לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
ואני בתהליכי גמילה מספאם וזה לא נראה טוב.
Btw אנחנו בעמוד 149. באלי למות לא חשבתי שאני אכשל בchallange כולכך מהר.
אהלן @Asi תנסה לא להתאבד מהחפירות. 😃

אוי ואבוי לי..
מה חטאתי מה בורא עולם!
״אחת השאלות שלי, אוי למה זה מגיע לי - תראה אותי אדון עולם איך התרחקתי מכולם!״
אחד השירים של שרית חדד נקרא :
רק שתדע את האמת .
מת עליו!

אל תפתח קופסאות, סתם בולשיט. פתחתי פעם 4 קיבלתי זבל בשווי חצי דולר.

מתי יש לך 3 דק לפרסם עדכון אחרת אלך לישון מאוכזב

אל ההטרלות יברך אותך במוניטין.

image.jpg

מתי, חשבתי על רעיון.
אני כל הזמן שוקל לפתוח לוג, אבל לא משוגע על הרעיון להכניס את כל העולם לתוך האימונים שלי.
כמו שאתם יודעים אני משתמש במורן @White Walker בתור לוג סודי, אבל נראה לי שהוא איבד עניין לחלוטין.
אתמול, למשל, כתבתי לו שעשיתי טוטאל של 1005 קילו באימון, והנפתי קלין אנד ג'רק של איליה אילין בלי חימום, והוא הגיב ב- "אה, באמת, נחמד, אז... כמה משקל אתה מעלה באימון הבא?" תוך כדי פיהוק.
אז חשבתי לשפוך את העדכונים שלי פה, בלוג שלך, otherwise known as האוקיינוס השקט.
ככה אני אשפוך את מחשבותיי - ומצד שני אף אחד לא יספיק לקרוא אותן. הולך?

נ.ב. בזמן שהקלדתי את ההודעה קיבלתי איזה 7 התראות של "נכתבו הודעות חדשות מאז שהעמוד רוענן", WHAT THE FUCK?!!?

מתי, חשבתי על רעיון.
אני כל הזמן שוקל לפתוח לוג, אבל לא משוגע על הרעיון להכניס את כל העולם לתוך האימונים שלי.
כמו שאתם יודעים אני משתמש במורן @White Walker בתור לוג סודי, אבל נראה לי שהוא איבד עניין לחלוטין.
אתמול, למשל, כתבתי לו שעשיתי טוטאל של 1005 קילו באימון, והנפתי קלין אנד ג'רק של איליה אילין בלי חימום, והוא הגיב ב- "אה, באמת, נחמד, אז... כמה משקל אתה מעלה באימון הבא?" תוך כדי פיהוק.

נ.ב. בזמן שהקלדתי את ההודעה קיבלתי איזה 7 התראות של "נכתבו הודעות חדשות מאז שהעמוד רוענן", WHAT THE FUCK?!!?

ROFL
ממש קידוח וחפירות LBS בע״מ

קיבלתי 10 מרענון.. 🙄
מתי, חשבתי על רעיון.
מקובל עליי בהחלט. הדבר נעשה גם כן אצל אלון בלוג עם דודי. 😃(רק שהלוג של אלון מת. )

אני מחכה שמשה יכנס לפה(או שהוא כבר פה??)

משה תמיד צופה לי בלוג. זה המקום האהוב עליו. 😛
כן, כל פעם אחרי שהוא מציץ בלוג הזה הוא קוטף פרח, תולש לו עלה כותרת אחד אחרי השני ואומר: לפרמט את האתר... לא לפרמט את האתר... לפרמט... לא לפרמט....

אתה כותב שם מגילה??

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית