הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אני מבין שמחסור בשינה הולך חזק פה בלוג?

Not rlly.. I personally get my 8hours, no one is gonna rob me of my beauty sleep, u don't get a face like this with under 8 hours of sleep I tell ya:P:
*calls for an appointment to a plastic surgeon while crying*

Not rlly.. I personally get my 8hours, no one is gonna rob me of my beauty sleep, u don't get a face like this with under 8 hours of sleep I tell ya:P:
*calls for an appointment to a plastic surgeon while crying*
Still. Sleeping in nighttime is better than sleeping in daytime. I mean biologically.

Still. Sleeping in nighttime is better than sleeping in daytime. I mean biologically.
True, I managed to go to sleep at around midnight for the past like 10 days and ...
then fucked it up again a few days ago
but I've for like 2years now gone to sleep at somewhere between 5 and 11am... :/
It's not good, but I've got the self discipline of a 2 year old and can't get myself to go to sleep
But as far as I know ppl who go to sleep later tend to have a higher IQ than ppl who go to sleep early... So.... Yay.

Simon you're still retarded. 😘

Have you tried using Melatonin?
Lol, it's not that I can't go to sleep, it's just that I don't want to, I don't have problems actually sleeping.
I would probably consider melatonin if I actually had an issue, but my only issue is self discipline, probably a psychologist would help more hahah
Gn

אני רואה את הפרק הראשון של העונה השלישית וכל הפרק אני לא מבין מה קורה.. מה לעזאזל זה אמור להיות

אני רואה את הפרק הראשון של העונה השלישית וכל הפרק אני לא מבין מה קורה.. מה לעזאזל זה אמור להיות
חחחח מה לא מובן?
טוב דיי לדבר על זה שלא תעשה לי ספוילרים.

חברים, מי יודע מה קרה היום לפני 101 שנה?

חברים, מי יודע מה קרה היום לפני 101 שנה?
המציאו את הרמזור הראשון. מה אני אגיד לך. צריך להיות ממש גאון בישביל להיכנס לגוגל.
חברים יש לי מחר צו ראשון מי יודע איך מתאבדים הכי מהר?

המציאו את הרמזור הראשון. מה אני אגיד לך. צריך להיות ממש גאון בישביל להיכנס לגוגל.
חברים יש לי מחר צו ראשון מי יודע איך מתאבדים הכי מהר?
אתה לוקח מספריים, חותך רמזור ודופק אותו בראש

אתה לוקח מספריים, חותך רמזור ודופק אותו בראש
hands_in_air_80_anim_gif.gif

חחחח מה לא מובן?
טוב דיי לדבר על זה שלא תעשה לי ספוילרים.
לא התחלת לראות את העונה השלישית? אני רק אגיד שאתה הולך להתחרפן מזה. סיימתי עכשיו את פרק 2 ואני לא מבין מה הולך.. הכל כל כך לא מובן שבא לך לתלוש שיערות

לא התחלת לראות את העונה השלישית? אני רק אגיד שאתה הולך להתחרפן מזה. סיימתי עכשיו את פרק 2 ואני לא מבין מה הולך.. הכל כל כך לא מובן שבא לך לתלוש שיערות
אני ראיתי עד הפרק השני.

כשחושבים על זה.. נראה לי בחודש האחרון בקושי סגרתי 100 חלבון אם בכלל, כשהייתי אמור לסגור בסביבות ה140..
עד כמה זה נורא? 😲

כבר נתתי מליון למעלה.
Fargo,Breaking Bad,Better Call Saul,Game Of Thrones,Sherlock,True Detective,Orphan Black,Outlander,DareDevil(If you're into action series),Mad-Man,
טוב זה נראה לי מספיק לחצי שנה+. הכל אני ראיתי עד הסוף למעט כמה שפרשתי באמצע או שהם עדיין לא נגמרו.
כשחושבים על זה.. נראה לי בחודש האחרון בקושי סגרתי 100 חלבון אם בכלל, כשהייתי אמור לסגור בסביבות ה140..
עד כמה זה נורא? 😲
תאכל ישחיף אתה רוצה מסה או לא? ואתה עוד בSS אתה צריך להיות בפלוס גדול וטוב.
מי זה משה? 😲

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית