עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מגניב
תחביא את העפקת ניפועח מתחת למיטה עחיי.ל1ל צמים בבית שלי אז אני מגניב מים ואוכל לחדר
הקדמה: אימון ב10 בבוקר,לא יודע מה עשיתי רע לעולם הזה .כנראה בגלל שאני לא צם. 😆
שתיתי שני כדורי קפאין לפני האימון בתקווה שזה יעורר אותי ויעשה לי טוב,הרגשתי כאילו לא לקחתי קפאין בכלל. אני חושב שARO זה חרטא קפאין,לא משנה אני אמשיך לקחת. נסעתי למכון לבדי ולפתע הטכניון החליט שהוא נועל את הכניסה מנשר אז הייתי צריך לעשות הליכה של רבע של למכון. בדרך נתתי כסף להומלס במקום לצום 😇,ופגשתי את מקס. על הדרך גם פגשתי את יעקב ויבגני אז בכלל. לא מאוכזב מהאירובי שעשיתי. 😛...
הרגשתי שאני הולך להתעלף באותו רגע,וקצת איבדתי מהראייה שלי. אבל סקסי זה סקסי. 😛איזה סקסי אתה נראה אחרי הסט 😍
תודה 🤩איזה שיווי משקל באוטו ... בילדר מסכן נהג , ושני שמנים (אני מבקש סליחה וכפרה עם פגעתי במישהו X3 פעמים ,ו...נסלח) שיושבים באותו צד של הרכב .
תתחדש על 170 דדליפטר ,גרביים סקסיות , ומזל טוב על ה80+ קילו 😃 .
נזפתי בו על זה כבר נעבוד על זה 😃והמוט בהתחלה טס לך קדימה והאגן היה נמוך מדי או שזה רק אני?
בוא נגיד, לא הייתי במצב רוח לסינגל בכלל. אז אני מופתע שזה עלה. אחריי החמישיה כבר הרגשתי מת.😭
והמוט בהתחלה טס לך קדימה והאגן היה נמוך מדי או שזה רק אני?
אבל PR זה פאקינג PR!! 😱
לא בטוח איך אני אמור להרגיש כלפי תגובה כזו.עדיין יותר יפה משל עוףק
שחיים ילד חלאהלא בטוח איך אני אמור להרגיש כלפי תגובה כזו.
אח״כ אל תבקש ממני את הניגן ימניאקשחיים ילד חלאה
מתי אם אתה רוצה להרגיש שהטכני' שלך פרפקט, אני אשלח לך את הדד האחרון שלי.@x7haim אל תספים בבקשה איזה שעה, אני רוצה קצת תחושת אימונים בלוג ואחריי זה תכתוב מה שבאלך. 🤣 (על מי אני עובד)