לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
זה מה שחשבתי. קיצור לעשות chinups באימון התאוששות ובשניים האחרים לעשות מתח? או להפך? או שזה לא משנה?
אני מעדיף תרגיל ראשי chin ups. בהתאוששות תעשה מתח פרונציה, או לדעתי עדיף מסור/חתירה.

אני מעדיף תרגיל ראשי chin ups. בהתאוששות תעשה מתח פרונציה, או לדעתי עדיף מסור/חתירה.
סבבה תודה. אני אוותר על בייספס בהתאוששות ואכניס מתח במקום?
אה ועוד בעיה. אני מרגיש כמו סמרטוט אחריי הדדליפט אז איך אני אעשה מתח אחריי זה.

סבבה תודה. אני אוותר על בייספס בהתאוששות ואכניס מתח במקום?
אה ועוד בעיה. אני מרגיש כמו סמרטוט אחריי הדדליפט אז איך אני אעשה מתח אחריי זה.
משיכות עובדות על הבייספס מצוין. לא צריך בידודים (סליחה, מורן).
מרגיש כמו סמרטוט? תחכה קצת. אמרת שיש לך הרבה זמן באימון הזה.
או שתחליף סדר ותעביר את הדדליפט לסוף האימון.
אגב, גם הסדר באימונים האחרים עדיף שישתנה, מתח לפני הבנץ' כדי ליצור הפרש בין המתח לפייספולס.

אבל אתה רואה שאני עשיתי אימון אתמול והספקתי על הדקה את הדדליפט..
ואם אני אעשה מתח לפני הדדליפט זה לא יעייף אותי? שניהם עובדים על הגב במידה מסויימת.

למה אתה לא הולך יותר מוקדם

המורה שלי אותו דבר+פרסי

אם אני אעשה מתח לפני הדדליפט זה לא יעייף אותי? שניהם עובדים על הגב במידה מסויימת.
+אני יכול ללכת חצי שעה יותר מוקדם ביום שלישי.
וגם בחמישי.
יום ראשון אני מסיים מאוחר מידי.

טוב, חבריי הטרולים
@Savo
@NonCivilized
@Tank

המגבלה העיקרית של חברנו הטרול הראשי היא שאין לו זמן. הוא ממהר לאוטובוס.
לכן - SS יורדת מהשולחן. אני גם מהסס להמליץ על SS לאנשים שאין להם אפשרות להקדיש לה את כל מה שהיא צריכה.

האפשרות הבאה היא הליניארית MadCow.
אז את הסקוואט שמנו בליניארית, כל עוד הוא מתקדם איתו אין סיבה לשנות (והרגליים שלו יגדלו יופי מסקוואט במתכונת הזו).
אבל הלחיצות שלו תקועות. להעביר אותן לליניארית פירושו לתקוע אותן עוד יותר.
לכן - הלחיצות עוברות למתכונת טקסס (מקוצרת באימון הנפח, שוב כי אין זמן).

אבל מהתיאורים שלו של הלחיצה חשדתי שהבעיה היא דווקא בגב.
כשהוא פירט לי את רוטינת הגב שלו - היה לי כבר ברור שזו הבעיה.
לכן - החלטתי להעביר גם את המשיכות לטקסס, ואת תרגילי העזר הקדשתי למשיכות - קרי פייספולס שיחזק לו את הטרפזים.

למה רק שני סטים של פייספולס? כי אין לו זמן. אם היה עוד זמן, הייתי מוסיף לו סטים לתרגילי הבסיס ולא לעזר.
למה אין משיכה אופקית? קודם כל יש, פייספולס זה סוג של, וחוץ מזה אני לא מתעניין בדברים האלה.
במשיכות אין הבדל בין אופקי לאנכי כי אין עניין של איזון בין מסובבי כתף.

את הביקורת שלכם לנפח של אימון ההתאוששות אני מקבל, בהתחשב בנפח הדל יחסית של אימון הנפח.
אז - אם יש זמן בסוף אימון, תוסיף 2-3 סטים של משיכה (חתירה, מתח באחיזה אחרת מהרגילה שלך, פולי, מסור).
ולגבי הלחיצה של אימון ההתאוששות, אני מהסס.
יש אפשרות להשאיר אותה במתכונת קלה, כמו בטקסס.
יש אפשרות גם לשים אותה כבדה בלי שבירת שיא - כלומר הפרס (ובשבוע שאחרי זה הבנץ') יהיה 3x5 במשקל מאימון הנפח של שבוע שעבר.

@White Walker
@yujinius
רגע רגע רגע,
הכל טוב ויפה, אבל תסביר לי רק דבר אחד..

א*פה הפאק*נג ב**ספס!!!!

רגע רגע רגע,
הכל טוב ויפה, אבל תסביר לי רק דבר אחד..

א*פה הפאק*נג ב**ספס!!!!
הנה:

Biceps-Tenodesis~~element53.jpg

אם אתה צריך הסברים יותר מפורטים, אני ויוג'ין עושים סדנאות.
אחרי GiladBody הפסקנו למסור את הידע האנטומי שלנו בחינם.

חחחחחחחח אני לא מאמין ניגו פתח לעצמו עמוד בפייסבוק שקוראים לו fucking negan והוא העלה לשם סרטון שהוא צועק באמצע הסט fuckkkkkk

מתי, שמח לבשר לך שאתה הלוג עם הכי הרבה ספאם בפורום.

@stitch בטקסס לא כדאי להתחיל עם שיאים של חמישיות בימי עצימות? שמתחילים משלשות אנחנו נשארים עם קצת פחות ג'וקרים בשרוול לאחר כך. אני מתכוון שאם נתחיל בחמישיות, כשנתקע נעבור לשלשות וכך הלאה, כשמתחילים משלשות נתקע יותר מהר.

טוב, חבריי הטרולים
@Savo
@NonCivilized
@Tank

המגבלה העיקרית של חברנו הטרול הראשי היא שאין לו זמן. הוא ממהר לאוטובוס.
לכן - SS יורדת מהשולחן. אני גם מהסס להמליץ על SS לאנשים שאין להם אפשרות להקדיש לה את כל מה שהיא צריכה.

האפשרות הבאה היא הליניארית MadCow.
אז את הסקוואט שמנו בליניארית, כל עוד הוא מתקדם איתו אין סיבה לשנות (והרגליים שלו יגדלו יופי מסקוואט במתכונת הזו).
אבל הלחיצות שלו תקועות. להעביר אותן לליניארית פירושו לתקוע אותן עוד יותר.
לכן - הלחיצות עוברות למתכונת טקסס (מקוצרת באימון הנפח, שוב כי אין זמן).

אבל מהתיאורים שלו של הלחיצה חשדתי שהבעיה היא דווקא בגב.
כשהוא פירט לי את רוטינת הגב שלו - היה לי כבר ברור שזו הבעיה.
לכן - החלטתי להעביר גם את המשיכות לטקסס, ואת תרגילי העזר הקדשתי למשיכות - קרי פייספולס שיחזק לו את הטרפזים.

למה רק שני סטים של פייספולס? כי אין לו זמן. אם היה עוד זמן, הייתי מוסיף לו סטים לתרגילי הבסיס ולא לעזר.
למה אין משיכה אופקית? קודם כל יש, פייספולס זה סוג של, וחוץ מזה אני לא מתעניין בדברים האלה.
במשיכות אין הבדל בין אופקי לאנכי כי אין עניין של איזון בין מסובבי כתף.

את הביקורת שלכם לנפח של אימון ההתאוששות אני מקבל, בהתחשב בנפח הדל יחסית של אימון הנפח.
אז - אם יש זמן בסוף אימון, תוסיף 2-3 סטים של משיכה (חתירה, מתח באחיזה אחרת מהרגילה שלך, פולי, מסור).
ולגבי הלחיצה של אימון ההתאוששות, אני מהסס.
יש אפשרות להשאיר אותה במתכונת קלה, כמו בטקסס.
יש אפשרות גם לשים אותה כבדה בלי שבירת שיא - כלומר הפרס (ובשבוע שאחרי זה הבנץ') יהיה 3x5 במשקל מאימון הנפח של שבוע שעבר.

@White Walker
@yujinius
איפה הקרלז?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית