תקרא לזה איך שאתה רוצהבקיצור Broscience יותר נכון ממחקרים הבנתי 😃
אני חושב שלפעמים אפשר להסתמך על אנשים שמבינים "קצת" יותר ממך.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תקרא לזה איך שאתה רוצהבקיצור Broscience יותר נכון ממחקרים הבנתי 😃
עדיין יש פער בידע בנושא תזונה בינם ובין חוקרים שמתעסקים בתחום..תקרא לזה איך שאתה רוצה
תקרא לזה איך שאתה רוצה
טוב אחי. תעשו טובה, נמאס מהדיון הזההתגובה שלו שהבאת פה מוכיחה שהוא לא מבין, אתה לא רואה את זה?
לא יודע אם להסתמך לגמרי בצורה עיוורת זה טוב, אבל אני מסכים שלפעמים אפשר לשמוע, לנסות ולהחליט אם זה מתאים.אני חושב שלפעמים אפשר להסתמך על אנשים שמבינים "קצת" יותר ממך.
ה-שיטה ה-מוצר...נדבר עוד כמה חודשים ונראה אם ה-שיטה עובדת 😃
🖕ה-שיטה ה-מוצר...
תמותו!!
נדבר עוד כמה חודשים ונראה אם ה-שיטה עובדת 😃
The sad part is that u probably will actually gain weight because ull most likely end up eating 70g of protein, I.e 280kcal of food, extra each day and then be thankful for his advice... But it might as well have been 70g of carbs...נדבר עוד כמה חודשים ונראה אם ה-שיטה עובדת 😃
לא הבנתיThe sad part is that u probably will actually gain weight because ull most likely end up eating 70g of protein, I.e 280kcal of food, extra each day and then be thankful for his advice... But it might as well have been 70g of carbs...
העלייה במשקל שלך לא תבוא מאיזה 3 גרם חלבון פר משקל גוף אלה פשוט מהפלוס הקלורי שהוא יביא עימו. באותה מידה אתה יכול לאכול עוד פחמימות ותקבל את אותן תוצאות.לא הבנתי
Not rlly the same, MMC is actually a thing.. it's simply taken out of context by the bodybuilders. There is such a thing as being able to have right technique. By utilizing "MMC" ull have more correct technique as u r trying to use the correct muscles in the exercise.. for example in a row, pull ur elbows back, not ur hands, that will make u use less biceps in the movement making u feel ur back more because ur back is used more and will seem like MMC. Plus newbeginners often can't even isolate certain muscles like their lower back and glutes..חבר'ה ברו סיינס הביא רחוק מאד אנשים, דברים כמו muscel mind connection ועוד הרבה שהיו נחשבים לשטויות מתגלים כחשובים בבאדי בילדינג.
אכן זה לא מדע, אבל יכול להיות שהתרומה היא עקיפה, אל תזלזלו בברו סיינס!
הוא אמר שעצם העובדה שתצטרוך יותר חלבון, יןסיף לך עוד קלוריות לתפריט שיכול להיות שבגלל זה תגדל ואז תודה לאושר על הטיפ לX3BW חלבון ובעצם יכלת במקום לעשות X2 ולהוסיף 70 גרם פחמימה ולקבל את אותו הדברלא הבנתי
אני מכניס מספיק. כל עוד אני עולה במשקלים ובמסה כמו שצריך אני לא דואג.העלייה במשקל שלך לא תבוא מאיזה 3 גרם חלבון פר משקל גוף אלה פשוט מהפלוס הקלורי שהוא יביא עימו. באותה מידה אתה יכול לאכול עוד פחמימות ותקבל את אותן תוצאות.
הבנתי מה הוא כתב אבל זה היה נראה מבולגן ולא ההנתי מה קשור למההוא אמר שעצם העובדה שתצטרוך יותר חלבון, יןסיף לך עוד קלוריות לתפריט שיכול להיות שבגלל זה תגדל ואז תודה לאושר על הטיפ לX3BW חלבון ובעצם יכלת במקום לעשות X2 ולהוסיף 70 גרם פחמימה ולקבל את אותו הדבר
(תרגום)
מה? מה קשור מכניס מספיק?אני מכניס מספיק. כל עוד אני עולה במשקלים ובמסה כמו שצריך אני לא דואג.
כמה אתה שוקל עכשיו?אני מכניס מספיק. כל עוד אני עולה במשקלים ובמסה כמו שצריך אני לא דואג.
הבנתי מה הוא כתב אבל זה היה נראה מבולגן ולא ההנתי מה קשור למה
בודק מחרכמה אתה שוקל עכשיו?
קלוריותמה? מה קשור מכניס מספיק?