מאז שהתחלתי את הליווי עם אושר 😁מה? 🤦♂️ ממתי?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מאז שהתחלתי את הליווי עם אושר 😁מה? 🤦♂️ ממתי?
בהצלחה לך ובהצלחה לכליות שלך.מאז שהתחלתי את הליווי עם אושר 😁
מקווה שאתה לא רציני2בהצלחה לך ובהצלחה לכליות שלך.
ממתי אני רציני במשהו בחיים האלה1מקווה שאתה לא רציני2
שאלת זמן או השם שלך? 😃ממתי אני רציני במשהו בחיים האלה1
זה אפילו לא הגיוני עם השם שלי..שאלת זמן או השם שלך? 😃
לא הייתי בטוח אם זו בדיחה מזעזעת או שאתה מפגר.עזוב.. בדיחה כושלת
הסמיילי מנחםלא הייתי בטוח אם זו בדיחה מזעזעת או שאתה מפגר.
הלכתי על האפשרות של המפגר. 😃
חשבתי שאמרת שיצא לו חרא ציון והוא יעבוד בחרא עבודות 😣
בקצב הזה, זה באמת יקרה.כן זה מה שגם אני הבנתי..
😭בקצב הזה, זה באמת יקרה.
אושר אמר לך לאכול x3 גרם חלבון ממשקל הגוף?מאז שהתחלתי את הליווי עם אושר 😁
כן. היה לו הסבר לזה, אני לא זוכראני זוכר שהיה כאן 97 עמודים פעם קודמת שהגבתי ועכשיו 195 defuk
אושר אמר לך לאכול x3 גרם חלבון ממשקל הגוף?
He had an explanation? As far as I know, there is not a single study ever done that concluded 3g per kg bw has ANY advantages over 2g(and even that is usually concluded as only for athletes).... Total bullshit that u need 3g. The only thing it could possibly result in (even tho unlikely if u r healthy) is kidney stones and that's it..כן. היה לו הסבר לזה, אני לא זוכר
אבנים בכליות מ x3bw.. מודה שקצת צחקתיHe had an explanation? As far as I know, there is not a single study ever done that concluded 3g per kg bw has ANY advantages over 2g(and even that is usually concluded as only for athletes).... Total bullshit that u need 3g. The only thing it could possibly result in (even tho unlikely if u r healthy) is kidney stones and that's it..
🤣אני זוכר שהיה כאן 97 עמודים פעם קודמת שהגבתי ועכשיו 195 defuk
אתה יכול לשאול אותו שוב את ההסבר? רציני מעניין אותי. אם תכתוב כאן אז תתייג אותי כי אני לא תמיד קורא כאן הכל 😃כן. היה לו הסבר לזה, אני לא זוכר
שאלתי אותו בבוקר. אין מחקר שמוכיח עדיפות של x3 על x2 אהל אני אצטט את מה שהוא כתב:אתה יכול לשאול אותו שוב את ההסבר? רציני מעניין אותי. אם תכתוב כאן אז תתייג אותי כי אני לא תמיד קורא כאן הכל 😃
בקיצור Broscience יותר נכון ממחקרים הבנתי 😃שאלתי אותו בבוקר. אין מחקר שמוכיח עדיפות של x3 על x2 אהל אני אצטט את מה שהוא כתב:
מדיבור אישי עם אנדי בולטון ואחרים, ההמלצה לפי 2 מגוחכת
בכל מקרה במדע יודעים פחות ממה שלא יודעים
זה עסק מסובך ולא ניראה לי שמישהו השקיע כסף במחקר לבדוק את זה