מס שכל ישראלי צריך לשלם.
מס זה שוד
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מס שכל ישראלי צריך לשלם.
מגוייסים כי צריך להתגייס, להזכירך אנחנו מדינה קטנה שנמצאת בין מדינות עוינות שמאיימות על קיומנו, אם נהפוך את זה לקייטנה ולתכנית כבקשתך כנראה שלא נזכה לחיות פה יותר מכמה שנים...אנשים מתגייסים או מגוייסים?
אתה צוחק נכון ?, אם לא אז זה עצוב...אני מציע לעבור לצבא מקצועי
אתה יודע שעד היום קיימים הרבה דיונים בנושא מעבר צה"ל לצבא מקצועי? אני מדבר על דיונים בין קצינים בדרגות סא"ל ויותר לא בין פוליטיקאים או אזרחים. יש דעות בעד ונגד וזה לא דיון שהוא חד צדדי. גם אם אתה לא מסכים, זה לא משהו שאתה צריך לצחוק עליו בצורה כל כך בוטה כאילו שנאמר כאן ש1+1=3. אתה רק מפגין עוד יותר בצורה הזאת את הבורות שלך.אתה צוחק נכון ?, אם לא אז זה עצוב...
איש קש קלאסי, אני לא רוצה להתגייס משמע אני לא רוצה שצבא כלשהו יתקיים.מגוייסים כי צריך להתגייס, להזכירך אנחנו מדינה קטנה שנמצאת בין מדינות עוינות שמאיימות על קיומנו, אם נהפוך את זה לקייטנה ולתכנית כבקשתך כנראה שלא נזכה לחיות פה יותר מכמה שנים...
אתה צוחק נכון ?, אם לא אז זה עצוב...
המצב עכשיו הוא די בעייתי כי מצד אחד הגיוס הוא חובה וזה מאפשר לצבא להתייחס "רע" לאנשים ומצד שני אחוז המתגייסים הוא בערך 50℅
אישית הייתי רוצה שכל מי שמסוגל לשרת וזה כמעט כולם היה מוצא מסגרת כל שהיא אם במסגרת הצבא, שירות לאומי או כל קונפיגורציה אחרת שמייצרת שוויון.
אני לא מתחבר להחלטה לא להתגייס, אבל גם מבין את חוסר הרצון להתקע בתפקיד גרוע (למרות שגם אותם צריך לעשות)
אני יכול להעיד על עצמי שהייתי חייל קרבי גרוע ובטוח שיכולתי לעשות שירות טוב יותר ומועיל יותר במקום אחר.
לא שווה תגובה, מגוחך אפילו...אתה יודע שעד היום קיימים הרבה דיונים בנושא מעבר צה"ל לצבא מקצועי? אני מדבר על דיונים בין קצינים בדרגות סא"ל ויותר לא בין פוליטיקאים או אזרחים. יש דעות בעד ונגד וזה לא דיון שהוא חד צדדי. גם אם אתה לא מסכים, זה לא משהו שאתה צריך לצחוק עליו בצורה כל כך בוטה כאילו שנאמר כאן ש1+1=3. אתה רק מפגין עוד יותר בצורה הזאת את הבורות שלך.
טוב אחילא שווה תגובה, מגוחך אפילו...
צר לי, אתה יכול להתייחס לתוכן התגובה לא אליי.צר לי, אתה יותר אינטליגנטי מהתשובה הטפשית שנתת.
זה הפוך, התמריץ הראשוני שלי היה הכלכלה ואח"כ בא החלק של התפקיד. ידעתי מה התפקיד שלי רק לפני שבועיים+-.התייחסתי, לתשובה לא אליך.
תגיד לא בא לי להתגייס כי לא קיבלתי את התפקיד שרציתי, ולא בגלל הדאגה שלך לכלכלת המדינה...
פרשתי, שיהיה בהצלחה.זה הפוך, התמריץ הראשוני שלי היה הכלכלה ואח"כ בא החלק של התפקיד. ידעתי מה התפקיד שלי רק לפני שבועיים+-.
הקדמה:
שעה וחצי~
קפאין
עייף לא ברור למה
האימון:
אימון עצימות
Squat- 20X5 60X4 100X3 130X3 BELTED 155X2 BELTED 177.5X5 BELTED
כרגיל הרגיש לא מוכן למשקל, הרגיש נורא כבד על הגב. לא ציפיתי שיעלה, אבל בהתחשב בעובדה שעשיתי 175X5 ו175X4 שבוע שעבר...
Press- 20X5 40X3 50X3 60X3 BELTED 67.5X5 BELTED
הרגשתי שאני הולך להתעלף באמצע, נפלא.
Deadlift- ??X2 227.5X5 BELTED
מגעיל, אני ממש לא מרוצה. הגב שלי תמיד מאוד ישר בדדליפט והוא התחיל נורא להתכער מאז שעברתי לACT.
בהמלצת מאור אני אעשה דילואד ל210 נגיד ואראה אם הגב שלי ישר. (אצלם)
משם נשקול להמשיך להתקדם כרגיל בתקווה שאחזור למשקל עבודה הזה עם גב ישר כמו פעם.
Pullups- B.WX3 27.5X5
קליל.
ספאם:
אני אפס חלש