הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
טוב יאללה בנימה אופטימית זו אני זז לישון כי צריך לקום ב 8 ומאחל לכולכם לילה ענבולי ביותר.

what was lame about it? it's too "slow" or "silent" for u?
I seemed to get tired of all the "noisy" kind of music 2years ago or so..frankly I feel "noisy" shit is outdated in general.. but that's just my, taste can't rlly b put as right or wrong I suppose
It was both, and that woman is no good singer..
You're right, but saying you don't like "noisy" like it's a music genre, is way too general

טוב יאללה ארטיק ולישון 🍦
לילה ענבולי לכולם 😴

אני רץ כולי בתוך העשן שהיה בצבע לבן שמנת ומסיבה מסויימת וכולי נחנקתי זה היה יותר גרוע מעשן של אוטו.
long story short.... don't fucking run into smoke... don't they teach u that in skl? even if it's to save someone u shouldnt do it cuz u might just die as well...
It was both, and that woman is no good singer..
You're right, but saying you don't like "noisy" like it's a music genre, is way too general
haha, I don't know rlly how to put my finger on the noisy kind, hardwell for example is a good exmaple of "noisy" music imo...
listen to the original, maybe u don't like her sound signature, but her vocals r pretty good

long story short.... don't fucking run into smoke... don't they teach u that in skl? even if it's to save someone u shouldnt do it cuz u might just die as well...
תקשיב.זה היה אינסטינקט טבעי שלי.
אמרתי לעצמי טוב אם זה אני אני חייב להעלים ראיות.
וזה לא היה הכי חכם בעולם אבל בסה"כ נחנקתי קצת מפחמן דו חמצני 😛
אני מאמין שגם אתה לא תחשוב הרבה ברגע שתחשוב שאתה הולך לגרום לבית ספר להתפוצץ.

תקשיב.זה היה אינסטינקט טבעי שלי.
grabbed the short straw when it comes to genetics I see ;)
אני מאמין שגם אתה לא תחשוב הרבה ברגע שתחשוב שאתה הולך לגרום לבית ספר להתפוצץ.
fortunately I survived skl without almost burning it down! 😃
tho we had some kid in skl who put his wet sweatshirt in the micorwave to dry it for a rlly long time and it started burning or some shit...

2f01ffc109d37740e94cd5d685f1a18460f2da1b56510d021667d89dc76e1379.jpg

תגיד את זה לאדיוט מהבית ספר שלך. 🙄
או. והנה דודי עכשיו בטח קורא את הסיפור. 🤣🤣

זה מזכיר לי שטויות שעשיתי כשהייתי ילד, בקצרה - אותי המשטרה תפסה והייתי צריך ללכת לתחנה באיזה יום בבוקר עם אמא שלי שם חוקרת ילדים חקרה אותי כי הילד שהייתי איתו ניסה להפיל את הכל עלי.

זה מזכיר לי שטויות שעשיתי כשהייתי ילד, בקצרה - אותי המשטרה תפסה והייתי צריך ללכת לתחנה באיזה יום בבוקר עם אמא שלי שם חוקרת ילדים חקרה אותי כי הילד שהייתי איתו ניסה להפיל את הכל עלי.
אחים לפשע לא שלנו:s85:

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית