האיזור שסימנת הוא בחיבור של כופפי שורש כף היד לעצם, אבל אמרת שזה כאב שהוא לא בשריר, אז פסלתי אפשרות ל"מרפק גולף" שגם יכול לקרות מסקוואטים.הכאב לא במרפק, בצד השני לחלוטין.
בכל אופן, תנסה את הכורכום, למרות שלא הבנתי איך זה באמת יעזור 🙄
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האיזור שסימנת הוא בחיבור של כופפי שורש כף היד לעצם, אבל אמרת שזה כאב שהוא לא בשריר, אז פסלתי אפשרות ל"מרפק גולף" שגם יכול לקרות מסקוואטים.הכאב לא במרפק, בצד השני לחלוטין.
אומרים שזה עוזר, לא אכפת לי לנסות. זה לא שאני אטרח ללכת לאיזה פזיו.בכל אופן, תנסה את הכורכום, למרות שלא הבנתי איך זה באמת יעזור 🙄
וואלה אני אוכל הרבה כורכום ועדיין הברך שלי לא יכולה להסקביט 🫤אומרים שזה עוזר, לא אכפת לי לנסות. זה לא שאני אטרח ללכת לאיזה פזיו.
זה לא איזה תרופת פלא לכל כאב. אומרים שהכורכומין הוא אנטי-דלקתי (לא יודע אם יש מקורות מדעיים שאומרים את זה).וואלה אני אוכל הרבה כורכום ועדיין הברך שלי לא יכולה להסקביט 🫤
אבל בכל אופן, לנסות זה טוב 😃
שינסה לחזק לך את המרפק עם פשיטות מרפק של משקוליות יד של 2 ק"ג כך שאחר כך תוכל לחזור ללחוץ 90. השיטה הזו תמיד עובדת להם כשמדובר באדם עם כוח שלא מבזה את המין האנושי. ממליץ.אומרים שזה עוזר, לא אכפת לי לנסות. זה לא שאני אטרח ללכת לאיזה פזיו.
זה עדיף מאשר להציע לו לעשות 200 סקוואט. 🙄שינסה לחזק לך את המרפק עם פשיטות מרפק של משקוליות יד של 2 ק"ג כך שאחר כך תוכל לחזור ללחוץ 90. השיטה הזו תמיד עובדת להם כשמדובר באדם עם כוח שלא מבזה את המין האנושי. ממליץ.
עם הדרך שלהם אתה נותן לזה להחלים, עם סקוואט אתה גורם לזה להחלים biatchזה עדיף מאשר להציע לו לעשות 200 סקוואט. 🙄
נשמע כמו עצה מעולה. הלכתי לעשות סקוואט עם 200 קילו!עם הדרך שלהם אתה נותן לזה להחלים, עם סקוואט אתה גורם לזה להחלים biatch
אתה לא תצליח להוציא את זה מהראק, לא רואה בעיה בטיפ. 😃נשמע כמו עצה מעולה. הלכתי לעשות סקוואט עם 200 קילו!
להוציא מהראק אפשר הרבה יותר משקל ממה שאתה יכול באמת להרים. אני מאמין שגם אם עכשיו אני יוכל להסקוויט רק 140 אני עדיין אצליח להוציא 200.אתה לא תצליח להוציא את זה מהראק, לא רואה בעיה בטיפ. 😃
למה 200? תפסיק להיות כל כך רכרוכי, שים 400.נשמע כמו עצה מעולה. הלכתי לעשות סקוואט עם 200 קילו!
הוא עוד יעשה את זה, חבללמה 200? תפסיק להיות כל כך רכרוכי, שים 400.
אין לי בעיה שיעשה, כל עוד אני אהיה שם לצחוק.הוא עוד יעשה את זה, חבל
מה לצחוק? זה עוד שנה של גב פצועאין לי בעיה שיעשה, כל עוד אני אהיה שם לצחוק.
גם בלי הסקוואט וגם עם הסקוואט הוא יהיה עם גב פצוע. 😆מה לצחוק? זה עוד שנה של גב פצוע
עוד לפני שנכנסתי ידעתי בדיוק איזה סרטון זה 🤣אז יאללה מקס מה זה משנה תעמיס את כל הפלטות ותעשה ככה:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=798679796927578&id=205303389598558
נקווה שהיא תהיה יותר שימושית מהאחרונה 🤡בדיוק מתכנת את האפליקציה הבאה
כי אני פרסמתי את זה! תן קרדיט! 😛עוד לפני שנכנסתי ידעתי בדיוק איזה סרטון זה 🤣
הלו לאפליקציה שעשיתי יש מאות אלפי הורדות בפליי סטור! רק חבל שאני תכנתי אותה אחרי שהיא כבר הייתה קיימת 😅נקווה שהיא תהיה יותר שימושית מהאחרונה 🤡
או הפוך? 🥷הלו לאפליקציה שעשיתי יש מאות אלפי הורדות בפליי סטור! רק חבל שאני תכנתי אותה אחרי שהיא כבר הייתה קיימת 😅