לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
זה בעיקר נובע מהעובדה שאין לי זמן בכלל... היום ניסיתי לסיים הכל הכי מהר שאפשר ולא נשאר לי אפילו זמן לעשות בייספס .. 🫤
תעדכן אותי בהמשך אם אתה מרגיש צורך בלעשות את אימון B כאימון התאוששות. גם אם יש לך מחסור בזמן לדעתי מדובר פה על אימון התאוששות מיותר. אם כבר אז הייתי עושה רק את הסקוואט בתור התאוששות ואת שאר התרגילים בעצימות

הMadcow רק בסקוואט. כל שאר התוכנית כמו שהיא ברוטציה בין הבנץ' לפרס. ועלייה (AKA PR) במשקלים באימון C.
קראתי עוד פעם והבנתי. מה שהוא עשה זה נתן לך לעשות את התוכנית הלינארית עם שינויים קלים שיאפשרו התקדמות טובה יותר בתרגילי לחיצה כי זאת הנקודה החלשה שלך. אני מאשר.

קראתי עוד פעם והבנתי. מה שהוא עשה זה נתן לך לעשות את התוכנית הלינארית עם שינויים קלים שיאפשרו התקדמות טובה יותר בתרגילי לחיצה כי זאת הנקודה החלשה שלך. אני מאשר.
תודה פרופסור טרול יודע כל.
ומודה שהתוכנית קצת מבלבלת גם לי לקחת לא קצת זמן להבין מה הולך פה. 😕

יוסי אתה גבר ובנית לו אחלה של תוכנית ומה שרשמתי קודם לא רלוונטי רק אל תנזוף בי בפרטי 😃
מה זאת ההודעה המפגרת הזאת? אם יש לך ביקורת, תמתח ביקורת, למה אתה צריך למחוק אותה?

אתה חושב שזה נפח נמוך מדי, אני לא חושב כך. הייתי מוסיף לו תרגילי עזר, אבל הבחור מאד ממהר ויש לו אוטובוס לתפוס.
גם כך, צריך לעבוד בנפח הנמוך ביותר שמאפשר התקדמות רציפה במשקלים ובמסת השריר, ואני חושב שהתכנון הזה יעשה את זה.

נ.ב. בוודאי שהשלשה לבנץ' (ולכל דבר אחר ביום חמישי) היא לשיא חדש.

I honestly don't understand that program.. his press will be terrible, he literally never works his press... And y is he doing squats according to madcow? Matty isn't an intermediate lifter, he can still make progress on a beginner's program (and squats at least).

Care to elaborate on y he should do ur program as opposed to one of the SS templates or even SL? @stitch

Also, y the odd 2sets of facepulls instead of the usual 3-5?

Also doing single sets as a beginner? where is he supposed to get the hypertrophy from? Once a week?..
מחר אני אכתוב פה הכל ואסביר. פסדר? אין לי כוח עכשיו, העיניים נעצמות.

אני חושב שאין תנועת משיכה אופקית,
הייתי עושה בראשון חתירה כלשהי אופקית,
בשלישי מתח
ובחמישי את הדדליפט

ופייספולס להשאיר בשניהם אבל באחד 2 סטים 10 חזרות ובשני 2 סטים 6 עד 8
בשביל מסובבי הכתף, להעמיס עליהם זה מאד חיוני (לא מידי, עומס הדרגתי)

@stitch
@Matty
@Tank

חוץ מזה תוכנית נחמדה, מקסימום שיעלה 5 קילו כל שבוע.

אני חושב שאין תנועת משיכה אופקית,
הייתי עושה בראשון חתירה כלשהי אופקית,
בשלישי מתח
ובחמישי את הדדליפט

ופייספולס להשאיר בשניהם אבל באחד 2 סטים 10 חזרות ובשני 2 סטים 6 עד 8
בשביל מסובבי הכתף, להעמיס עליהם זה מאד חיוני (לא מידי, עומס הדרגתי)

@stitch
@Matty
@Tank

חוץ מזה תוכנית נחמדה, מקסימום שיעלה 5 קילו כל שבוע.
חכה שהוא יקום מחר והוא יענה לך.
ולא הבנתי מה הכוונה ב"שיעלה 5 קילו כל שבוע".

שתתקדם יותר מהר, 5 קילו במקום 2.5
זה לא SS אבל זה יכול להיות סבבה לגמרי אם יש לך סבלנות.
20 קילו סקוואט בחודש זאת התקדמות מהירה מאד ואין צורך לשתות גלון חלב, סייקל אוריאו, לישון 14 שעות, ולהקריב קורבן לריפטו כל שבוע.

מה זאת ההודעה המפגרת הזאת? אם יש לך ביקורת, תמתח ביקורת, למה אתה צריך למחוק אותה?

אתה חושב שזה נפח נמוך מדי, אני לא חושב כך. הייתי מוסיף לו תרגילי עזר, אבל הבחור מאד ממהר ויש לו אוטובוס לתפוס.
גם כך, צריך לעבוד בנפח הנמוך ביותר שמאפשר התקדמות רציפה במשקלים ובמסת השריר, ואני חושב שהתכנון הזה יעשה את זה.

נ.ב. בוודאי שהשלשה לבנץ' (ולכל דבר אחר ביום חמישי) היא לשיא חדש.
העברתי ביקורת לפני שהבנתי את התוכנית כמו שצריך

המכון הכופר שלכם פתוח בראש השנה?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית