אצלנו בראשון עד 2, שני סגור ושלישי גם סגור או שנפתח בצאת החג (הלוואי)נראה לי עד 12.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אצלנו בראשון עד 2, שני סגור ושלישי גם סגור או שנפתח בצאת החג (הלוואי)נראה לי עד 12.
🤣ואז כל הכיתה מסתכלת על מתי ומהנהנת בהבנה.
לא רחוק מהמציאות.ואז כל הכיתה מסתכלת על מתי ומהנהנת בהבנה.
ואז מתי עונה למורה, "המורה, נפלה לך לבנה על הראש כשהיית צעיר?"שיעור ספורט תיאורתי בכיתה.
המורה:מה קורה כשאוכלים יותר מידי חלבון?
אף אחד לא עונה.
המורה: הוא הופך לשומן!!!!
עוד שטות שהוא אמר.ואז מתי עונה למורה, "המורה, נפלה לך לבנה על הראש כשהיית צעיר?"
עוד שטות שהוא אמר.
הידעתם שחצי מהבקבוק קולה הוא קפאין? 🤦♂️
אני העדפתי לשבת עם אלון ולהמשיך לצחוק מההופעה.בכל מקרה אני מקווה שאתה יודע להסביר למה חלבון לא הופך לשומן כדי לפחות לחפור למורה מספיק שהוא לא ינסה להגיד יותר שטויות בשיעור בפחד שמתי החופר יהרוס אותו
לא חושב שיש טעם, רוב הסיכויים שהמורה פשוט ישתיק אותו בטענה ש"אני המורה אתה התלמיד אני מלמד אותך, שב בשקט ותלמד"בכל מקרה אני מקווה שאתה יודע להסביר למה חלבון לא הופך לשומן כדי לפחות לחפור למורה מספיק שהוא לא ינסה להגיד יותר שטויות בשיעור בפחד שמתי החופר יהרוס אותו
I don't get it, what's the problem here? Too much protein will turn into fat, too much of anything worth calories will turn into fat.. (sure the teacher kinda worded it poorly, probably to scare the kids, but it's not totally incorrect)בכל מקרה אני מקווה שאתה יודע להסביר למה חלבון לא הופך לשומן כדי לפחות לחפור למורה מספיק שהוא לא ינסה להגיד יותר שטויות בשיעור בפחד שמתי החופר יהרוס אותו
U just found a soft spot *slice* *bathtub slowely turns red*
פשוט זה ממש לא מדוייק, כמו שאמרת יותר מדי קלוריות הולכות לשומן, לא בהכרח חלבון. זה כמו שאני אגיד לך ששומן משמין, זה לא לגמרי שגוי כי יותר מדי שומן זה אומר יותר מדי קלוריות ואז תשמין, אבל המשפט עדיין לא נכון.I don't get it, what's the problem here? Too much protein will turn into fat, too much of anything worth calories will turn into fat.. (sure the teacher kinda worded it poorly, probably to scare the kids, but it's not totally incorrect)
Rigt, but too much fat everyone knows turns into fat, but stupid kids in 12th grade don't realize even protein will turn into fat.פשוט זה ממש לא מדוייק, כמו שאמרת יותר מדי קלוריות הולכות לשומן, לא בהכרח חלבון. זה כמו שאני אגיד לך ששומן משמין, זה לא לגמרי שגוי כי יותר מדי שומן זה אומר יותר מדי קלוריות ואז תשמין, אבל המשפט עדיין לא נכון.
יש לך 2 סוגים של מקורות אנרגיה בגוף. גלוקוז וFFA (יש גם קטונים אבל קטונים מתקבלים מפירוק FFA). כאשר כל אחד מהם מתקבל על ידי 2 מקורות. גלוקוז יכול להתקבל מפחמימה שהופכת לגלוקוז או להתקבל ישירות ממאגרי הגליקוגן, וגם לחלבון יש פוטנציאל הפיכה לגלוקוז בתהליך הגלוקוגנזיס. התהליך הקרוב ביותר להפיכת חלבון לשומן הוא אם חלבון יהפוך לגלוקוז מסיבה כלשהי ולאחר מכן משהו יגרום למילוי מאגרי הגליקוגן אז הגלוקוז הזה יהפוך לשומן בתהליך הDE NOVO LIPOGENESIS (או בקיצור DNL).I don't get it, what's the problem here? Too much protein will turn into fat, too much of anything worth calories will turn into fat.. (sure the teacher kinda worded it poorly, probably to scare the kids, but it's not totally incorrect)
Thank u for the biology lesson, but I don't think a sports teacher would explain that to a bunch of dumb kids, it's sports, not science, the kids didn't sign up for something that requires a brain.יש לך 2 סוגים של מקורות אנרגיה בגוף. גלוקוז וFFA (יש גם קטונים אבל קטונים מתקבלים מפירוק FFA). כאשר כל אחד מהם מתקבל על ידי 2 מקורות. גלוקוז יכול להתקבל מפחמימה שהופכת לגלוקוז או להתקבל ישירות ממאגרי הגליקוגן, וגם לחלבון יש פוטנציאל הפיכה לגלוקוז בתהליך הגלוקוגנזיס. התהליך הקרוב ביותר להפיכת חלבון לשומן הוא אם חלבון יהפוך לגלוקוז מסיבה כלשהי ולאחר מכן משהו יגרום למילוי מאגרי הגליקוגן אז הגלוקוז הזה יהפוך לשומן בתהליך הDE NOVO LIPOGENESIS (או בקיצור DNL).
a bunch of dumb kid
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣the kids didn't sign up for something that requires a brain
אבל שוב, לא בניסוח כזה.But ya, it's not worded very well, but imo sort of something that should be noted
That's true..🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
אבל שוב, לא בניסוח כזה.