קלאסי*אני עדיין בטראומה מהאדיוט ששתה מיץ זיעה. 🤢🤢🤢
מה שכן הם הרסו עם חרא סבא, כמו השם, חרא סרט.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קלאסי*אני עדיין בטראומה מהאדיוט ששתה מיץ זיעה. 🤢🤢🤢
לא מעניין.אכלתי בבוקר קוסקוס עם עוף
גם לי יש קוסקוס בבית. איזה הצטרפות מקריםאכלתי בבוקר קוסקוס עם עוף
איכ,גרוע.פליאו
צודק אחי, עדיף לאכול כל היום סוכר בצורותיו השונות ואז לבכות שאנחנו שמנים ונוזליים.איכ,גרוע.
זה מזכיר לי שיש עוגה במקררצודק אחי, עדיף לאכול כל היום סוכר בצורותיו השונות ואז לבכות שאנחנו שמנים ונוזליים.
*נאמר תוך כדי אכילת עוגייה*
נוזליים כן,שמנים לא. אני רואה את הפליאו המפגר הזה כמו טבעונות.עוד גישה מפגרת לתזונה.צודק אחי, עדיף לאכול כל היום סוכר בצורותיו השונות ואז לבכות שאנחנו שמנים ונוזליים.
אני לא איזה פליאו פריק, אני אוכל בתכלס בעיקר מה שבא לי, אני לא מפרק סטייקים כל יום ואין לי שום בעיה עם שיבולת שועל, אבל אני משתדל להימנע כמה שאפשר מאוכל מעובד.נוזליים כן,שמנים לא. אני רואה את הפליאו המפגר הזה כמו טבעונות.עוד גישה מפגרת לתזונה.
סתם שחיף.אני לא איזה פליאו פריק, אני אוכל בתכלס בעיקר מה שבא לי, אני לא מפרק סטייקים כל יום ואין לי שום בעיה עם שיבולת שועל, אבל אני משתדל להימנע כמה שאפשר מאוכל מעובד.
*נאמר תוך כדי מחשבה על הבני וגרי בצק עוגיות המתוק ששוכה במקפיא להנאתו*
*נאמר תוך כדי מחשבה על הבני וגרי בצק עוגיות המתוק ששוכה במקפיא להנאתו ומחכה שמתי יבוא ויטרוף אותו*
לא ראיתי את הבחור אז קצת קשה לי להסכים.סתם שחיף.
אני אסכם לך: יום אחד אידיוט שמן התחיל ss עם הלחימה. האידיוט נפצע. האידיוט התחיל fbw. לאידיוט התחילה לעבור הפציעה אז הוא התחיל לינארית. לאידיוט חזרה הפציעה. האידיוט הפסיק להתאמן ונהיה שחיף.לא ראיתי את הבחור אז קצת קשה לי להסכים.
לא,אני עולה במסה מאוד יפה ואני עולה במשקלים. למה לי להפסיק? אין לי חברה שמחפשת בילדר והיא אוהבת את זה שאני עם בטן קצת.ראיתי עדכון משקל 86 ? WTF ??
אתה כבר במשקל שלי
אתה לא חושב שכדאי להרגיעה עם הפלוס הקלורי ?
שחכתי שחברה שלך מיוחדת 😃לא,אני עולה במסה מאוד יפה ואני עולה במשקלים. למה לי להפסיק? אין לי חברה שמחפשת בילדר והיא אוהבת את זה שאני עם בטן קצת.
וחייב לציין שאם חברה שלי הייתה אומרת לי מילה על המשקל שלי היא לא הייתה חברה שלי כבר. 😃שחכתי שחברה שלך מיוחדת 😃
שמןוחייב לציין שאם חברה שלי הייתה אומרת לי מילה על המשקל שלי היא לא הייתה חברה שלי כבר. 😃