הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
שזה חסר פואנטה. עוד להגביל ועוד להגביל ועוד להגביל. עדיף כבר להוריד את זה בכלל. הראי זה לא משקף כבר כלום.
המוניטין עומד כרגע כנטו קישוט לתגובות.
טוב אין לי כוח וחשק יותר לדון על זה. שורה תחתונה: אני אמשיך לעדכן את הלוג גם אם אני לא מקבל מוניטין על העדכונים, כנ"ל להעלות סרטוני PR ולהגיב בנושאים שונים שאני מרגיש שיש לי מה להגיד (בין אם זה לעזור או ספאם וצחוקים). אם גם אתה ככה אז כל השיחה הזאת מיותרת

טוב אין לי כוח וחשק יותר לדון על זה. שורה תחתונה: אני אמשיך לעדכן את הלוג גם אם אני לא מקבל מוניטין על העדכונים, כנ"ל להעלות סרטוני PR ולהגיב בנושאים שונים שאני מרגיש שיש לי מה להגיד (בין אם זה לעזור או ספאם וצחוקים). אם גם אתה ככה אז כל השיחה הזאת מיותרת
That's the spirit 👏

לא יודע אם זה מענין אותך או לא יש עוד מעט את גמר אליפות העולם בקונטר ואם יש לך קונטר על המחשב אתה יכול להרויח כסף לסטים מלצפות בזה

לא יודע אם זה מענין אותך או לא יש עוד מעט את גמר אליפות העולם בקונטר ואם יש לך קונטר על המחשב אתה יכול להרויח כסף לסטים מלצפות בזה
This is an automatic message. @Matty is currently in the gym lifting heavy-ass weights, making gainz.

This is an automatic message. @Matty is currently in the gym lifting heavy-ass weights, making gainz.
חכה חכה אחד המתאמנים שלי עוד מאט עוקף אותו הוא כבר סגר היום 3 חמישיות דד ליפט עם 50 קילו אחרי שבועיים בחדר כושר!! מתי הולך לאכול אבק עוד איזה חצי שנה!

אם אחרי שבועיים הוא הגיע מ 0 ל 50 אז בקצב הזה עוד 10 שבועות הוא נותן 300 ועוקף את כולנו 😄

אם אחרי שבועיים הוא הגיע מ 0 ל 50 אז בקצב הזה עוד 10 שבועות הוא נותן 300 ועוקף את כולנו 😄
תוך שבועיים הוא הגיע ממוט מגב וטכניקה של גב מתעגל ברמות עד ל50 קילו על טכניקה ממש יפה וזה עוד משקל קל בשבילו ל3 חמישיות. בבנץ הוא עשה כבר 3 חמישיות עם 45 היום אחרי התחלה עם מוט ריק 😃
מתי תהיה מוכן!!

יום לא נכנסתי 110 הודעות.. 100 מהן זה בולשיט. מתי תתחיל לסדר פה, ניהיה פה מזבלה.
ואם כבר נכנסתי ללוג איפה לעזאזל העדכון???

היום התאמנתי עד מאוחר אז אני עייף מת תן לי איזה שעה לחזור לעצמי ואז אני אכתוב אותו..
ויש 2 PRים אז שמחה וששון. אבל אני גמור.

יום לא נכנסתי 110 הודעות.. 100 מהן זה בולשיט. מתי תתחיל לסדר פה, ניהיה פה מזבלה.
אלון!!!!!!
אתה לא תאמין לי עכשיו קיבלתי דרופ של פאקינג 30 דולר רק מלראות את המשחק:crazy:

אלון!!!!!!
אתה לא תאמין לי עכשיו קיבלתי דרופ של פאקינג 30 דולר רק מלראות את המשחק:crazy:
🎉🎊🎈
אלון לא מביאים מוניטין על ההודעה ככה סתם. יש לך רק 5. תהיה זהיר. רציתי שתביא לי על העדכון אבל לא נורא. 🙄

אלון!!!!!!
אתה לא תאמין לי עכשיו קיבלתי דרופ של פאקינג 30 דולר רק מלראות את המשחק:crazy:[/QUOTE
באמת?? כוסעאצק אני שנה אוסף קופסאות וקיבלתי 18 דולר כולה ואתה דרופ מקבל 30 ועכשיו אני לא על המחשב..:(

כל כמה חודשים יש תחרויות ESL katowice cologne פשוט תסתכל על זה כל משחק יש סיכוי של 1% בערך שתקבל דרופ של 5-30 דולר EZ MONEY EZ LIFE
עכשיו השאלה האמיתית אם לפתוח את הקופסא או פשוט למכור אותה149eg:🫤

כל כמה חודשים יש תחרויות ESL katowice cologne פשוט תסתכל על זה כל משחק יש סיכוי של 1% בערך שתקבל דרופ של 5-30 דולר EZ MONEY EZ LIFE
עכשיו השאלה האמיתית אם לפתוח את הקופסא או פשוט למכור אותה149eg:🫤
תגיד הCASTERS היו JOE MILLER וDEMAN?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית