- פותח/ת השרשור
- #8,721
"כולם"כולם עושים PR בדדליפט ורק אותי הוא מאכזב 😣
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
"כולם"כולם עושים PR בדדליפט ורק אותי הוא מאכזב 😣
אתה נחשב לכולם נו"כולם"
מקווה שאתה מודע לזה שאתה כבר מתחיל לעלות אך ורק בשומן ו0% במסת שריר, נכון? זה שהתחזקת לא קשור, כי אין קשר בין כוח ומסת שריר אחי.מ.ג במכון: 101.5
מה שבאמת מצחיק זה שהקורלציה שאתה חושב שנכונה (שוקל פחות = מת מאוחר יותר), היא פשוט לא נכונה ואפילו לא מקורלצת. ושחזק יותר = בריא יותר זה כן נכון ואפילו לא מקורלץ.לא אחי תגיע ל 170 קילו עם 80% שומן אבל דדליפט 250 לפחות. הרי חזק זה בריא ולעלות במדרגות זה אוברייטד, גם ככה יש מדרגות נעות ומעליות בכל מקום כמעט.
נ.ב. סיימון יותר חתיך בלי קשר.
נ.ב. 2. גם אני לא בדיוק חטוב.
לא אמרתי ולא רמזתי את זה.(שוקל פחות = מת מאוחר יותר
אם כל שאר הפרמטרים זהים אז כן. אבל שמן יותר=בריא פחות (או לפחות מעל א.ש מסוים)חזק יותר = בריא יותר
אתה מצטרף לחיטוב? 🤯אבל שמן יותר=בריא פחות
אם ראית את העדכון האחרון שלי, אני יורד במשקל ובהיקף בטן לאט לאט. אבל אני לא קורא לזה "חיטוב" בשביל לבלבל את הגוף שלא יידע וימשיך להתחזק.אתה מצטרף לחיטוב? 🤯
כן ראיתי, אבל אתה לא סובל כמוני אז זה לא נחשב.אם ראית את העדכון האחרון שלי, אני יורד במשקל ובהיקף בטן לאט לאט. אבל אני לא קורא לזה "חיטוב" בשביל לבלבל את הגוף שלא יידע וימשיך להתחזק.
בגלל שאני לא מכניס את עצמי לסרט שאני בחיטוב ושאני רעב וזה 😁אתה לא סובל כמוני
הקדמה:
שעה
בכי.
האימון:
אימון נפח
Squat- כלום
ביום שישי בערב התחילו לי כאבים ליד הברך (אצרף תמונה).
אני לא מרגיש כלום כשאני הולך, אבל בתנועה שאני קם נגיד מכיסא (או יורד לאזור המקביל בסקוואט) אני מרגיש כאב ממש חד ברגל.🙁
בקיצור, התחממתי עם מוט מטאטא והבנתי אחריי שתי חזרות שאני לא עושה היום סקוואט.
ניסיתי לעשות הייבאר וזה הרגיש טיפה יותר טוב לאזור הכאוב, אבל עדיין לא לגמריי.
אם למישהו יש הצעות אשמח..
בינתיים התכנון הוא להתקדם בכל השאר כרגיל, לא לעשות סקוואט בכלל השבוע ואולי גם דדליפט (?)
.
פרס בנץ' מתח וצ'ין אפס אין לי בעיה.
Press- 57.5X5X5
סביר כזה.
Pullups- 27.5X5X5
הרגיש לי טיפה מוזר, לא הרגשתי שאני מקבל באונס כמו שאני רגיל. בסה"כ הרגיש בסדר.
ספאם:
סעמק עם הסקוואט הזה. 😵
אהםםמצטער לאכזב, הייתה לי פציעה ברצועות הצולבות והייתה\עדיין יש פציעה בגיד הארבע ראשי.
הפציעה הנוכחית?א. איך זה מתבטא?
הנוכחית מעומס יתר לדעתי.ב. ממה זה נגרם לך?
ובכל זאת, אני כן עושה סקוואטים. 😁נקווה שאין לי את הסיפור שיש לך. 😕