תיזהרו, אם תסכימו שהוא חמוד, הוא יבקש ממכם להוכיח!איזה חמוד אני.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תיזהרו, אם תסכימו שהוא חמוד, הוא יבקש ממכם להוכיח!איזה חמוד אני.
באמת חמוד יותר יפה קשת בענן.איזה חמוד אני.
זה מה שחברה שלך רואה ? 😆@coldfire מתקיף לי את הטלוויזיה.
לא תאמת סתם דפדפתי בערוצים וזה תקף אותי באכפתיות וטיעונים בלתי ניתנים להפרכה.זה מה שחברה שלך רואה ? 😆
🤣🤣I'm injured so dno if I can work out.. #JustMaxThings
Thanks man, but Shai told me a place that sells chalk, went there now and bought 425gram, thanks anyways 😃אני מוכן לתרום לך את כל המגנזיום שלי כי גם ככה לא אשתמש בו בחודשים הקרובים.
מחיאת הכף נשמעת על פי אורך הגל והאמפליטודה של הגלים העומדים ברגע בו הן מגיעות לאוזן של יצור הנמצא ברדיוס השמיעה. לאחר הגעת גלי הקול האוזן קולטת אותן ומעבירה את המסר למוח.
הקשר המחשיד שבין @coldfire לליברמן: 🆘איזה חמוד אני.
אין שום קשר בין השניים. האחד הוא רוסי, פאשיסט, מפחיד - והשני הוא ליברמן.הקשר המחשיד שבין @coldfire לליברמן: 🆘
איזה פאשיסט? אנרכיסט..אין שום קשר בין השניים. האחד הוא רוסי, פאשיסט, מפחיד - והשני הוא ליברמן.
איזה פאשיסט? אנרכיסט..
הנדסת מכונותבאיזה תחום?
אימון פצצה היה כיף !!
Press-45X5 45X2 45X5 טוב זה לא PR זה אותם משקלים מאימון קודם חזרה שניה סיימון חפר לי משהו והוצאתי והכנסתי את המוט אלף פעם אז כבר לא היה כוח. בסט השלישי נכנסתי בריכוז עלה יפה מאוד בלי בעיות.
לא רציתי לעלות משקל כי הרגשתי שזה בול המשקל שמתאים אם הייתי מעלה לא הייתי סוגר חמישיות. לא נורא אימון הבא מבטיח 47.5 😃
DEADLIFT-145X3 PR 🤪 מודה כי הייתי יכולה לסגור חמישיה אבל למשהו חשבתי שהגב שלי עגול...