לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
לרכל? אמרתי עליו משהו רע? ממש לא אכפת לי שידפדף בשיחה.
ובלי קשר נשמע לי קצת הזוי שאתם עושים את אותה התוכנית כמעט. אתם אפילו לא קרובים אחד לשני מבחינת רמה. אני לא מתכוון משקלים אני מתכוון מבחינת רמת מתאמן.
זה לא היה מכוון אלייך צפציפית. בגלל זה קוראים לה ה-שיטה 😆
אתה לא יודע איך היא בנוייה אז אתה לא יכול להעביר עליה ביקורת

זה לא היה מכוון עלייך צפציפית. בגלל זה קוראים לה ה-שיטה 😆
אתה לא יודע איך היא בנוייה אז אתה לא יכול להעביר עליה ביקורת
...
אני לא חושב שאתה מבין למה התכוונתי.

את האמת שאני ממשיך לדבר איתכם על השטות הזאת רק בשביל להגיע ל 200 עמודים

טוב דיי אני רוצה להגיע לעמוד 200 בכבוד לא עם הודעות של 200.

אגב, זה שמישהו מזריק לא אומר שהוא מבין, או לא מבין במשהו. או שאסור לקחת ממנו עצות וטיפים.
אבל זה כן אומר שדברים שעובדים בשבילו כנראה לא יעבדו או מיותרים לאנשים שלא מזריקים. אני לא מדבר על אושר, אני לא מכיר אותו ולא את התזונה והאימונים שלו ולא ראיתי בדיקות דם שלו ולא מעניין אותי אם הוא טבעי או לא (מסכים איתך לגמרי שהוא ספורטאי תותח), אני מדבר בכללי על המשפט הזה שציטטתי.
טוב דיי אני רוצה להגיע לעמוד 200 בכבוד
היית צריך לחשוב על זה לפני איזה 196 עמודים 😛😛😛

אבל זה כן אומר שדברים שעובדים בשבילו כנראה לא יעבדו או מיותרים לאנשים שלא מזריקים. אני לא מדבר על אושר, אני לא מכיר אותו ולא את התזונה והאימונים שלו ולא ראיתי בדיקות דם שלו ולא מעניין אותי אם הוא טבעי או לא (מסכים איתך לגמרי שהוא ספורטאי תותח), אני מדבר בכללי על המשפט הזה שציטטתי.

היית צריך לשוב על זה לפני איזה 196 עמודים 😛😛😛

Stfu, we don't take advice from steroid users and then u give advice.. what part of steroid users didn't u understand? 😉

Stfu, we don't take advice from steroid users and then u give advice.. what part of steroid users didn't u understand? 😉
עחי אני לא משתמש בסטרואידים, כבר כתבתי בפייס שאני משתמש רק בחומרים שעובדים באמת כמו בן אנד ג'ריס, טירקס (ההמבורגר הכי גדול של בלאק) ושווארמות.

עחי אני לא משתמש בסטרואידים, כבר כתבתי בפייס שאני משתמש רק בחומרים שעובדים באמת כמו בן אנד ג'ריס, טירקס (ההמבורגר הכי גדול של בלאק) ושווארמות.
This deserves a monitin. Bring back the monitins!

עדיין לא ניסיתי, אני רוצה לצבור קצת ניסיון עם חומרים לפני שאני נוגע בדברים כאלה, לא רוצה להשתמש בחומרים הכי כבדים על ההתחלה.
מה הpct לסייקל כזה?

ד"א אם לא ראיתם את הסרטון של אושר, "המסלול שלא נגמר", ממליץ לראות

אגב, אם למישהו מכם אכפת (כנראה שלא.. אבל משעמם לי) הנה עמדת המחשב/גיימינג החדשה שלי (קניתי שולחן חדש.. הישן מת כבר.. 8 שנים עשה את שלו):
OGlEpu7.png

ד"א אם לא ראיתם את הסרטון של אושר, "המסלול שלא נגמר", ממליץ לראות
ראיתי לפני איזה חודש+ נראלי אני אסתכל שוב.. שכחתי לגמרי מה היה בסרטון (חוץ מהדדליפט 300)

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית