הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
Imo correct form in bench (and not just ok) is more difficult than squats and dl, that's ofc my opinion and it might not b that way for everyone, but it does go to show how, as u say, it's so much more than just lowering and pressing it back up again..
כן.. גם אצלי הטכניקה יותר טובה בסקוואט ובדדליפט. אנשים פשוט חושבים שהבאנץ זה להוריד ולהרים את המוט, אבל זה הרבה מעבר לזה. אפילו דברים קטנים כמו מנח כף היד

Matty עדכן/ה את הלוג ״הלוג של מתתיהו החשמונאי!״:

תוכנית חדשה מאת ה-מנהל :*

אז ככה. אחריי שהבנתי שלא כדאי שאמשיך בMatty Method החלטתי לשנות תוכנית. בהתחלה חשבתי על ללכת על SS והבנתי שאני לא במצב הרוח לזה. מפה לשם @stitch הנסיך בנה לי תוכנית . 😘
להלן התוכנית החדשה:
ראשון-נפח סקוואט-Madcow
בנץ' 3X5.
מתח 3X5.
פייספולס 2X10.
שלישי-סקוואט קל 3X3 .
פרס-3X3 (קל) ברוטציה זה נהפך להיות 3X5.
דדליפט-1X5
יד קדמית ??2X.
חמישי-עצימות
סקוואט-1X3 Madcow
בנץ'-1X3
מתח-1X3
פייספולס-2X10
הבנץ' והפרס מתחלפים. התקדמות של 1.25 במתח ו2.5 בבנץ' ו5/2.5 בסקוואט ובדדליפט...

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
מקווה ששלחת לו עוגה בדואר

עוד דבר - הסקוואט הוא במתכונת MadCow מלאה.
ראשון - פירמידה לחמישיה כבדה.
חמישי - פירמידה לשלישיה כבדה עם 2.5/5 קילו יותר, ואם ממש בא לך, עוד שמיניה ב-80 אחוז משקל מזה.

עוד דבר - הסקוואט הוא במתכונת MadCow מלאה.
ראשון - פירמידה לחמישיה כבדה.
חמישי - פירמידה לשלישיה כבדה עם 2.5/5 קילו יותר, ואם ממש בא לך, עוד שמיניה ב-80 אחוז משקל מזה.
ברור, הבנתי את זה כבר. תודה.

I honestly don't understand that program.. his press will be terrible, he literally never works his press... And y is he doing squats according to madcow? Matty isn't an intermediate lifter, he can still make progress on a beginner's program (and squats at least).

Care to elaborate on y he should do ur program as opposed to one of the SS templates or even SL? @stitch

Also, y the odd 2sets of facepulls instead of the usual 3-5?

Also doing single sets as a beginner? where is he supposed to get the hypertrophy from? Once a week?..

I honestly don't understand that program.. his press will be terrible, he literally never works his press... And y is he doing squats according to madcow? Matty isn't an intermediate lifter, he can still make progress on a beginner's program (and squats at least).

Care to elaborate on y he should do ur program as opposed to one of the SS templates or even SL? @stitch

Also, y the odd 2sets of facepulls instead of the usual 3-5?

Also doing single sets as a beginner? where is he supposed to get the hypertrophy from? Once a week?..

לפי מה שהבנתי יש רוטציה שבוע-שבוע בין הבנץ' והפרס

משתדל לבקר אבל קצת קשה לעקוב עם המסות של ההודעות שלא קשורות לאימונים.
זה בסדר ככה זה אצל רוב המבקרים. אתה מוזמן רק להתעדכן עם עידכונים ועמוד אחד גג 2 קדימה. מה שמעבר לרוב נהפך לספאם בדרך "קסם". 😆
I apologize, tho still wondering about the other things.
חכה לאדון שיגיב. 😃 (לא רוצה לזרוק השערות מהתחת)

יוסי אתה גבר ובנית לו אחלה של תוכנית ומה שרשמתי קודם לא רלוונטי רק אל תנזוף בי בפרטי 😃

נערך לאחרונה:
תגיד @stitch מה לעזאזל בנית לו? בנפח כל כך נמוך אפילו אני לא עובד. זה נראה כמו נסיון מוזר לשלב את המבנה של הלינארית עם טקסס בנפח של SS.
אני יכול להבין שהתוכנית הזאת אולי תעבוד, רק לא יכול להבין למה בנפח כל כך נמוך אתה מביא לו יום התאוששות. לדעתי או שתוסיף נפח באימונים A וC או שתחליף את היום התאוששות ביום עצימות.
זה בעיקר נובע מהעובדה שאין לי זמן בכלל... היום ניסיתי לסיים הכל הכי מהר שאפשר ולא נשאר לי אפילו זמן לעשות בייספס .. 🫤

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית