עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Still. Sleeping in nighttime is better than sleeping in daytime. I mean biologically.Not rlly.. I personally get my 8hours, no one is gonna rob me of my beauty sleep, u don't get a face like this with under 8 hours of sleep I tell ya:P:
*calls for an appointment to a plastic surgeon while crying*
True, I managed to go to sleep at around midnight for the past like 10 days and ...Still. Sleeping in nighttime is better than sleeping in daytime. I mean biologically.
Simon you're still retarded. 😘have a higher IQ than ppl
Have you tried using Melatonin?t's not good, but I've got the self discipline of a 2 year old and can't get myself to go to sleep
Lol, it's not that I can't go to sleep, it's just that I don't want to, I don't have problems actually sleeping.Simon you're still retarded. 😘
Have you tried using Melatonin?
חחחח מה לא מובן?אני רואה את הפרק הראשון של העונה השלישית וכל הפרק אני לא מבין מה קורה.. מה לעזאזל זה אמור להיות
חברים, מי יודע מה מספרי הלוטו מחר, או עוד שנה? (זה יותר מעניין)חברים, מי יודע מה קרה היום לפני 101 שנה?
המציאו את הרמזור הראשון. מה אני אגיד לך. צריך להיות ממש גאון בישביל להיכנס לגוגל.חברים, מי יודע מה קרה היום לפני 101 שנה?
אתה לוקח מספריים, חותך רמזור ודופק אותו בראשהמציאו את הרמזור הראשון. מה אני אגיד לך. צריך להיות ממש גאון בישביל להיכנס לגוגל.
חברים יש לי מחר צו ראשון מי יודע איך מתאבדים הכי מהר?
אתה לוקח מספריים, חותך רמזור ודופק אותו בראש
לא התחלת לראות את העונה השלישית? אני רק אגיד שאתה הולך להתחרפן מזה. סיימתי עכשיו את פרק 2 ואני לא מבין מה הולך.. הכל כל כך לא מובן שבא לך לתלוש שיערותחחחח מה לא מובן?
טוב דיי לדבר על זה שלא תעשה לי ספוילרים.
אני ראיתי עד הפרק השני.לא התחלת לראות את העונה השלישית? אני רק אגיד שאתה הולך להתחרפן מזה. סיימתי עכשיו את פרק 2 ואני לא מבין מה הולך.. הכל כל כך לא מובן שבא לך לתלוש שיערות
אני לא מבין איך אתה לא במתח אחרי מה שקרה בסוףאני ראיתי עד הפרק השני.
הייתי צריך ללכת למכון ושכחתי מיזה. חחחחאני לא מבין איך אתה לא במתח אחרי מה שקרה בסוף
תן המלצותהייתי צריך ללכת למכון ושכחתי מיזה. חחחח
אני דיי עכשיו שקוע בThe Blacklist.
כבר נתתי מליון למעלה.תן המלצות
תאכל ישחיף אתה רוצה מסה או לא? ואתה עוד בSS אתה צריך להיות בפלוס גדול וטוב.כשחושבים על זה.. נראה לי בחודש האחרון בקושי סגרתי 100 חלבון אם בכלל, כשהייתי אמור לסגור בסביבות ה140..
עד כמה זה נורא? 😲
מי זה משה? 😲