לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
זה נכון, תמיד ה3-4 חזרות ראשונות שלי מרגישות הכי נוחות וטובות. תמיד השאר מרגיש טיפה מאולץ. 😕
אפרופו,
תנסה לרדת בצורה קצת יותר מבוקרת. כי הטריקה הזאת בקרקע במהירות האור שאתה יורד עם המוט.. נראה כואב לגב.

אפרופו,
תנסה לרדת בצורה קצת יותר מבוקרת. כי הטריקה הזאת בקרקע במהירות האור שאתה יורד עם המוט.. נראה כואב לגב.
הוא אומר שאם המתאמנים בוולקן עושים את זה אז גם לו מותר 😆

אפרופו,
יכול להיות, אנסה לרדת יותר מבוקר להבא.
הוא אומר שאם המתאמנים בוולקן עושים את זה אז גם לו מותר 😆
נכון, כי ממש יש להם פלטות מתאימות ופלטפורמה מתאימה.

כמה פעמים הרגשתי כאילו הסט היה גיהנום ואחכ בסרטון החזרות נראות יחסית קלות 😆
גם אני, יום שישי אני יראה איך זה ירגיש ב130 אבל אני בא עם מוטיבציה בניגוד ל125 ו127.5 שבאתי בגישה של whatever let's lift, PR רציני ראשון מאז שחזרתי להתאמן.
תגיד שעשיתי בנץ' אתמול אתה הכיווץ והלג דרייב היו בסדר בוודאות? אני בדיוק מסתכל עכשיו על הסרטון של Alan Thrall, מהצד זה היה נראה שאני מקצר את הטווח תנועה כמו שהוא מסביר?

תגיד שעשיתי בנץ' אתמול אתה הכיווץ והלג דרייב היו בסדר בוודאות?
הכיווץ נראה בסדר גמור.
אין הקשתה רצינית, אז אין לך מה לדאוג לגביי קיצור טווח התנועה.

רק לשים לב לגביי המסלול של המוט, שלא יהיה בקו ישר ושיתחיל כשהוא נמצא מעל קו הכתפיים בנעילה.
ולהיות מתחת למוט במבט ישיר עם העיניים.

הכיווץ נראה בסדר גמור.
אין הקשתה רצינית, אז אין לך מה לדאוג לגביי קיצור טווח התנועה.

רק לשים לב לגביי המסלול של המוט, שלא יהיה בקו ישר ושיתחיל כשהוא נמצא מעל קו הכתפיים בנעילה.
ולהיות מתחת למוט במבט ישיר עם העיניים.
אחרי שהלכת אתמול עשיתי עוד כמה סטים לפני הגמישות ובכולם המסלול של המוט היה בסדר. יום ראשון אני יראה איך הניסיון שני עם ה80 יהיה, היום יש לי פרס, טיפים לפרס חזק אחרי הPR שלך מאתמול?

יש חלק מסויים בתרגיל שאתה מתקשה בו? בטכניקה?
לא נראלי, הכונה לטיפים לניצול כוח מקסימלי כמו מנוחה בין חזרות למשל.
אני גם לא שם חגורה עדיין, לא רואה סיבה להעזר בה מתחת ל50.

לא נראלי, הכונה לטיפים לניצול כוח מקסימלי כמו מנוחה בין חזרות למשל.
אינדיבידואלי לגמרי.
עפ"י הספר אמורים לנוח למעלה (לא ממש לנוח, אלא להוציא אוויר ולקחת שוב פעם)
אבל אני אישית עובד בצורה הפוכה כי אני מתקשה קצת עם הנשימות והכיווץ בזמן הנעילה.

כדי לנצל כוח מקסימלי, תשתמש בבאונס בLATS ושמור על כיווץ מירבי של כל פלג הגוף התחתון והבטן. וברכיים נעולות כמובן

אינדיבידואלי לגמרי.
עפ"י הספר אמורים לנוח למעלה (לא ממש לנוח, אלא להוציא אוויר ולקחת שוב פעם)
אבל אני אישית עובד בצורה הפוכה כי אני מתקשה קצת עם הנשימות והכיווץ בזמן הנעילה.

כדי לנצל כוח מקסימלי, תשתמש בבאונס בLATS ושמור על כיווץ מירבי של כל פלג הגוף התחתון והבטן. וברכיים נעולות כמובן
בסרטון של איש המערות הוא אומר לקחת אוויר למטה, זה נראה גם הרבה יותר נוח. משעמם לי לפני אימון אז עשיתי לי סדרת העשרה לתרגילי בסיס.

בסרטון של איש המערות הוא אומר לקחת אוויר למטה, זה נראה גם הרבה יותר נוח. משעמם לי לפני אימון אז עשיתי לי סדרת העשרה לתרגילי בסיס.
שלח קישור, לא ראיתי את הסרטון שלו על הפרס

שני דברים לא הבנתי בהסברים שלו.
1. למה לעשות גריפ כזה?
2. לא הבנתי מה הוא עושה בכלל עם האגן. או שאתה עומד במקום ומרים או שאתה מבצע לפי איך שריפטו מלמד שבו שאתה מזיז את האגן קדימה ואז מחזיר אותו לאחור ומרים, לא הדבר הזה שהוא עושה.

הוא מלמד לאחוז ב suicide grip.

WTF
upload_2015-12-16_16-50-15.png

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית