טונסאים זה העם הנבחר?
זה העם הטעים ;x
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טונסאים זה העם הנבחר?
לך אחורה לעדכון הראשוןMatty עדכן/ה את הלוג ״הלוג של מתתיהו החשמונאי!״:
אימון עצימות "אעלק"
קרא את שאר עדכון הלוג...
שאלה:למישהו יש מושג איך אני יכול לראות מתי התחלתי להתאמן? יענו מתי העדכון הראשון נכתב. (לא כתוב בכותרת של העדכון הראשון התאריך כי שיניתי אותו)
איך מעלים אותך כיתה????????? כאילו אני לא כתבתילך אחורה לעדכון הראשון
בוקר מלא במסה 😍(לא כתוב בכותרת של העדכון הראשון התאריך כי שיניתי אותו)
חשבתי שהתכוונת ששינית את הסקירה כללית 😅איך מעלים אותך כיתה????????? כאילו אני לא כתבתי
*גיינזבוקר מלא במסה
איך 😕אני זוכר שהעדכון הראשון היה ביום ראשון אז זה היה ב 13/7
אני זוכר שפתחת את הלוג בשישי והספמנו עד ראשון ואז כתבת בראשון את העדכון הראשון והעדכון השני היה ב 15/7איך 😕
זאת אומרת שאני מתאמן רק חודשיים? 😱אני זוכר שפתחת את הלוג בשישי והספמנו עד ראשון ואז כתבת בראשון את העדכון הראשון והעדכון השני היה ב 15/7
איך הספקת כל כך להשמין בחודשייםזאת אומרת שאני מתאמן רק חודשיים? 😱
כי יש לי נטייה להשמנה,איך. 😕איך הספקת כל כך להשמין בחודשיים
אם השטויות שעשית בשיטה הם לפח אשפה, אז כן 🤯זאת אומרת שאני מתאמן רק חודשיים? 😱
הייתי היום
תודה..😛
מזלט! 🎉🎊🎈תודה..😛
just do SS for 1-2months to get back to where u used to be and then do TM (or something similar), there is rlly no point in wasting time finding a specific program that's gonna work btr than others.. just do a LP program similar to SS (or SL) and stick with it, point being that u do a noob program that has increments every session instead of every week as u r not intermediate, u r currently a noob as far as I understandמישהו יכול לעזור לי למצוא תוכנית? 😁
מה זה LP ו TMjust do SS for 1-2months to get back to where u used to be and then do TM (or something similar), there is rlly no point in wasting time finding a specific program that's gonna work btr than others.. just do a LP program similar to SS (or SS) and stick with it, point being that u do a noob program that has increments every session instead of every week as u r not intermediate, u r currently a noob as far as I understand
נראה לי הוא התכוון PL- powerliftingמה זה LP ו TM
אריאל ממש ממש אבל ממש לא צריך סס.just do SS for 1-2months to get back to where u used to be and then do TM (or something similar), there is rlly no point in wasting time finding a specific program that's gonna work btr than others.. just do a LP program similar to SS (or SS) and stick with it, point being that u do a noob program that has increments every session instead of every week as u r not intermediate, u r currently a noob as far as I understand