הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אכלתי בבוקר קוסקוס עם עוף

אכלתי בבוקר קוסקוס עם עוף
גם לי יש קוסקוס בבית. איזה הצטרפות מקרים
באישורו של מתיתיהו:
סלט טונה המורכב מפחית טונה, עגבניה, מעט בצל וארבעה מלפפונים חמוצים.
וליד, חביתה על בסיס בצל מטוגן ועגבניות מטוגנות.
שמן על מחבת חמימה, שמים את הבצל וחום נמוך כל הזמו, מאוחר יותר מוסיפים את העגבניה ומתבלים לפי הטעם, כשמוכן מספיק שוברים את הביצים מעל, כשהביצים מוכנות אם הצלחתם תוציאו כשלם, אם אתם כושלים כמוני תוציאו חרבנה ותקראו לזה מקושקת.
בכל מקרה טעים.

image.jpg

#חלבון.

#כליות_או_לא_להיות

חייב לציין ששבעתי מאוד, ירקות+שומן+חלבון, מה צריך יותר מזה ?
#פליאו_יאם_יאם_יאם

צודק אחי, עדיף לאכול כל היום סוכר בצורותיו השונות ואז לבכות שאנחנו שמנים ונוזליים.
נוזליים כן,שמנים לא. אני רואה את הפליאו המפגר הזה כמו טבעונות.עוד גישה מפגרת לתזונה.

נוזליים כן,שמנים לא. אני רואה את הפליאו המפגר הזה כמו טבעונות.עוד גישה מפגרת לתזונה.
אני לא איזה פליאו פריק, אני אוכל בתכלס בעיקר מה שבא לי, אני לא מפרק סטייקים כל יום ואין לי שום בעיה עם שיבולת שועל, אבל אני משתדל להימנע כמה שאפשר מאוכל מעובד.
*נאמר תוך כדי מחשבה על הבני וגרי בצק עוגיות המתוק ששוכה במקפיא להנאתו*

אני לא איזה פליאו פריק, אני אוכל בתכלס בעיקר מה שבא לי, אני לא מפרק סטייקים כל יום ואין לי שום בעיה עם שיבולת שועל, אבל אני משתדל להימנע כמה שאפשר מאוכל מעובד.
*נאמר תוך כדי מחשבה על הבני וגרי בצק עוגיות המתוק ששוכה במקפיא להנאתו*
סתם שחיף.

לא ראיתי את הבחור אז קצת קשה לי להסכים.
אני אסכם לך: יום אחד אידיוט שמן התחיל ss עם הלחימה. האידיוט נפצע. האידיוט התחיל fbw. לאידיוט התחילה לעבור הפציעה אז הוא התחיל לינארית. לאידיוט חזרה הפציעה. האידיוט הפסיק להתאמן ונהיה שחיף.

אני אסכם לך: יום אחד אידיוט שמן התחיל ss עם הלחימה. האידיוט נפצע. האידיוט התחיל fbw. לאידיוט התחילה לעבור הפציעה אז הוא התחיל לינארית. לאידיוט חזרה הפציעה. האידיוט הפסיק להתאמן ונהיה שחיף.
@Fatty יש אישור?

ראיתי עדכון משקל 86 ? WTF ??

אתה כבר במשקל שלי

אתה לא חושב שכדאי להרגיעה עם הפלוס הקלורי ?

ראיתי עדכון משקל 86 ? WTF ??

אתה כבר במשקל שלי

אתה לא חושב שכדאי להרגיעה עם הפלוס הקלורי ?
לא,אני עולה במסה מאוד יפה ואני עולה במשקלים. למה לי להפסיק? אין לי חברה שמחפשת בילדר והיא אוהבת את זה שאני עם בטן קצת.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית