לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
בהצלחה.. אתה תצטרך את זה חח
ואני שוקל ללכת לאימון או לפני או אחריי הסימולציה.
הבעיה היא שאני מרגיש כמו סמרטוט אחריי הסימולציה תמיד.

זכור לי שמישהו רצה להיגמל מספאם עוד לפני 5 עמודים

התכוונתי לדדליפט.. תתחיל להתקדם בעשר 😁

כל הכבוד!
בקרוב תקבל כוכב זהב ואולי לשם שינוי הוא יהיה בגלל PR'ים ולא ספאם 😁

כל הכבוד!
בקרוב תקבל כוכב זהב ואולי לשם שינוי הוא יהיה בגלל PR'ים ולא ספאם 😁
image.png

עדכון: בסוף אני כן הולך לאימון מחר ואני לא יעשה את הסימולציה באוניברסיטה.
הסתבר לי שזה בסה"כ לבוא עם מבחן שכבר יש לי בבית להיבחן שם וללכת הביתה עם הבחינה הביתה.
לא שווה את האוטובוס+פוטנציאל לאימון PRים. 😄

מה הדד ליפט מחר? 155?

משקל מכובד ביותר בדד
וואו מה זכיתי במילים שכאלו.
ואין צורך בחגורה הכול עולה סבבה בינתיים ואני מרגיש כאילו אני הולך למות בזמן הקרוב.
איך עלה פעם שעברה?
תאמת סבבה לגמריי. רק שהרגשתי כאילו אני הולך למות.
אם אני אנסה 155 אני אסגור שלשה בטוח.
אם אני אעשה 152.5 אני אסגור חמישיה. לבחירתי.

מרגיש כאילו אני הולך למות בזמן הקרוב.
עם כמה שזה ישמח אותי (סתם בצחוק) אני לא חושב שזאת הדרך הנכונה להתאמן ואני חושב שאתה בקרוב תתקע ולא תוכל להתקדם במשקל כמעט בכלל, כשאימון עם חגורה יוכל לתת לך בוסט ותתקע במשקל גבוה יותר.
החלטה שלך, בכל מקרה אני את שלי אמרתי. אולי כשתתקע ותראה שאתה לא מצליח להוסיף משקל יותר אתה תחליט להקשיב לי

עם כמה שזה ישמח אותי (סתם בצחוק) אני לא חושב שזאת הדרך הנכונה להתאמן ואני חושב שאתה בקרוב תתקע ולא תוכל להתקדם במשקל כמעט בכלל, כשאימון עם חגורה יוכל לתת לך בוסט ותתקע במשקל גבוה יותר.
החלטה שלך, בכל מקרה אני את שלי אמרתי. אולי כשתתקע ותראה שאתה לא מצליח להוסיף משקל יותר אתה תחליט להקשיב לי
עוד כסף להוציא 😭

עוד כסף להוציא 😭
אני רוצה ללמד אותך משהו שלמדתי כשהתעסקתי בעסקים תקופה מסוימת.
יש הבדל בין לבזבז כסף ללהשקיע כסף.
קניית חגורה זה לא הוצאה או בזבוז אלה השקעה, השקעה שאולי בסוף מאוד תשתלם לך מבחינת התוצאות שלך בחדר הכושר (ולפי מחקרים מסוימים, אולי גם לבריאות של הגב שלך).
כשאני מתייחס להוצאה הכספית שלי אני מחלק אותה לשני סוגים, השקעות ובזבוזים, ומשתדל שכל חודש רוב הכסף שלי יצא לדברים שיביאו לי תועלת.

זה אולי לא רלוונטי לך כרגע אבל זה עוזר לי מאוד להרגיש שלם עם עצמי כשאני עושה קניות כי אני לא בוכה על כסף ויודע שהדברים שאני קונה הם ברובם השקעה ולא בזבוז.

אני רוצה ללמד אותך משהו שלמדתי כשהתעסקתי בעסקים תקופה מסוימת.
יש הבדל בין לבזבז כסף ללהשקיע כסף.
קניית חגורה זה לא הוצאה או בזבוז אלה השקעה, השקעה שאולי בסוף מאוד תשתלם לך מבחינת התוצאות שלך בחדר הכושר (ולפי מחקרים מסוימים, אולי גם לבריאות של הגב שלך).
כשאני מתייחס להוצאה הכספית שלי אני מחלק אותה לשני סוגים, השקעות ובזבוזים, ומשתדל שכל חודש רוב הכסף שלי יצא לדברים שיביאו לי תועלת.

זה אולי לא רלוונטי לך כרגע אבל זה עוזר לי מאוד להרגיש שלם עם עצמי כשאני עושה קניות כי אני לא בוכה על כסף ויודע שהדברים שאני קונה הם ברובם השקעה ולא בזבוז.
תודה על החפירה. אבל לך תגיד את זה להורים שלי.
אני יודע מה ההבדל הדק בין השקעה לביזבוז.

תודה על החפירה. אבל לך תגיד את זה להורים שלי.
אם אני אכיר את ההורים שלך הדבר הראשון שאני אגיד להם זה שהאימונים ישברו לך את הגב ויעשו אותך נכה ושאפקות חלבון יהרסו לך את הכבד ואז אצחק כשאני אראה אותך יוצא מהבלאגן הזה 👹👹
אז כל מה שאתה צריך לעשות עכשיו זה להשקיע בחגורה!

אם אני אכיר את ההורים שלך הדבר הראשון שאני אגיד להם זה שהאימונים ישברו לך את הגב ויעשו אותך נכה ושאפקות חלבון יהרסו לך את הכבד ואז אצחק כשאני אראה אותך יוצא מהבלאגן הזה 👹👹
אמא שלי לא קונה את זה. היא לוקחת יותר תוספים ממני. והכלבה שלי גם לוקחת יותר תוספים ממני. 🤣

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית