- פותח/ת השרשור
- #3,021
ואני שוקל ללכת לאימון או לפני או אחריי הסימולציה.בהצלחה.. אתה תצטרך את זה חח
הבעיה היא שאני מרגיש כמו סמרטוט אחריי הסימולציה תמיד.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואני שוקל ללכת לאימון או לפני או אחריי הסימולציה.בהצלחה.. אתה תצטרך את זה חח
זוכר לי שגם כתבתי שזה לא הולך ממש טוב.זכור לי שמישהו רצה להיגמל מספאם
כע עחי. למה לא במאיות?התכוונתי לדדליפט.. תתחיל להתקדם בעשר 😁
כל הכבוד!
בקרוב תקבל כוכב זהב ואולי לשם שינוי הוא יהיה בגלל PR'ים ולא ספאם 😁
152.5 כנראה. אני מפחד לעלות 5.מה הדד ליפט מחר? 155?
איך עלה פעם שעברה?152.5 כנראה. אני מפחד לעלות 5.
אני באמת חושב שהגעת למשקל מכובד ביותר בדד וכדאי שתפנק את עצמך בחגורה טובה.152.5 כנראה. אני מפחד לעלות 5.
וואו מה זכיתי במילים שכאלו.משקל מכובד ביותר בדד
תאמת סבבה לגמריי. רק שהרגשתי כאילו אני הולך למות.איך עלה פעם שעברה?
עם כמה שזה ישמח אותי (סתם בצחוק) אני לא חושב שזאת הדרך הנכונה להתאמן ואני חושב שאתה בקרוב תתקע ולא תוכל להתקדם במשקל כמעט בכלל, כשאימון עם חגורה יוכל לתת לך בוסט ותתקע במשקל גבוה יותר.מרגיש כאילו אני הולך למות בזמן הקרוב.
עוד כסף להוציא 😭עם כמה שזה ישמח אותי (סתם בצחוק) אני לא חושב שזאת הדרך הנכונה להתאמן ואני חושב שאתה בקרוב תתקע ולא תוכל להתקדם במשקל כמעט בכלל, כשאימון עם חגורה יוכל לתת לך בוסט ותתקע במשקל גבוה יותר.
החלטה שלך, בכל מקרה אני את שלי אמרתי. אולי כשתתקע ותראה שאתה לא מצליח להוסיף משקל יותר אתה תחליט להקשיב לי
אני רוצה ללמד אותך משהו שלמדתי כשהתעסקתי בעסקים תקופה מסוימת.עוד כסף להוציא 😭
תודה על החפירה. אבל לך תגיד את זה להורים שלי.אני רוצה ללמד אותך משהו שלמדתי כשהתעסקתי בעסקים תקופה מסוימת.
יש הבדל בין לבזבז כסף ללהשקיע כסף.
קניית חגורה זה לא הוצאה או בזבוז אלה השקעה, השקעה שאולי בסוף מאוד תשתלם לך מבחינת התוצאות שלך בחדר הכושר (ולפי מחקרים מסוימים, אולי גם לבריאות של הגב שלך).
כשאני מתייחס להוצאה הכספית שלי אני מחלק אותה לשני סוגים, השקעות ובזבוזים, ומשתדל שכל חודש רוב הכסף שלי יצא לדברים שיביאו לי תועלת.
זה אולי לא רלוונטי לך כרגע אבל זה עוזר לי מאוד להרגיש שלם עם עצמי כשאני עושה קניות כי אני לא בוכה על כסף ויודע שהדברים שאני קונה הם ברובם השקעה ולא בזבוז.
אם אני אכיר את ההורים שלך הדבר הראשון שאני אגיד להם זה שהאימונים ישברו לך את הגב ויעשו אותך נכה ושאפקות חלבון יהרסו לך את הכבד ואז אצחק כשאני אראה אותך יוצא מהבלאגן הזה 👹👹תודה על החפירה. אבל לך תגיד את זה להורים שלי.
אני יודע מה ההבדל הדק בין השקעה לביזבוז.
אז כל מה שאתה צריך לעשות עכשיו זה להשקיע בחגורה!אני יודע מה ההבדל הדק בין השקעה לביזבוז.
אמא שלי לא קונה את זה. היא לוקחת יותר תוספים ממני. והכלבה שלי גם לוקחת יותר תוספים ממני. 🤣אם אני אכיר את ההורים שלך הדבר הראשון שאני אגיד להם זה שהאימונים ישברו לך את הגב ויעשו אותך נכה ושאפקות חלבון יהרסו לך את הכבד ואז אצחק כשאני אראה אותך יוצא מהבלאגן הזה 👹👹
אתה חייב להיות קצת יותר ספציפי כשאתה אומר "הכלבה שלי".אמא שלי לא קונה את זה. היא לוקחת יותר תוספים ממני. והכלבה שלי גם לוקחת יותר תוספים ממני. 🤣
MY DOGאתה חייב להיות קצת יותר ספציפי כשאתה אומר "הכלבה שלי".