לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
תקרא לזה איך שאתה רוצה
אני חושב שלפעמים אפשר להסתמך על אנשים שמבינים "קצת" יותר ממך.
עדיין יש פער בידע בנושא תזונה בינם ובין חוקרים שמתעסקים בתחום..
להסתמך על ניסיון אישי זה בעייתי.. תפריט x יכול לעבוד טוב אצל אדם אחד ועל האחר פחות

חבר'ה ברו סיינס הביא רחוק מאד אנשים, דברים כמו muscel mind connection ועוד הרבה שהיו נחשבים לשטויות מתגלים כחשובים בבאדי בילדינג.
אכן זה לא מדע, אבל יכול להיות שהתרומה היא עקיפה, אל תזלזלו בברו סיינס!

אני חושב שלפעמים אפשר להסתמך על אנשים שמבינים "קצת" יותר ממך.
לא יודע אם להסתמך לגמרי בצורה עיוורת זה טוב, אבל אני מסכים שלפעמים אפשר לשמוע, לנסות ולהחליט אם זה מתאים.

בוא נגיד ככה. לא הייתי קורא לו לא מבין בעליל אבל גם לא הייתי קורא לזה הבנה גדולה. לדעתי הוא פשוט עושה עליך מה שעבד עליו מה שלא בהכרח נכון. אבל מי אני שמבקר אותו.

נדבר עוד כמה חודשים ונראה אם ה-שיטה עובדת 😃

נדבר עוד כמה חודשים ונראה אם ה-שיטה עובדת 😃

אף אחד לא אמר שלאכול פי 3 חלבון לא יעבוד לך. אפשר גם להרים את הקניות השבועיות מהסופר עם עגורן במקום עם הידיים 😉

The sad part is that u probably will actually gain weight because ull most likely end up eating 70g of protein, I.e 280kcal of food, extra each day and then be thankful for his advice... But it might as well have been 70g of carbs...
לא הבנתי

העלייה במשקל שלך לא תבוא מאיזה 3 גרם חלבון פר משקל גוף אלה פשוט מהפלוס הקלורי שהוא יביא עימו. באותה מידה אתה יכול לאכול עוד פחמימות ותקבל את אותן תוצאות.

חבר'ה ברו סיינס הביא רחוק מאד אנשים, דברים כמו muscel mind connection ועוד הרבה שהיו נחשבים לשטויות מתגלים כחשובים בבאדי בילדינג.
אכן זה לא מדע, אבל יכול להיות שהתרומה היא עקיפה, אל תזלזלו בברו סיינס!
Not rlly the same, MMC is actually a thing.. it's simply taken out of context by the bodybuilders. There is such a thing as being able to have right technique. By utilizing "MMC" ull have more correct technique as u r trying to use the correct muscles in the exercise.. for example in a row, pull ur elbows back, not ur hands, that will make u use less biceps in the movement making u feel ur back more because ur back is used more and will seem like MMC. Plus newbeginners often can't even isolate certain muscles like their lower back and glutes..

הוא אמר שעצם העובדה שתצטרוך יותר חלבון, יןסיף לך עוד קלוריות לתפריט שיכול להיות שבגלל זה תגדל ואז תודה לאושר על הטיפ לX3BW חלבון ובעצם יכלת במקום לעשות X2 ולהוסיף 70 גרם פחמימה ולקבל את אותו הדבר
(תרגום)

העלייה במשקל שלך לא תבוא מאיזה 3 גרם חלבון פר משקל גוף אלה פשוט מהפלוס הקלורי שהוא יביא עימו. באותה מידה אתה יכול לאכול עוד פחמימות ותקבל את אותן תוצאות.
אני מכניס מספיק. כל עוד אני עולה במשקלים ובמסה כמו שצריך אני לא דואג.
הוא אמר שעצם העובדה שתצטרוך יותר חלבון, יןסיף לך עוד קלוריות לתפריט שיכול להיות שבגלל זה תגדל ואז תודה לאושר על הטיפ לX3BW חלבון ובעצם יכלת במקום לעשות X2 ולהוסיף 70 גרם פחמימה ולקבל את אותו הדבר
(תרגום)
הבנתי מה הוא כתב אבל זה היה נראה מבולגן ולא ההנתי מה קשור למה

אני מכניס מספיק. כל עוד אני עולה במשקלים ובמסה כמו שצריך אני לא דואג.

הבנתי מה הוא כתב אבל זה היה נראה מבולגן ולא ההנתי מה קשור למה
כמה אתה שוקל עכשיו?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית