- פותח/ת השרשור
- #7,781
תודה!🤭כל הכבוד, שמן 😉👏👏
עדיין מחכה לקבל את הסרטון..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה!🤭כל הכבוד, שמן 😉👏👏
המוטציה היחידה בגוף שלי מגדלת שומן, לא כוח.מוטציה ארורה:97:
נקווה.. עוד לא בדקתי כלום.שמע, זה לפחות 210 סינגל בדד.. חזק מאוד.
חחח שטויות, גם אני השמנתי המון.. תחטב כמו שצריך, ואח"כ תיהיה רזה ותחזור גם למשקלים שלך.. אז בכלל תיהיה מבסוט.המוטציה היחידה בגוף שלי מגדלת שומן, לא כוח.
עכשיו תחלום על בנץ 120 \ פרס 80 - המטרות הבאותלחשוב על זה שחלמתי פעם להגיע ל200 דדליפט. 🙄
עכשיו שהבנת ש200 זה לא באמת משקל כבד בוא נציב מטרה אמיתית עכשיולחשוב על זה שחלמתי פעם להגיע ל200 דדליפט. 🙄
שתוק! 🤬עכשיו שהבנת ש200 זה לא באמת משקל כבד בוא נציב מטרה אמיתית עכשיו
למה מספרים כל כך נמוכים 80 פרס ו120 בנץ' זה לא כבד 🙄עכשיו תחלום על בנץ 120 \ פרס 80 - המטרות הבאות
צריך קצת נפח בפלג גוף עליון.
לא רוצה! השיטה שלי עובדת! כל עוד מתי מאמין שהוא אפס הוא ממשיך להתקדם במשקלי העבודה! אם אני לא אמשיך לגרום לו לחשוב שהוא אפס הוא יפסיק להתקדם!!שתוק! 🤬
נכון, אני כבר אוטוטו שם.. אבל כרגע בשביל מתי הם מטרות מכובדות.למה מספרים כל כך נמוכים 80 פרס ו120 בנץ' זה לא כבד 🙄
כן, אבל אתה מעצבן אותי! 😖לא רוצה! השיטה שלי עובדת! כל עוד מתי מאמין שהוא אפס הוא ממשיך להתקדם במשקלי העבודה! אם אני לא אמשיך לגרום לו לחשוב שהוא אפס הוא יפסיק להתקדם!!
השיטה שלי לא רק אומרת שהוא יחשוב שהוא אפס אלה שהוא גם יחשוב שאני אפס, וזה אומר שהוא צריך לחשוב שאם אפס כמוני הגיע למשקלים כמו 120 בנץ' ו80 פרס אז גם הוא יכול. זה בא ביחד 😃אתה לא תגיד למישהו שמתקרב לאט לאט לסינגל של 100 בבנץ להתחיל להתכונן לסינגל של 140 😵
תיהיה ריאלי. 120 זו מטרה שהוא יכול להגיע אליה בלי בעיה במסה הבאה, אם ירצה.
מבחינת מטרות ריאליות אתה בהחלט צודק, 120 זאת מטרה טובה הקטע הוא שהתוכנית של מתי די ספונטנית ואני לא רואה אותו עובר לחיטוב בזמן שהוא עדיין יכול להתקדם לינארית, אז מי יודע, אולי הוא גם יגיע ל120 בנץ' במסה הנוכחית 😃תיהיה ריאלי. 120 זו מטרה שהוא יכול להגיע אליה בלי בעיה במסה הבאה, אם ירצה.
אולי תנסה את השיטה שלי? מי יודע, אולי היא תעבוד, או שבסוף תהיה פצוע 🤣🤣כן, אבל אתה מעצבן אותי! 😖
סרטון של .. ?תודה!🤭
עדיין מחכה לקבל את הסרטון..
אתה לא? 🤡השיטה שלי לא רק אומרת שהוא יחשוב שהוא אפס אלה שהוא גם יחשוב שאני אפס, וזה אומר שהוא צריך לחשוב שאם אפס כמוני הגיע למשקלים כמו 120 בנץ' ו80 פרס אז גם הוא יכול. זה בא ביחד 😃
הוא שמן, הוא צריך לחטב 😃מבחינת מטרות ריאליות אתה בהחלט צודק, 120 זאת מטרה טובה הקטע הוא שהתוכנית של מתי די ספונטנית ואני לא רואה אותו עובר לחיטוב בזמן שהוא עדיין יכול להתקדם לינארית, אז מי יודע, אולי הוא גם יגיע ל120 בנץ' במסה הנוכחית 😃
כבר התחלתי לחשוב כמוך 😡, אני רואה אנשים לוחצים 120 וחושב שזה לא מרשים, רואה דדליפט של 180-190 וחושב שזה עדיין לא משקל מרשים...אולי תנסה את השיטה שלי? מי יודע, אולי היא תעבוד, או שבסוף תהיה פצוע 🤣🤣
אני אפס שמרים כבד 😆אתה לא? 🤡
אני חושב שגם אם הוא שמן וצריך לחטב לא צריך לעצור התקדמות לינארית. אפשר לעבור לנייטראלי ולדאוג שלא תהיה עוד עליה מופרזת בשומן כל עוד זה מתבטא בכך שאתה ממשיך בהתקדמות. פשוט יהיה לי מאוד חבל (ונראה לי שגם לו) אם הוא יעצור את ההתקדמות הלינארית בגלל קצת כרס.הוא שמן, הוא צריך לחטב 😃
בטוח בגללי? לא בגלל שעשית 3 וריאציות של סקוואט באימון בתוכנית האחוזים של דודי? 🙄🙄כבר התחלתי לחשוב כמוך 😡, אני רואה אנשים לוחצים 120 וחושב שזה לא מרשים, רואה דדליפט של 180-190 וחושב שזה עדיין לא משקל מרשים...
כמו מפגר, בזמן שאני (וכל מי שמרים כבד) חזק יותר מרוב האוכלוסיה.
בטח בגללך נפצעתי בברך! 🙄
נכון, זה לא שולל 😃אני אפס שמרים כבד 😆
בדיוק.אני חושב שגם אם הוא שמן וצריך לחטב לא צריך לעצור התקדמות לינארית.
לא מסכים, חיטוב של כמה חודשים ואח"כ התקדמות מהירה יותר תביא תוצאות טובות יותר מאשר להישאר על ניטראלי ולהתקדם לאט לאט.אפשר לעבור לנייטראלי ולדאוג שלא תהיה עוד עליה מופרזת בשומן כל עוד זה מתבטא בכך שאתה ממשיך בהתקדמות
↑גם אם הוא שמן וצריך לחטב
אפשר לעבור לנייטראלי
לא אמרתי להתקדם לאט לאט. אמרתי להתקדם באותו הקצב. לדעתי בנאדם יכול לעבור לתזונה נייטראלית או בפלוס קטן ולהמשיך תקופה מסוימת להתקדם אם יש לו את היכולת הזאת (ולדעתי למתי יש). אם הוא רואה ששבועיים הוא לא עלה בשומן/במשקל אבל גם לא הצליח להתקדם במשקלי העבודה זה סימן שפה אפשר לסיים בינתיים את ההתקדמות הלינארית ולהתחיל לחטב.לא מסכים, חיטוב של כמה חודשים ואח"כ התקדמות מהירה יותר תביא תוצאות טובות יותר מאשר להישאר על ניטראלי ולהתקדם לאט לאט.
אני לא סותר את עצמי. אני מתייחס לנקודה שהתייחסתי אליה עכשיו גם. אם אתה מרגיש שמן אבל באותו הזמן מרגיש שיש לך עדיין יכולת של התקדמות לינארית אז לדעתי האופציה הטובה ביותר תהיה לגרום לכך שתמשיך להתקדם לינארית אבל פשוט לא תעלה במשקל. זה מה שאני עושה, התחלתי את החזרה למסה ב88 קילו ומשם לאט לאט טיפסתי ל95, ומאז אני כבר כ7-8 שבועות על 95 קילו מ"ג ועדיין ממשיך להתקדם במשקלי העבודה משבוע לשבוע. סה"כ מהנסיון האישי שלי אם התקדמות לינארית תקפה לגביך תוכל לעשות זאת גם ללא עליה נוספת במשקל גוףאתה שם לב שאתה סותר את עצמך באותה תגובה?
דדליפט..סרטון של .. ?
אני אעביר את המתח לאחריי הדדליפט אבל אני אעבוד ללא משקל.יפה!! חזק מאוד, פי אר מרשים.
לדעתי אל תוותר על המתח, תעביר אותו לאחרי הדד (מתרגלים)
ואת המקבילים לאימון האחרון של השבוע.
תמשיך לשבור פי ארים!!
פחחחעכשיו תחלום על בנץ 120 \ פרס 80 - המטרות הבאות
כן.. בטח..300 דדליפט
אל תזלזל בעצמך יש לך את הפוטנציאל לתת לאלברו בראש עוד כמה שנים.אולי אם אני אמשיך עד המוות אני אגיע ל250~
בדיוק, אבל לא בזמן הקרוב...עוד כמה שנים.
🙁 נו מה יהיה? אני מדבר על עצמי.. לא קראת את העדכון שאני מחכה לקבל את הסרטון דדליפט שלי?כשיהיה משקל מעניין אני אעלה וזה לא יקרה עד שאני אסיים חיטוב.
חחח, קראתי, חשבתי שאתה מתכוון אליי כי ציטטת אותי, ירד האסימון כמו שהזקנים אוהבים לומר.בדיוק, אבל לא בזמן הקרוב...
🙁 נו מה יהיה? אני מדבר על עצמי.. לא קראת את העדכון שאני מחכה לקבל את הסרטון דדליפט שלי?
@Tank אתה בינתיים בפור יותר גדול... אתה הזה שצריך לתת בראש.
(למרות שלא יזיק לך הפסקה של כמה חודשים.)