- פותח/ת השרשור
- #6,661
לא,ילדים זה דרעק. זה שאני הייתי פעם ילד לא משנה את העובדה שאני הייתי פעם דרעק.ילדים = ״טפו טפו טפו״.
ומה מתי? ומה כולכם הייתם פעם?
אם היית כותב ״הילדים של היום״ זה היה מתקבל.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא,ילדים זה דרעק. זה שאני הייתי פעם ילד לא משנה את העובדה שאני הייתי פעם דרעק.ילדים = ״טפו טפו טפו״.
ומה מתי? ומה כולכם הייתם פעם?
אם היית כותב ״הילדים של היום״ זה היה מתקבל.
כולנו ילדים בסופו של יום.לא,ילדים זה דרעק. זה שאני הייתי פעם ילד לא משנה את העובדה שאני הייתי פעם דרעק.
שוב, איך זה מצדיק אותך?כולנו ילדים בסופו של יום.
גם אתה @White Walker למרות גילך המופלג. 😆
שאני לא מבין מה הבעיה שלך עם ילדים, כן הם מרעישים ומעצבנים אבל יום אחד גם לך יהיו כאלו..שוב, איך זה מצדיק אותך?
תודה על הדאגה, אבל אנחנו נוותר.שאני לא מבין מה הבעיה שלך עם ילדים, כן הם מרעישים ומעצבנים אבל יום אחד גם לך יהיו כאלו..
אולי בקרוב אם אתה וחברה שלך לא תיזהרו... 👉👌
אתה יודע, ילדים זה תאכלס סוג של "ביטוח" לעתיד. אין לי מושג איך הסבים והסבתות שלי היו שורדים היום אם ההורים שלי לא היו עוזרים להם. לפחות אחד צריך כדי שלא תהיה חולה ובודד בגיל 80.תודה על הדאגה, אבל אנחנו נוותר.
ולדעתי החסרונות בילדים גוברים בהרבה על היתרונות. אבל זה סובייקטיבי.
לא יודע, לגדל חתיכת חרא קטן בישביל ה10 שנים האלו בגיל 80...אתה יודע, ילדים זה תאכלס סוג של "ביטוח" לעתיד. אין לי מושג איך הסבים והסבתות שלי היו שורדים היום אם ההורים שלי לא היו עוזרים להם. לפחות אחד צריך כדי שלא תהיה חולה ובודד בגיל 80.
אתה לא יודע מה יקרה לך בעתיד, אולי פתאום תיפצע מאיזה סקוואט ותהיה מרותק למיטה בגיל 50, או בגיל 23. מי יודע.לא יודע, לגדל חתיכת חרא קטן בישביל ה10 שנים האלו בגיל 80...
אז תגדל אותו כראוי!!!והוא לא "ביטוח" ולא נעליים אם אתה לא מגדל אותו כראוי.
אם אתה מצפה שהילד שלך היה 24/7 לידך בגיל מבוגר אתה טועה.אתה לא יודע מה יקרה לך בעתיד, אולי פתאום תיפצע מאיזה סקוואט ותהיה מרותק למיטה בגיל 50, או בגיל 23. מי יודע.
אז תגדל אותו כראוי!!!
טוב זה לא לעניין לדבר על זה עכשיו. גם אני וגם אתה עוד ילדים צעירים וטיפשים כשמדובר בעניינים האלו וכנראה ששנינו נשנה דעה עוד הרבה פעמים בעתיד 😃אם אתה מצפה שהילד שלך היה 24/7 לידך בגיל מבוגר אתה טועה.
אם אתה סיעודי אתה תקבל פיליפינית.
אני לא חושב שזה מסוג הדברים שאשנה את דעתי בהם.טוב זה לא לעניין לדבר על זה עכשיו. גם אני וגם אתה עוד ילדים צעירים וטיפשים כשמדובר בעניינים האלו וכנראה ששנינו נשנה דעה עוד הרבה פעמים בעתיד 😃
כן.אז נכון להיום מתי, בחיים לא תרצה ילדים?
אני צופה בחמש שנים הקרובות שתיהיה אבאכן.
העדכון יכתב סופר מאוחר,או מחר בכלל. היה PRים מסיבות.😵💫🥊
😭 אל תצפה,היא גם לא בקטע בדיוק כמוני.אני צופה בחמש שנים הקרובות שתיהיה אבא
היה לי אימון בדד,קצת עצוב ושקט. לפחות היה אנשים שעושים חצאי סקוואטים שנפעמים מהמשקלים שלי. 🤯
האימון:
Light Squat-0X3 60X5 90X3 90X3 90X3
נחמד,קליל כמו שצריך להיות.
Pullups-8.75X5 8.75X5 8.75X5 PR
פעם קודמת עשיתי מפגר והכל התבלגן אז עשיתי את מה שהייתי אמור לעשות שבוע שעבר. היה יחסית קשה,נקווה להמשיך להתקדם בזה. לא בצעתי חימום מפאת מחסור בזמן.
Dips- 10X5 10X5 10X5 PR
גם פה לא בצעתי חימום וזה קצת הקשה עליי לבצע את הסט הראשון,אבל הכל עבר בשלום.
Deadlift- 60X2 100X2 120X2 140X2 150X1 167.5X4 PRRRR
ככה הסיפור; את הבעיה של האגן הגבוה טכנית תיקנתי, וכל הרעיון של המשיכה שצריך להיות יותר מכווץ וכו' תיקנתי/הבנתי. בסט עצמו הייתי מאוד לחוץ בזמן ולא היה לי כמעט זמן לנוח,מאוד הקשה לי על הסגירה של החמישיה. בצעתי את הדדליפט בשני החזרות הראשונות היה יחסית טוב,בחזרה שלישית המוט היה רחוק מידי ממני ובכל זאת משכתי מה שגרם לסטיף לג,חזרה רביעית עלה בכוח אחריי מנוחה יותר מידי ארוכה. הבנתי אחריי זה שאין לי מספיק מצב רוח או זמן ואני גם לא רוצה לבצע חזרה מכוערת. העדפתי לגמור את זה שם והרגשתי שיש לי את זה לחמישיה אם אני נח מספיק זמן ולא מרגיש לחוץ. אחריי זה רצתי כמו משוגע לאוטובוס,אחריי דקה קלטתי שהולך להיות עוד פעם הסבל של פעם קודמת. בהתחשב בעובדה שעשיתי חימום מזעזע ורצתי כמו משוגע אחריי הדדליפט ולא נחתי דקה וגם סידרתי את המליון פלטות לבד חטפתי שוב את הכאב הגב העצבני בגב והרגשתי שאני הולך לשבור לעצמי את הגב התחתון,בסבל ובצליעות הגעתי איכשהוא בחיים לתחנה. אחריי 2 דקות שהאוטובוס הגיע קמתי עליו וכל הכאב עבר,כרגיל. 🫤
בכ"מ לא צולם הדדליפט כי הייתי קצת לבד,סורי. 😭
זהו בסה"כ,מחר מבחן המתמטיקה נקווה להצלחה .😣
כן,לצערי זה מה שקורה שאני תלוי באוטובוסים והאוטובוס שאני מגיע בו מאחר וזה שאני חוזר בו מקדים. 🆘עשית שיחזור לאנטיגונה עם הדדליפט ?
סיפור חייכן,לצערי זה מה שקורה שאני תלוי באוטובוסים והאוטובוס שאני מגיע בו מאחר וזה שאני חוזר בו מקדים. 🆘