לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
הכאב לא במרפק, בצד השני לחלוטין.
האיזור שסימנת הוא בחיבור של כופפי שורש כף היד לעצם, אבל אמרת שזה כאב שהוא לא בשריר, אז פסלתי אפשרות ל"מרפק גולף" שגם יכול לקרות מסקוואטים.
בכל אופן, תנסה את הכורכום, למרות שלא הבנתי איך זה באמת יעזור 🙄

אומרים שזה עוזר, לא אכפת לי לנסות. זה לא שאני אטרח ללכת לאיזה פזיו.
וואלה אני אוכל הרבה כורכום ועדיין הברך שלי לא יכולה להסקביט 🫤
אבל בכל אופן, לנסות זה טוב 😃

וואלה אני אוכל הרבה כורכום ועדיין הברך שלי לא יכולה להסקביט 🫤
אבל בכל אופן, לנסות זה טוב 😃
זה לא איזה תרופת פלא לכל כאב. אומרים שהכורכומין הוא אנטי-דלקתי (לא יודע אם יש מקורות מדעיים שאומרים את זה).
וגם ממה שראיתי (בעיקר בפורום מאנשים שלקחו), הכמות המומלצת היא 2 גרם כורכומין ביום. בשביל להגיע לכמות כזאת מהתבלין צריך לאכול כמויות עצומות כי הריכוז של החומר הפעיל הוא נמוך בתבלין.

אומרים שזה עוזר, לא אכפת לי לנסות. זה לא שאני אטרח ללכת לאיזה פזיו.
שינסה לחזק לך את המרפק עם פשיטות מרפק של משקוליות יד של 2 ק"ג כך שאחר כך תוכל לחזור ללחוץ 90. השיטה הזו תמיד עובדת להם כשמדובר באדם עם כוח שלא מבזה את המין האנושי. ממליץ.

שינסה לחזק לך את המרפק עם פשיטות מרפק של משקוליות יד של 2 ק"ג כך שאחר כך תוכל לחזור ללחוץ 90. השיטה הזו תמיד עובדת להם כשמדובר באדם עם כוח שלא מבזה את המין האנושי. ממליץ.
זה עדיף מאשר להציע לו לעשות 200 סקוואט. 🙄

אתה לא תצליח להוציא את זה מהראק, לא רואה בעיה בטיפ. 😃
להוציא מהראק אפשר הרבה יותר משקל ממה שאתה יכול באמת להרים. אני מאמין שגם אם עכשיו אני יוכל להסקוויט רק 140 אני עדיין אצליח להוציא 200.

עוד לפני שנכנסתי ידעתי בדיוק איזה סרטון זה 🤣
כי אני פרסמתי את זה! תן קרדיט! 😛
נקווה שהיא תהיה יותר שימושית מהאחרונה 🤡
הלו לאפליקציה שעשיתי יש מאות אלפי הורדות בפליי סטור! רק חבל שאני תכנתי אותה אחרי שהיא כבר הייתה קיימת 😅

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית