to jack up the carbohydrates and
lower your fat intake.

עמוד 36 פסקה שניה:
I want to say right away that the structured refeed should be high-carbohydrate (and ideally fairly
low in fat) regardless of the type of diet you are currently following. So whether you are on a highcarb/
low-fat diet to begin with, living in The Zone, or doing a low-carbohydrate diet such as Atkins or The
South Beach Diet or what have you, structured refeeds are a time to jack up the carbohydrates and
lower your fat intake.
האנגלית שלך לא משהו היום. הוא אמר שלא משנה באיזו דיאטה אתה נמצא אתה חייב להעמיס הרבה פחמימה בהעמסה שלך. הוא לא אמר פה בשום מקום שהוא ממליץ לעשות העמסה בכל חיטוב.

האנגלית שלך לא משהו היום. הוא אמר שלא משנה באיזו דיאטה אתה נמצא אתה חייב להעמיס הרבה פחמימה בהעמסה שלך. הוא לא אמר פה בשום מקום שהוא ממליץ לעשות העמסה בכל חיטוב.
מה???
אז למה הוא היה בכלל מדבר על לעשות העמסת פחמימה בדיאטה שהיא דלת פחמימות אם לא צריך לעשות העמסת פחמימה בדיאטה שהיא לא דלת פחמימות???

• פותח/ת השרשור
גם לפי ידידנו סטיץ'.

בשביל זה יש פורנו באינטרנט.

לא מצאתי איפה לייל רשם שצריך העמסה בכל חיטוב. רק שכתוב שהעמסה צריכה להיות עם הרבה פחמימה, כמה שפחות שומן ומטרתה היא פסיכולוגית + פיזיולוגית מבחינת מילוי מאגרים. אני לא רואה צורך להעמיס אם אתה מכניס מעל 150 גרם פחמימה ליום. מספיק צ'יט מילס

עמוד 36 פסקה שניה:
lower your fat intake.

אוקיי אז אתם די חלוקים בדעות אבל בגדול פעם בשבועיים זה לא נורא לפי מה שאתם אומרים.

עכשיו השאלה היא כזאת, אני יכול דפוק ציט של 1500-1700 קלוריות ? או להסתפק ב1000 או אפילו פחות,

וטנק, התכוונתי לבוא רעב כי כאילו אם אתה בא רעב להמבורגר אתה הרבה יותר תהנה ממנו מאשר אם תבוא לא רעב, אז כאילו למקסם את ההנאה מהציט

מה???
אז למה הוא היה בכלל מדבר על לעשות העמסת פחמימה בדיאטה שהיא דלת פחמימות אם לא צריך לעשות העמסת פחמימה בדיאטה שהיא לא דלת פחמימות???
למען האמת לא כל כך הבנתי ואני לא כזה מסכים עם העמסה בדיאטה שהיא לא דלת פחמימה לפחות לפי הנימוקים שלייל הביא. אני חושב שבדיאטת כמו THE ZONE או אחרת שיש בה מעל 100-150 פחמימה מספיק לעשות 1-2 צ'יט מילס בשבוע.
אוקיי אז אתם די חלוקים בדעות אבל בגדול פעם בשבועיים זה לא נורא לפי מה שאתם אומרים.

עכשיו השאלה היא כזאת, אני יכול דפוק ציט של 1500-1700 קלוריות ? או להסתפק ב1000 או אפילו פחות,

וטנק, התכוונתי לבוא רעב כי כאילו אם אתה בא רעב להמבורגר אתה הרבה יותר תהנה ממנו מאשר אם תבוא לא רעב, אז כאילו למקסם את ההנאה מהציט
אז לא, אל תבוא רעב להמבורגר. תזכור את המטרה של הצ'יט, להנות ממנו, אפשר להנות ממנו בלי להיות סופר רעב וככה אתה לא תדחף לעצמך קלוריות מיותרות רק כי אתה רעב. תזכור, אם אתה רעב משהו בגוף שלך גורם לאחד ההורמונים שלך לצנוח. זה יכול לקרות מהרבה סיבות, כשחלק מהן לא קשורות לתזונה שלך (כמו לדוגמא לראות אנשים אוכלים או להריח אוכל) אבל חלקן קשורות לאותות שהגוף שולח לך שהוא צריך אנרגיה, ולהגיע למצב הזה מאוד לא רצוי בכל חיטוב שאתה עושה

• פותח/ת השרשור
למען האמת לא כל כך הבנתי ואני לא כזה מסכים עם העמסה בדיאטה שהיא לא דלת פחמימה לפחות לפי הנימוקים שלייל הביא. אני חושב שבדיאטת כמו THE ZONE או אחרת שיש בה מעל 100-150 פחמימה מספיק לעשות 1-2 צ'יט מילס בשבוע.

אז לא, אל תבוא רעב להמבורגר. תזכור את המטרה של הצ'יט, להנות ממנו, אפשר להנות ממנו בלי להיות סופר רעב וככה אתה לא תדחף לעצמך קלוריות מיותרות רק כי אתה רעב. תזכור, אם אתה רעב משהו בגוף שלך גורם לאחד ההורמונים שלך לצנוח. זה יכול לקרות מהרבה סיבות, כשחלק מהן לא קשורות לתזונה שלך (כמו לדוגמא לראות אנשים אוכלים או להריח אוכל) אבל חלקן קשורות לאותות שהגוף שולח לך שהוא צריך אנרגיה, ולהגיע למצב הזה מאוד לא רצוי בכל חיטוב שאתה עושה

סבבה הבנתי אותך,
עכשיו אני ברגיל על 80 פחמימה ביום, כמה אתה אומר אני יכול לדחוף קלוריות בציט ? אני יכול להתפנק פעם בשבועיים על איזה 1600 קלוריות ?

סבבה אפשר לא להסכים איתו, פשוט אמרתי לך את מה שהוא אומר...
סבבה הבנתי אותך,
עכשיו אני ברגיל על 80 פחמימה ביום, כמה אתה אומר אני יכול לדחוף קלוריות בציט ? אני יכול להתפנק פעם בשבועיים על איזה 1600 קלוריות ?
על 80 פחמימה אני חושב שיסכימו איתי שמאוד רצוי לעשות העמסות פחמימה, פעם בשבוע לדעתי (העמסה זה לא צ'יט)

סבבה הבנתי אותך,
צ'יט לא אמור להיות 1600 קלוריות. צ'יט אמור להיות בגודל של ארוחה אישית במסעדה, או המבורגר בBBB, או שווארמה, משהו שישמח אותך וירגיע אותך ולא יהיה "כבד מדי". אפשר לאכול גם צ'יט של 600-700 קלוריות ולצאת מרוצה בלי אימפליקציה רעה לחיטוב שלך.

על 80 פחמימה אני חושב שיסכימו איתי שמאוד רצוי לעשות העמסות פחמימה, פעם בשבוע לדעתי (העמסה זה לא צ'יט)
אולי @Moshe יוכל להסביר מדוע לייל אומר שגם בחיטוב רגיל מומלץ להעמיס המון פחמימה לגוף?

מסכים. אם הוא על 80 גרם פחמימה באמת כדאי לו לעשות העמסה אבל אני חושב שפעם ב10 יום העמסה ופעם בשבוע צ'יט מיל זה לא רע בשבילו.

• פותח/ת השרשור

צ'יט לא אמור להיות 1600 קלוריות. צ'יט אמור להיות בגודל של ארוחה אישית במסעדה, או המבורגר בBBB, או שווארמה, משהו שישמח אותך וירגיע אותך ולא יהיה "כבד מדי". אפשר לאכול גם צ'יט של 600-700 קלוריות ולצאת מרוצה בלי אימפליקציה רעה לחיטוב שלך.

אולי @Moshe יוכל להסביר מדוע לייל אומר שגם בחיטוב רגיל מומלץ להעמיס המון פחמימה לגוף?

מסכים. אם הוא על 80 גרם פחמימה באמת כדאי לו לעשות העמסה אבל אני חושב שפעם ב10 יום העמסה ופעם בשבוע צ'יט מיל זה לא רע בשבילו.

אז העמסה פעם ב10 ימים או ציט ?

תגבשו דעה :D

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית