הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
פששש 190 זה יפה מאוד!
מוטציה ארורה:97:

שמע, זה לפחות 210 סינגל בדד.. חזק מאוד.
🕴

המוטציה היחידה בגוף שלי מגדלת שומן, לא כוח.
חחח שטויות, גם אני השמנתי המון.. תחטב כמו שצריך, ואח"כ תיהיה רזה ותחזור גם למשקלים שלך.. אז בכלל תיהיה מבסוט.
ואם תספיק לפני הצבא לעשות הכל וגם להתחרות, אז תוכל להיות לגמרי שקט.

לחשוב על זה שחלמתי פעם להגיע ל200 דדליפט. 🙄
עכשיו תחלום על בנץ 120 \ פרס 80 - המטרות הבאות
צריך קצת נפח בפלג גוף עליון.

צריך קצת נפח בפלג גוף עליון.
למה מספרים כל כך נמוכים 80 פרס ו120 בנץ' זה לא כבד 🙄
לא רוצה! השיטה שלי עובדת! כל עוד מתי מאמין שהוא אפס הוא ממשיך להתקדם במשקלי העבודה! אם אני לא אמשיך לגרום לו לחשוב שהוא אפס הוא יפסיק להתקדם!!

למה מספרים כל כך נמוכים 80 פרס ו120 בנץ' זה לא כבד 🙄
נכון, אני כבר אוטוטו שם.. אבל כרגע בשביל מתי הם מטרות מכובדות.
אתה לא תגיד למישהו שמתקרב לאט לאט לסינגל של 100 בבנץ להתחיל להתכונן לסינגל של 140 😵
תיהיה ריאלי. 120 זו מטרה שהוא יכול להגיע אליה בלי בעיה במסה הבאה, אם ירצה.

לא רוצה! השיטה שלי עובדת! כל עוד מתי מאמין שהוא אפס הוא ממשיך להתקדם במשקלי העבודה! אם אני לא אמשיך לגרום לו לחשוב שהוא אפס הוא יפסיק להתקדם!!
כן, אבל אתה מעצבן אותי! 😖

אתה לא תגיד למישהו שמתקרב לאט לאט לסינגל של 100 בבנץ להתחיל להתכונן לסינגל של 140 😵
השיטה שלי לא רק אומרת שהוא יחשוב שהוא אפס אלה שהוא גם יחשוב שאני אפס, וזה אומר שהוא צריך לחשוב שאם אפס כמוני הגיע למשקלים כמו 120 בנץ' ו80 פרס אז גם הוא יכול. זה בא ביחד 😃
מבחינת מטרות ריאליות אתה בהחלט צודק, 120 זאת מטרה טובה הקטע הוא שהתוכנית של מתי די ספונטנית ואני לא רואה אותו עובר לחיטוב בזמן שהוא עדיין יכול להתקדם לינארית, אז מי יודע, אולי הוא גם יגיע ל120 בנץ' במסה הנוכחית 😃
כן, אבל אתה מעצבן אותי! 😖
אולי תנסה את השיטה שלי? מי יודע, אולי היא תעבוד, או שבסוף תהיה פצוע 🤣🤣

השיטה שלי לא רק אומרת שהוא יחשוב שהוא אפס אלה שהוא גם יחשוב שאני אפס, וזה אומר שהוא צריך לחשוב שאם אפס כמוני הגיע למשקלים כמו 120 בנץ' ו80 פרס אז גם הוא יכול. זה בא ביחד 😃
אתה לא? 🤡

מבחינת מטרות ריאליות אתה בהחלט צודק, 120 זאת מטרה טובה הקטע הוא שהתוכנית של מתי די ספונטנית ואני לא רואה אותו עובר לחיטוב בזמן שהוא עדיין יכול להתקדם לינארית, אז מי יודע, אולי הוא גם יגיע ל120 בנץ' במסה הנוכחית 😃
הוא שמן, הוא צריך לחטב 😃
אח"כ הוא יסבול מחיטוב ארוך, ומתיש מבחינה מנטלית. מניסיון

אולי תנסה את השיטה שלי? מי יודע, אולי היא תעבוד, או שבסוף תהיה פצוע 🤣🤣
כבר התחלתי לחשוב כמוך 😡, אני רואה אנשים לוחצים 120 וחושב שזה לא מרשים, רואה דדליפט של 180-190 וחושב שזה עדיין לא משקל מרשים...
כמו מפגר, בזמן שאני (וכל מי שמרים כבד) חזק יותר מרוב האוכלוסיה.
בטח בגללך נפצעתי בברך! 🙄

אני אפס שמרים כבד 😆
הוא שמן, הוא צריך לחטב 😃
אני חושב שגם אם הוא שמן וצריך לחטב לא צריך לעצור התקדמות לינארית. אפשר לעבור לנייטראלי ולדאוג שלא תהיה עוד עליה מופרזת בשומן כל עוד זה מתבטא בכך שאתה ממשיך בהתקדמות. פשוט יהיה לי מאוד חבל (ונראה לי שגם לו) אם הוא יעצור את ההתקדמות הלינארית בגלל קצת כרס.
כבר התחלתי לחשוב כמוך 😡, אני רואה אנשים לוחצים 120 וחושב שזה לא מרשים, רואה דדליפט של 180-190 וחושב שזה עדיין לא משקל מרשים...
כמו מפגר, בזמן שאני (וכל מי שמרים כבד) חזק יותר מרוב האוכלוסיה.
בטח בגללך נפצעתי בברך! 🙄
בטוח בגללי? לא בגלל שעשית 3 וריאציות של סקוואט באימון בתוכנית האחוזים של דודי? 🙄🙄

אני אפס שמרים כבד 😆
נכון, זה לא שולל 😃

אני חושב שגם אם הוא שמן וצריך לחטב לא צריך לעצור התקדמות לינארית.
בדיוק.
לא טענתי אחרת.

אפשר לעבור לנייטראלי ולדאוג שלא תהיה עוד עליה מופרזת בשומן כל עוד זה מתבטא בכך שאתה ממשיך בהתקדמות
לא מסכים, חיטוב של כמה חודשים ואח"כ התקדמות מהירה יותר תביא תוצאות טובות יותר מאשר להישאר על ניטראלי ולהתקדם לאט לאט.

אגב,
אתה שם לב שאתה סותר את עצמך באותה תגובה?
גם אם הוא שמן וצריך לחטב

אפשר לעבור לנייטראלי

יפה!! חזק מאוד, פי אר מרשים.
לדעתי אל תוותר על המתח, תעביר אותו לאחרי הדד (מתרגלים)
ואת המקבילים לאימון האחרון של השבוע.
תמשיך לשבור פי ארים!!

לא מסכים, חיטוב של כמה חודשים ואח"כ התקדמות מהירה יותר תביא תוצאות טובות יותר מאשר להישאר על ניטראלי ולהתקדם לאט לאט.
לא אמרתי להתקדם לאט לאט. אמרתי להתקדם באותו הקצב. לדעתי בנאדם יכול לעבור לתזונה נייטראלית או בפלוס קטן ולהמשיך תקופה מסוימת להתקדם אם יש לו את היכולת הזאת (ולדעתי למתי יש). אם הוא רואה ששבועיים הוא לא עלה בשומן/במשקל אבל גם לא הצליח להתקדם במשקלי העבודה זה סימן שפה אפשר לסיים בינתיים את ההתקדמות הלינארית ולהתחיל לחטב.
אתה שם לב שאתה סותר את עצמך באותה תגובה?
אני לא סותר את עצמי. אני מתייחס לנקודה שהתייחסתי אליה עכשיו גם. אם אתה מרגיש שמן אבל באותו הזמן מרגיש שיש לך עדיין יכולת של התקדמות לינארית אז לדעתי האופציה הטובה ביותר תהיה לגרום לכך שתמשיך להתקדם לינארית אבל פשוט לא תעלה במשקל. זה מה שאני עושה, התחלתי את החזרה למסה ב88 קילו ומשם לאט לאט טיפסתי ל95, ומאז אני כבר כ7-8 שבועות על 95 קילו מ"ג ועדיין ממשיך להתקדם במשקלי העבודה משבוע לשבוע. סה"כ מהנסיון האישי שלי אם התקדמות לינארית תקפה לגביך תוכל לעשות זאת גם ללא עליה נוספת במשקל גוף

סרטון של .. ?
דדליפט..
יפה!! חזק מאוד, פי אר מרשים.
לדעתי אל תוותר על המתח, תעביר אותו לאחרי הדד (מתרגלים)
ואת המקבילים לאימון האחרון של השבוע.
תמשיך לשבור פי ארים!!
אני אעביר את המתח לאחריי הדדליפט אבל אני אעבוד ללא משקל.
פחחח
לא בסבב מסה הזה.
אני נכשל עם 95 קילו בנץ' איזה 120?
כן.. בטח..
אולי אם אני אמשיך עד המוות אני אגיע ל250~

כשיהיה משקל מעניין אני אעלה וזה לא יקרה עד שאני אסיים חיטוב.

עוד כמה שנים.
בדיוק, אבל לא בזמן הקרוב...
כשיהיה משקל מעניין אני אעלה וזה לא יקרה עד שאני אסיים חיטוב.
🙁 נו מה יהיה? אני מדבר על עצמי.. לא קראת את העדכון שאני מחכה לקבל את הסרטון דדליפט שלי?
@Tank אתה בינתיים בפור יותר גדול... אתה הזה שצריך לתת בראש.
(למרות שלא יזיק לך הפסקה של כמה חודשים.)

בדיוק, אבל לא בזמן הקרוב...

🙁 נו מה יהיה? אני מדבר על עצמי.. לא קראת את העדכון שאני מחכה לקבל את הסרטון דדליפט שלי?
@Tank אתה בינתיים בפור יותר גדול... אתה הזה שצריך לתת בראש.
(למרות שלא יזיק לך הפסקה של כמה חודשים.)
חחח, קראתי, חשבתי שאתה מתכוון אליי כי ציטטת אותי, ירד האסימון כמו שהזקנים אוהבים לומר.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית