הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
ל1ל צמים בבית שלי אז אני מגניב מים ואוכל לחדר

Matty עדכן/ה את הלוג ״לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!״:

מרוצה מאוד DDD:

הקדמה: אימון ב10 בבוקר,לא יודע מה עשיתי רע לעולם הזה .כנראה בגלל שאני לא צם. 😆
שתיתי שני כדורי קפאין לפני האימון בתקווה שזה יעורר אותי ויעשה לי טוב,הרגשתי כאילו לא לקחתי קפאין בכלל. אני חושב שARO זה חרטא קפאין,לא משנה אני אמשיך לקחת. נסעתי למכון לבדי ולפתע הטכניון החליט שהוא נועל את הכניסה מנשר אז הייתי צריך לעשות הליכה של רבע של למכון. בדרך נתתי כסף להומלס במקום לצום 😇,ופגשתי את מקס. על הדרך גם פגשתי את יעקב ויבגני אז בכלל. לא מאוכזב מהאירובי שעשיתי. 😛...

קרא את שאר עדכון הלוג...

איזה סקסי אתה נראה אחרי הסט 😍

איזה שיווי משקל באוטו ... בילדר מסכן נהג , ושני שמנים (אני מבקש סליחה וכפרה עם פגעתי במישהו X3 פעמים ,ו...נסלח) שיושבים באותו צד של הרכב .
תתחדש על 170 דדליפטר (תכלס משקל יפה,אודה שאני מקנה אחרי ה160 מסכן לשלשה שעשיתי לפני שבועיים וחשבתי שאני הולך ללדת את המשיח ) ,גרביים סקסיות , ומזל טוב על ה80+ קילו 😃 .

איזה שיווי משקל באוטו ... בילדר מסכן נהג , ושני שמנים (אני מבקש סליחה וכפרה עם פגעתי במישהו X3 פעמים ,ו...נסלח) שיושבים באותו צד של הרכב .
תתחדש על 170 דדליפטר ,גרביים סקסיות , ומזל טוב על ה80+ קילו 😃 .
תודה 🤩

😭
והמוט בהתחלה טס לך קדימה והאגן היה נמוך מדי או שזה רק אני?
אבל PR זה פאקינג PR!! 😱

😭
והמוט בהתחלה טס לך קדימה והאגן היה נמוך מדי או שזה רק אני?
אבל PR זה פאקינג PR!! 😱
בוא נגיד, לא הייתי במצב רוח לסינגל בכלל. אז אני מופתע שזה עלה. אחריי החמישיה כבר הרגשתי מת.

עדיין יותר יפה משל עוףק

תכלס אני לא יכול ככ להתלונן על זה כי אני בעצמי במשקלים כבדים בדד מרים כמו זבל
לעומת זאת בחימום.. ל1ל
צריך לעבוד על זה גם כן

@x7haim אל תספים בבקשה איזה שעה, אני רוצה קצת תחושת אימונים בלוג ואחריי זה תכתוב מה שבאלך. 🤣 (על מי אני עובד)

@x7haim אל תספים בבקשה איזה שעה, אני רוצה קצת תחושת אימונים בלוג ואחריי זה תכתוב מה שבאלך. 🤣 (על מי אני עובד)
מתי אם אתה רוצה להרגיש שהטכני' שלך פרפקט, אני אשלח לך את הדד האחרון שלי.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית