עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
""""""""""""""""זקן""""""""""""""""זה כי הורדת את הזקן
זה מכלול הפאקטורים, אתה יכול לחשוב אחרת אבל זה מה שגרם לי לעשות את זה.ותפסיק לכתוב שאתה רוצה לטובת הכלכלה.
טכנית גם עכשיו אתה יכול להמשיך לנסות להתקבל לתפקיד שאתה רוצה במקום לנסות להשתמט פשוט יותר נוח להשתמט 😃זה מכלול הפאקטורים, אתה יכול לחשוב אחרת אבל זה מה שגרם לי לעשות את זה.
אם הייתי מקבל תפקיד נורמלי שבאמת היה מועיל לי ולמדינה הייתי הולך לעשות אותו. לא רק שלא הייתי רוצה להתאבד זו גם הייתה השקעה טובה של במדינה בי.
זה לא מה שקרה, אז אין סיבה שאני אשרוף עכשיו 3 שנים מהחיים שלי ואחיה על המיסים שלך.
וכן, ניסיתי באמת להגיע למקומות נורמליים. עובדה שבאמת ניסיתי לקבל עוד בצו הראשון נתונים הכי גבוהים שאפשר כדי באמת להגיע למקום שירצה אותי ושאני ארגיש שאני לא איזה נטל כלכלי.
אתה ממש לא זוכר את המערכת הצבאית, אה?טכנית גם עכשיו אתה יכול להמשיך לנסות להתקבל לתפקיד שאתה רוצה במקום לנסות להשתמט פשוט יותר נוח להשתמט 😃
כרגע זה 27.03מתי מתגייס?
זוכר זוכר. מי שרוצה באמת לשרת ישרת. זאת לא בעיה. כל מה שצריך זה מספיק ביצים כדי להסתכל לקצין בן 40 עם 2 פלאפלים בעיניים ולהגיד לו "אני מסרב פקודה ושם עליך 1000 זין עד שאני לא מקבל את התפקיד שאני רוצה או תפקיד שאני מרגיש שאני מנצל בו את הפוטנציאל שלי ולא סתם מחמם כסא או שורף את הזמן שלי". מאלה שמתגייסים לחרא תפקיד יש 2 סוגים של אנשים, אנשים כמוני שאין להם זין לזה שפשוט יסבלו כל השירות שלהם ויספרו ימים עד השחרור, ואנשים שיבחרו להלחם עד שיקבלו את מה שהם רוצים.אתה ממש לא זוכר את המערכת הצבאית, אה?
לא, כבר אי אפשר לעשות כלום. אם לא קיבלתי כלום במיון המתקדם אני לא אקבל כבר כלום. ובמיוחד בהתחשב בעובדה שאני ירדתי עכשיו ל45 אז בכלל.
מסכים עם מתי כאן. כל מי שראיתי שהלכו בשיטה שלך לשנות תפקידים זה אלה שרצו תפקידי זנות של 8-3 לגרבץ קרוב לבית ולצאת הביתה, לא כאלה שבאמת רצו או קיבלו משהו רציני. לא מאמין שמשהו מזה השתנה בעשור+ האחרוןזוכר זוכר. מי שרוצה באמת לשרת ישרת. זאת לא בעיה. כל מה שצריך זה מספיק ביצים כדי להסתכל לקצין בן 40 עם 2 פלאפלים בעיניים ולהגיד לו "אני מסרב פקודה ושם עליך 1000 זין עד שאני לא מקבל את התפקיד שאני רוצה או תפקיד שאני מרגיש שאני מנצל בו את הפוטנציאל שלי ולא סתם מחמם כסא או שורף את הזמן שלי". מאלה שמתגייסים לחרא תפקיד יש 2 סוגים של אנשים, אנשים כמוני שאין להם זין לזה שפשוט יסבלו כל השירות שלהם ויספרו ימים עד השחרור, ואנשים שיבחרו להלחם עד שיקבלו את מה שהם רוצים.
בטוח גם היו מקרים שהעיפו חיילים מהצבא כי הם זרקו זין על כולם כי לא היו בתפקיד שהם רוצים ואת התפקיד שהם רוצים לא יכלו לתת להם. הבעיה שאנחנו הרוסים מחונכים יותר מדי לכבד אחרים אז אני אישית לא יכולתי לגרום לעצמי להיות ערס כי חינכו אותי מהחיתולים לכבד מבוגרים...
זה תקף אך ורק לתפקידים שבוא נגיד גם לא אינטיליגנטים גדולים היו יכולים להגיע..
כל התפקידים שהנורמליים באמת דורשים מיון מקדים, ואף אחד בצה"ל לא ידחה לך את הגיוס בשנה רק כדי שתיכנס בסבב הבא של המיונים אם בכלל תעבור אותם.
מסכים עם מתי כאן. כל מי שראיתי שהלכו בשיטה שלך לשנות תפקידים זה אלה שרצו תפקידי זנות של 8-3 לגרבץ קרוב לבית ולצאת הביתה, לא כאלה שבאמת רצו או קיבלו משהו רציני. לא מאמין שמשהו מזה השתנה בעשור+ האחרון
הפסיכיאטרית שלי ואני יודעים מה אנחנו עושים. זו לא שאלה אם אני אצא או לא, השאלה כמה מוקדם אני אצא וכמה מדורי גיהינום אני אעבור עד שזה יקרה.האמת שגם אני לא שמעתי פשוט תיארתי לעצמי שאולי יש איזשהו סיכוי שזה יעבוד אבל כשאני חושב על זה כנראה שדווקא לא (אלה אם מדובר אולי בתפקיד קרבי ואז תהיה להם מוטיבציה לעזור לך למרות שאתה יוצא חרא בנאדם).
בכל מקרה, אני מניח שאפשר לעשות את זה במקרה הגרוע שהפסיכיאטרית לא תעזור ומתי יצטרך להתגייס כדי שאולי הוא יוכל לפחות לעשות משהו מועיל עם הזמן הפנוי בזמן שהוא בצבא.
הצבא זה לא תוכנית כבקשתך. וכמו שאתה כתבתה בסוף אתה פשוט רוצה לקבל מה שאתה רוצה לעשות משהו שיתרום לך. ואם זה לא תורם לך אז זה לא שווה את זה אה ?אם הייתי מקבל תפקיד נורמלי שבאמת היה מועיל לי ולמדינה הייתי הולך לעשות אותו
אבל זה לא טיעון, זה שזה המצב זה לא הופך את זה לצודק.הצבא זה לא תוכנית כבקשתך
זה לא "ככה זה" זה החוק. עם כל הבעיות שלו. זה המצב במדינה.אבל זה לא טיעון, זה שזה המצב זה לא הופך את זה לצודק.
כל הטיעונים של אנשים שדופקים פרצוף חמוץ לאנשים שלא יתגייסו במסתכם ב"ככה זה".
בדיוק.אם זה לא תורם לך אז זה לא שווה את זה אה ?
הוא לא עושה משהו לא חוקי.זה לא "ככה זה" זה החוק.
הצבא זה לא תוכנית כבקשתך. וכמו שאתה כתבתה בסוף אתה פשוט רוצה לקבל מה שאתה רוצה לעשות משהו שיתרום לך. ואם זה לא תורם לך אז זה לא שווה את זה אה ?
גם תחשוב ככה אנשים יותר איכותיים הכלו למקומות שרציתה. אז תקבל את זה כמו גבר ותלך לאיפה שצריך.
עצוב לראות שזה המצב כיום והגישה של ילדים.
אז ניפול לרגליו ולא נעשה כלום גם אם הוא נראה לנו אבסורד!זה לא "ככה זה" זה החוק. עם כל הבעיות שלו. זה המצב במדינה.