הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
מ.ג במכון: 101.5
מקווה שאתה מודע לזה שאתה כבר מתחיל לעלות אך ורק בשומן ו0% במסת שריר, נכון? זה שהתחזקת לא קשור, כי אין קשר בין כוח ומסת שריר אחי.

וגם אם עלית טיפה במסת שריר, בטח עדיין יש לך ידי נודלס כי כלום לא התווסף בבייספס, אז מה כל המאמץ הזה שווה? לא מבין אתכם. סיימון יותר חתיך.

תאמין לי, תרשם לחוג ריצה, תוך כמה חודשים גם תרד למשקל גוף גברי של 70 ק"ג וגם תוכל לרוץ חצי מרתון. הרבה יותר שווה.

לא אחי תגיע ל 170 קילו עם 80% שומן אבל דדליפט 250 לפחות. הרי חזק זה בריא ולעלות במדרגות זה אוברייטד, גם ככה יש מדרגות נעות ומעליות בכל מקום כמעט.

נ.ב. סיימון יותר חתיך בלי קשר.
נ.ב. 2. גם אני לא בדיוק חטוב.

לא אחי תגיע ל 170 קילו עם 80% שומן אבל דדליפט 250 לפחות. הרי חזק זה בריא ולעלות במדרגות זה אוברייטד, גם ככה יש מדרגות נעות ומעליות בכל מקום כמעט.

נ.ב. סיימון יותר חתיך בלי קשר.
נ.ב. 2. גם אני לא בדיוק חטוב.
מה שבאמת מצחיק זה שהקורלציה שאתה חושב שנכונה (שוקל פחות = מת מאוחר יותר), היא פשוט לא נכונה ואפילו לא מקורלצת. ושחזק יותר = בריא יותר זה כן נכון ואפילו לא מקורלץ.

Association between body mass index and mortality in an 80-year-old population. - PubMed - NCBI
Association between muscular strength and mortality in men: prospective cohort study
Muscle strength and body mass index as long-term predictors of mortality in initially healthy men. - PubMed - NCBI
Muscular strength and adiposity as predictors of adulthood cancer mortality in men. - PubMed - NCBI

נ.ב סיימון גם יותר חכם.
נ.ב 2. אני הכי חט1ב כאן.
נ.ב 3. יש לי קוביות, או לפחות היו לי עד לפני חודש (מוכן להשבע)

שקט כולכם, אני באתי היום לאימון בסופר אנרגיה לעשות סקוואט ומסתבר שכאב שהתפתח אצלי ביום שישי מונע ממני לעשות סקוואט בלי כלום.
אני כנראה יוצא לשבוע פגרה בלי סקוואטים, לא יודע מה זאת הפציעה הזו.
אעלה עדכון אחר כך מפורט יותר. 🫤

אתה מצטרף לחיטוב? 🤯
אם ראית את העדכון האחרון שלי, אני יורד במשקל ובהיקף בטן לאט לאט. אבל אני לא קורא לזה "חיטוב" בשביל לבלבל את הגוף שלא יידע וימשיך להתחזק.

אם ראית את העדכון האחרון שלי, אני יורד במשקל ובהיקף בטן לאט לאט. אבל אני לא קורא לזה "חיטוב" בשביל לבלבל את הגוף שלא יידע וימשיך להתחזק.
כן ראיתי, אבל אתה לא סובל כמוני אז זה לא נחשב.
מה איכפת לך?
תהיה חטוב עם קוביות עד התחרות הבאה ותעשה העמסה ביומנגס 🤩

Matty עדכן/ה את הלוג ״לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!״:

והתחלנו..

הקדמה:
שעה
בכי.

האימון:

אימון נפח

Squat- כלום

ביום שישי בערב התחילו לי כאבים ליד הברך (אצרף תמונה).
אני לא מרגיש כלום כשאני הולך, אבל בתנועה שאני קם נגיד מכיסא (או יורד לאזור המקביל בסקוואט) אני מרגיש כאב ממש חד ברגל.🙁
בקיצור, התחממתי עם מוט מטאטא והבנתי אחריי שתי חזרות שאני לא עושה היום סקוואט.
ניסיתי לעשות הייבאר וזה הרגיש טיפה יותר טוב לאזור הכאוב, אבל עדיין לא לגמריי.
אם למישהו יש הצעות אשמח..
בינתיים התכנון הוא להתקדם בכל השאר כרגיל, לא לעשות סקוואט בכלל השבוע ואולי גם דדליפט (?)
.
פרס בנץ' מתח וצ'ין אפס אין לי בעיה.

Press- 57.5X5X5

סביר כזה.

Pullups- 27.5X5X5

הרגיש לי טיפה מוזר, לא הרגשתי שאני מקבל באונס כמו שאני רגיל. בסה"כ הרגיש בסדר.

ספאם:

סעמק עם הסקוואט הזה. 😵

קרא את שאר עדכון הלוג...
muscles_leg_foot.png

*מחכה להתייעצות*

מצטער לאכזב, הייתה לי פציעה ברצועות הצולבות והייתה\עדיין יש פציעה בגיד הארבע ראשי.

א. איך זה מתבטא?
הפציעה הנוכחית?
לאחר ישיבה ממושכת עם רגל מכופפת ברגע שאני נעמד ומתחיל ללכת יש כאב חד מאוד באיזור.
לאחר שהמקום מתחמם זה שוב פוחת.

אם אני עושה סקוואט בלי שרוולי ברכיים יש המון קליקים, וסביר להניח שאני אכשל די מהר.

ב. ממה זה נגרם לך?
הנוכחית מעומס יתר לדעתי.
בשישי עשיתי סקוואט לא הכי תקני הרי וכנראה שבגלל זה הכאבים והעומס הרב שנוצר על הברך.

טוב, לא יודע מה לעשות.
בינתיים אני אחכה ולא אעשה סקוואטים.
נקווה שאין לי את הסיפור שיש לך. 😕

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית