הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
@hanan
אחד מהפוסטים האהובים עליי של האיזם, ממליץ לעקוב.
2017-03-01 16.49.46.jpg

אנשים מתגייסים או מגוייסים?
מגוייסים כי צריך להתגייס, להזכירך אנחנו מדינה קטנה שנמצאת בין מדינות עוינות שמאיימות על קיומנו, אם נהפוך את זה לקייטנה ולתכנית כבקשתך כנראה שלא נזכה לחיות פה יותר מכמה שנים...

אני מציע לעבור לצבא מקצועי
אתה צוחק נכון ?, אם לא אז זה עצוב...

אתה יודע שעד היום קיימים הרבה דיונים בנושא מעבר צה"ל לצבא מקצועי? אני מדבר על דיונים בין קצינים בדרגות סא"ל ויותר לא בין פוליטיקאים או אזרחים. יש דעות בעד ונגד וזה לא דיון שהוא חד צדדי. גם אם אתה לא מסכים, זה לא משהו שאתה צריך לצחוק עליו בצורה כל כך בוטה כאילו שנאמר כאן ש1+1=3. אתה רק מפגין עוד יותר בצורה הזאת את הבורות שלך.

מגוייסים כי צריך להתגייס, להזכירך אנחנו מדינה קטנה שנמצאת בין מדינות עוינות שמאיימות על קיומנו, אם נהפוך את זה לקייטנה ולתכנית כבקשתך כנראה שלא נזכה לחיות פה יותר מכמה שנים...

איש קש קלאסי, אני לא רוצה להתגייס משמע אני לא רוצה שצבא כלשהו יתקיים.

@Matty @eyalmazuz
אם נכנס לדיון צבא העם או צבא מקצועי, זה דיון אחר ויש טיעונים לכאן או לכאן.
המצב עכשיו הוא די בעייתי כי מצד אחד הגיוס הוא חובה וזה מאפשר לצבא להתייחס "רע" לאנשים ומצד שני אחוז המתגייסים הוא בערך 50℅
אישית הייתי רוצה שכל מי שמסוגל לשרת וזה כמעט כולם היה מוצא מסגרת כל שהיא אם במסגרת הצבא, שירות לאומי או כל קונפיגורציה אחרת שמייצרת שוויון.

אני לא מתחבר להחלטה לא להתגייס, אבל גם מבין את חוסר הרצון להתקע בתפקיד גרוע (למרות שגם אותם צריך לעשות)
אני יכול להעיד על עצמי שהייתי חייל קרבי גרוע ובטוח שיכולתי לעשות שירות טוב יותר ומועיל יותר במקום אחר.

אז אתה הרגשת על בשרך את המערכת העילגת הזו ואתה עדיין תומך בה?
ושירות לאומי זה עוד בזבוז כספי ציבור. אנשים צריך להפסיק לחשוב שזו מעיין התנדבות, העלות הכספית של החזקת כל התוכנית האלו היא פשוט לא מוצדקת בעליל.
הצבא לא מייצר שוויון, הוא מגדיל אותו.

המצב עכשיו הוא די בעייתי כי מצד אחד הגיוס הוא חובה וזה מאפשר לצבא להתייחס "רע" לאנשים ומצד שני אחוז המתגייסים הוא בערך 50℅

50% כשאתה מכניס את הדתיים ואת הערבים למשוואה

אישית הייתי רוצה שכל מי שמסוגל לשרת וזה כמעט כולם היה מוצא מסגרת כל שהיא אם במסגרת הצבא, שירות לאומי או כל קונפיגורציה אחרת שמייצרת שוויון.

שירות לאומי לא מייצר שיוון וגם לא צבא
ולמה לא להגדיר תואר אקדמאי כמסגרת בעלת שווין הרי כולם סטודנטים ושווים בפני המוסד האקדמאי?

אני לא מתחבר להחלטה לא להתגייס, אבל גם מבין את חוסר הרצון להתקע בתפקיד גרוע (למרות שגם אותם צריך לעשות)
אני יכול להעיד על עצמי שהייתי חייל קרבי גרוע ובטוח שיכולתי לעשות שירות טוב יותר ומועיל יותר במקום אחר.

כמה מה שמתי אמר למעלה אחרי שראית שהמערכת לא יעילה אז למה לא לנסות לתקן אותה\ לשפר אותה
AKA צבא מקצועי?

ואני אומר את זה גם בתור אחד ששירת בצבא, אומנם זמן קצר אבל עדיין הרגיש את המערכת מבפנים

@eyalmazuz השוויון הוא בזה שכולם "עסוקים" במשך 3 שנים במקום ללמוד או לעבוד.
הטיעון הפשוט שלי הוא שהמוטיבציה להתגייס תהיה גדולה יותר כאשר כולם "נדפקים" ברמה כזו או אחרת ובעיקר אם האופציה לא להתגייס/לשרת לא תהיה חלופה.

לגבי צבא מקצועי זה דיון אחר, כרגע זה לא המצב.

המטרה לא מקדשת את האמצעים.

שוויון בחיים לא יהיה קיים\אפשרי

וחוץ מזה, לא ברור למה המטרה שלך זה לדפוק את כולם. המטרה של הצבא היא שמירה על ביטחון, לא על דפיקת ילדים בני 18.

צר לי, אתה יותר אינטליגנטי מהתשובה הטפשית שנתת.

אתה יודע שעד היום קיימים הרבה דיונים בנושא מעבר צה"ל לצבא מקצועי? אני מדבר על דיונים בין קצינים בדרגות סא"ל ויותר לא בין פוליטיקאים או אזרחים. יש דעות בעד ונגד וזה לא דיון שהוא חד צדדי. גם אם אתה לא מסכים, זה לא משהו שאתה צריך לצחוק עליו בצורה כל כך בוטה כאילו שנאמר כאן ש1+1=3. אתה רק מפגין עוד יותר בצורה הזאת את הבורות שלך.
לא שווה תגובה, מגוחך אפילו...
לסיכום מתי, בהצלחה בכל דרך שתבחר.

התייחסתי, לתשובה לא אליך.
תגיד לא בא לי להתגייס כי לא קיבלתי את התפקיד שרציתי, ולא בגלל הדאגה שלך לכלכלת המדינה...

התייחסתי, לתשובה לא אליך.
תגיד לא בא לי להתגייס כי לא קיבלתי את התפקיד שרציתי, ולא בגלל הדאגה שלך לכלכלת המדינה...
זה הפוך, התמריץ הראשוני שלי היה הכלכלה ואח"כ בא החלק של התפקיד. ידעתי מה התפקיד שלי רק לפני שבועיים+-.

Matty עדכן/ה את הלוג ״לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!״:

כבד

הקדמה:
שעה וחצי~
קפאין
עייף לא ברור למה

האימון:

אימון עצימות

Squat- 20X5 60X4 100X3 130X3 BELTED 155X2 BELTED 177.5X5 BELTED

כרגיל הרגיש לא מוכן למשקל, הרגיש נורא כבד על הגב. לא ציפיתי שיעלה, אבל בהתחשב בעובדה שעשיתי 175X5 ו175X4 שבוע שעבר...

Press- 20X5 40X3 50X3 60X3 BELTED 67.5X5 BELTED

הרגשתי שאני הולך להתעלף באמצע, נפלא.

Deadlift- ??X2 227.5X5 BELTED

מגעיל, אני ממש לא מרוצה. הגב שלי תמיד מאוד ישר בדדליפט והוא התחיל נורא להתכער מאז שעברתי לACT.
בהמלצת מאור אני אעשה דילואד ל210 נגיד ואראה אם הגב שלי ישר. (אצלם)
משם נשקול להמשיך להתקדם כרגיל בתקווה שאחזור למשקל עבודה הזה עם גב ישר כמו פעם.

Pullups- B.WX3 27.5X5

קליל.

ספאם:

אני אפס חלש

קרא את שאר עדכון הלוג...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית