עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן, החלטתי בסוף לחזור לאולסטאר.לגבי דדליפט עם אדיפאוור, ממליץ לעשות עם נעל שטוחה, גם לי לא היה נוח עם האדידס בדדליפט ושמעתי אותו דבר מעוד כמה שניסו.
הקדמה:
40 דקות~
מתחיל להתרגל למקום+-.
האימון:
אימון התאוששות
Squat- 125X2X5
Bench Press- 80X2X5
יכול להיות שהייתי צריך לעשות קצת פחות משקל.
Chinups- 20+X2X5
עשיתי עם שרשרת כבדה יחסית ופלטה של 20 אז כנראה שזה היה טיפה יותר מ20.
ספאם:
הזמינו אותי לעבוד בחזרה באותו חור שהייתי בו (הוט), אז אני מתחיל לעבוד שם מחר כנראה. (במידה והתנאים הם אותם התנאים)
זו הייתה עבודה לשבוע-שבועיים.רגע, מתי הפסקת לעבוד שם ולמה?
הקדמה:
באתי חצי מת מהעבודה, נרדמתי באוטובוס בדרך למכון.
לקחתי קפאין כדי למות לגמרי.
מתחיל להתפרק.
האימון:
אימון עצימות פח 3
Squat- 20X5 60X3 100X3 140X2 BELTED 155X1 BELTED 175X4F
השלושה הראשונה בסה"כ הרגישו בסדר בהתחשב במצב שלי הייתי יכול להילחם על החזרה הרביעית אבל פשוט ויתרתי. לא באתי לאימון הזה עם המוטיבציה הנכונה מה שנקרא.
Press- 20X5 40X3 50X2 62.5X2 BELTED
אולי פשוט להפסיק לעשות פרס? 😵
Deadlift- ??X3 222.5X5F BELTED
עשיתי עם אולסטאר והרגיש יחסית בסדר, טוב לדעת שלפחות לא נחלשתי משבוע שעבר. אם לא הייתי מגיע כזה מת אולי זה היה גם עולה לחמש. הגב היה הרבה יותר טוב הפעם. 😃
חייב לציין שהמוט במכון הנוכחי קשיח פי 2 מהמוט בטכניון, יכול להיות מאוד שזה השפיע.
Pullups- B.WX3 15X2 32.5X5
טיפה קשה בחזרה אחרונה.
ספאם:
אני אמדוד את המשקל שלי בראשון על הבוקר, אם אני לא רואה שאני נמצא מתחת ל89 אני אשקול לפרוש לנייטרלי ולהתחיל מסה, אם אני לא יורד במשקל כמו שצריך זה לא שווה את כל האיבוד משקלים האלו.
חזרתי לעבוד לשבוע הקרוב, נקווה שלא ידפוק לי את האימונים יותר מידי..
חמישי הבא אני לא יכול לעשות אימון כי יום הולדת לבת זוג וכו', לעשות אולי ראשון נפח רביעי עצימות?
שני-רביעי-שישי לא אופציה מהמון סיבות.
אשמח אם תצילו לי את האימון עצימות. 😅
בטוח השפיע.חייב לציין שהמוט במכון הנוכחי קשיח פי 2 מהמוט בטכניון, יכול להיות מאוד שזה השפיע.
מנחם.ראשון - רביעי נשמע בסדר יחסית.
מנחםX2.בטוח השפיע.
אין מצב בשום יקום שאני מתאושש עד יום שבת.תעשה שבת-שני-רביעי , אם אימון התאוששות לא כזה קריטי אז כמו שאמרת רק נפח ועצימות בראשון ורביעי .
אמיר, חיטוב, סלט עם זיקוק.אני מקווה שדאגת לערב רומנטי ביום חמישי... שלא תתפשר על שווארמה חאזן עם זיקוק
88.7
משער שממשיכים לחטב. 😭
כרגע זה עומד על 13.03.נשמע שאתה כבר 17%+- א"ש לפי דעתי תסיים כבר עוד שבוע ותחזור למסה נקייה עד הגיוס
מתי מתגייס?
כרגע זה עומד על 13.03.
אולי באמת אני אחזור עוד מעט למסה.
למה?אולי 23.03
למה?
מסה.מתי, אחר כך אתה חוזר למסה או נישאר על ניטרלי?
ובכללי, אתה מתכנן להתחרות יום אחד?
מה הכוונה? פיספסתי משהו?הביקורותיות
צפיתי בתחרות אחת והסקתי את המסקנות שלי.מה הכוונה? פיספסתי משהו?