הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
צריך להראות לסיימון הוכחה שהעבודה בוצעה.
While his mother was sitting in bed reading a paperback book she noticed Kemper enter her room and said, "I suppose you're going to want to sit up all night and talk now", Kemper replied, "No, good night", before beating her to death with a claw hammer.He then decapitated her and orally raped her severed head before using it as a dart board.
(Ed Kemper, "interesting" guy...)

if this is what u wish to do with his body and then only give me the head (cleaned up pls) then that's also fine, less cardio for u

While his mother was sitting in bed reading a paperback book she noticed Kemper enter her room and said, "I suppose you're going to want to sit up all night and talk now", Kemper replied, "No, good night", before beating her to death with a claw hammer.He then decapitated her and orally raped her severed head before using it as a dart board.
(Ed Kemper, "interesting" guy...)

if this is what u wish to do with his body and then only give me the head (cleaned up pls) then that's also fine, less cardio for u
🥷

טוב, חבריי הטרולים
@Savo
@NonCivilized
@Tank

המגבלה העיקרית של חברנו הטרול הראשי היא שאין לו זמן. הוא ממהר לאוטובוס.
לכן - SS יורדת מהשולחן. אני גם מהסס להמליץ על SS לאנשים שאין להם אפשרות להקדיש לה את כל מה שהיא צריכה.

האפשרות הבאה היא הליניארית MadCow.
אז את הסקוואט שמנו בליניארית, כל עוד הוא מתקדם איתו אין סיבה לשנות (והרגליים שלו יגדלו יופי מסקוואט במתכונת הזו).
אבל הלחיצות שלו תקועות. להעביר אותן לליניארית פירושו לתקוע אותן עוד יותר.
לכן - הלחיצות עוברות למתכונת טקסס (מקוצרת באימון הנפח, שוב כי אין זמן).

אבל מהתיאורים שלו של הלחיצה חשדתי שהבעיה היא דווקא בגב.
כשהוא פירט לי את רוטינת הגב שלו - היה לי כבר ברור שזו הבעיה.
לכן - החלטתי להעביר גם את המשיכות לטקסס, ואת תרגילי העזר הקדשתי למשיכות - קרי פייספולס שיחזק לו את הטרפזים.

למה רק שני סטים של פייספולס? כי אין לו זמן. אם היה עוד זמן, הייתי מוסיף לו סטים לתרגילי הבסיס ולא לעזר.
למה אין משיכה אופקית? קודם כל יש, פייספולס זה סוג של, וחוץ מזה אני לא מתעניין בדברים האלה.
במשיכות אין הבדל בין אופקי לאנכי כי אין עניין של איזון בין מסובבי כתף.

את הביקורת שלכם לנפח של אימון ההתאוששות אני מקבל, בהתחשב בנפח הדל יחסית של אימון הנפח.
אז - אם יש זמן בסוף אימון, תוסיף 2-3 סטים של משיכה (חתירה, מתח באחיזה אחרת מהרגילה שלך, פולי, מסור).
ולגבי הלחיצה של אימון ההתאוששות, אני מהסס.
יש אפשרות להשאיר אותה במתכונת קלה, כמו בטקסס.
יש אפשרות גם לשים אותה כבדה בלי שבירת שיא - כלומר הפרס (ובשבוע שאחרי זה הבנץ') יהיה 3x5 במשקל מאימון הנפח של שבוע שעבר.

@White Walker
@yujinius

[QUOE="stitch, post: 987208, member: 16160"]מתח באחיזה אחרת מהרגילה שלך[/QUOTE]
מז"א?

[QUOE="stitch, post: 987208, member: 16160"]מתח באחיזה אחרת מהרגילה שלך
מז"א?[/QUOTE]
אם בנפח/עצימות אתה עושה סופינציה, בתרגיל הזה תעשה פרונציה, ולהפך.

אני מסכים עם הכל חוץ מהנקודה שאם תעביר לחיצות ללינארית הן יתקעו יותר. לדעתי יש יותר פוטנציאל התקדמות בלחיצות דווקא במתכונת לינארית.

טוב, חבריי הטרולים
@Savo
@NonCivilized
@Tank

המגבלה העיקרית של חברנו הטרול הראשי היא שאין לו זמן. הוא ממהר לאוטובוס.
לכן - SS יורדת מהשולחן. אני גם מהסס להמליץ על SS לאנשים שאין להם אפשרות להקדיש לה את כל מה שהיא צריכה.

האפשרות הבאה היא הליניארית MadCow.
אז את הסקוואט שמנו בליניארית, כל עוד הוא מתקדם איתו אין סיבה לשנות (והרגליים שלו יגדלו יופי מסקוואט במתכונת הזו).
אבל הלחיצות שלו תקועות. להעביר אותן לליניארית פירושו לתקוע אותן עוד יותר.
לכן - הלחיצות עוברות למתכונת טקסס (מקוצרת באימון הנפח, שוב כי אין זמן).

אבל מהתיאורים שלו של הלחיצה חשדתי שהבעיה היא דווקא בגב.
כשהוא פירט לי את רוטינת הגב שלו - היה לי כבר ברור שזו הבעיה.
לכן - החלטתי להעביר גם את המשיכות לטקסס, ואת תרגילי העזר הקדשתי למשיכות - קרי פייספולס שיחזק לו את הטרפזים.

למה רק שני סטים של פייספולס? כי אין לו זמן. אם היה עוד זמן, הייתי מוסיף לו סטים לתרגילי הבסיס ולא לעזר.
למה אין משיכה אופקית? קודם כל יש, פייספולס זה סוג של, וחוץ מזה אני לא מתעניין בדברים האלה.
במשיכות אין הבדל בין אופקי לאנכי כי אין עניין של איזון בין מסובבי כתף.

את הביקורת שלכם לנפח של אימון ההתאוששות אני מקבל, בהתחשב בנפח הדל יחסית של אימון הנפח.
אז - אם יש זמן בסוף אימון, תוסיף 2-3 סטים של משיכה (חתירה, מתח באחיזה אחרת מהרגילה שלך, פולי, מסור).
ולגבי הלחיצה של אימון ההתאוששות, אני מהסס.
יש אפשרות להשאיר אותה במתכונת קלה, כמו בטקסס.
יש אפשרות גם לשים אותה כבדה בלי שבירת שיא - כלומר הפרס (ובשבוע שאחרי זה הבנץ') יהיה 3x5 במשקל מאימון הנפח של שבוע שעבר.

@White Walker
@yujinius
I didn't know he didn't have time in the gym (he uses 1.5hour each time), I assumed he could just take the next bus (every 30min) if he ended up having a longer workout..
His OHP is not because of a weak back, his OHP is actually proportioante to his BP, ofc I don't know if when u say "press" u mean BP or OHP or both.
u've probably never seen him BP or OHP, his technique is not the best, he get's lose during both lifts at the bottom, he hasn't learnt to stay tight... I honestly don't think the issue is due to a weak back, tho I'm all for doing some chinups or what not for overall strenght, but I doubt that's actually his problem.

EDIT: thanks for actually putting in time explaining or choice

I didn't know he didn't have time in the gym (he uses 1.5hour each time), I assumed he could just take the next bus (every 30min) if he ended up having a longer workout..
His OHP is not because of a weak back, his OHP is actually proportioante to his BP, ofc I don't know if when u say "press" u mean BP or OHP or both.
u've probably never seen him BP or OHP, his technique is not the best, he get's lose during both lifts at the bottom, he hasn't learnt to stay tight... I honestly don't think the issue is due to a weak back, tho I'm all for doing some chinups or what not for overall strenght, but I doubt that's actually his problem.

EDIT: thanks for actually putting in time explaining or choice
מאבד כיווץ? דווקא הפרס שלו היה מעולה אתמול

זה כל שעה לא חצי שעה. אחריי 20:30 זה משתנה
oh fuck, u r right, it's every 1hour haha, sorry man 😃 come at 18.00 instead ;)
but how come @Koller managed to do SS in that 1.5hour? (maybe i rmbr incorrectly)z

ועדין לא הבנת מה רצית שאני אוסיף ביום התאוששות.
what? oO
מאבד כיווץ? דווקא הפרס שלו היה מעולה אתמול
didn't c his press yesterday, but everytime I've seen him he collapses at the bottom, fyi the same thing happens (to a more extreme extent) to the guy u r coaching that I pressed with yesterday

oh fuck, u r right, it's every 1hour haha, sorry man 😃 come at 18.00 instead ;)
but how come @Koller managed to do SS in that 1.5hour? (maybe i rmbr incorrectly)z

what? oO

didn't c his press yesterday, but everytime I've seen him he collapses at the bottom, fyi the same thing happens (to a more extreme extent) to the guy u r coaching that I pressed with yesterday
כנראה לא הבחנתי בזה כמו שצריך. אבדוק יותר טוב פעם הבאה

כשאמרתי לחיצות התכוונתי לשתיהן.
כמו שאני רואה את זה - הבנץ' חלש בגלל הגב, והאוברהד פרס חלש בגלל הבנץ'.
אתה צודק שהכל זה השערה, לא ראיתי אותו לוחץ, אבל מהתיאורים שלו - נדמה לי שיש לו גב חלש וספציפית טרפזים.
בכל מקרה - הגב צריך לקבל יותר זמן ועבודה מהחזה, ובמקרה שלו - הגב סבל מהזנחה פושעת.
לא הקלת על המצב. 🫤
אתה לא יודע מה זה סופיניציה ופרונציה? ידיים מופנות אליך (מתח בנות) לעומת ידיים פונות קדימה (בנים).

אתה לא יודע מה זה סופיניציה ופרונציה? ידיים מופנות אליך (מתח בנות) לעומת ידיים פונות קדימה (בנים)
זה מה שחשבתי. קיצור לעשות chinups באימון התאוששות ובשניים האחרים לעשות מתח? או להפך? או שזה לא משנה?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית