הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה לחבר

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
יש לי חבר בקורס שוטרים שכרגע מתאמן בחדר הכושר של מחוז ת"א. הוא החליט להתאמן תכנית כוח(הייתי בשוק כשהוא אמר לי כי בחיים הוא לא עשה את זה...)

הוא משלב ג'יו ג'יטסו 2 בשבוע עם תכנית 5/3/1 פעמיים בשבוע. אמר שרוצה להיות "חנזיר" כהגדרתו.

הסברתי לו שיהיה לו קשה להתקדם ככה במיוחד כשהוא מתאמן פעמיים בשבוע כוח, עם הגרעון הקלורי שהוא צובר מהג'יו ג'יטסו שזה העדיפות הגדולה יותר מבחינתו וחוסר התאוששות מ-4 ימי אימון בשבוע.

אמר לי שהוא ינסה לשלב זאת כשהימי כוח יהיו בהתחלה והג'יו גיטסו אח"כ. מישו יכול לעזור לי ? אני לא ממש מכיר את התכנית הזאת ואף פעם לא התנסיתי בה בטח כשצריך לשלב את התכנית עם עוד פעילות ספורטיבית אחרת.

יש לי חבר בקורס שוטרים שכרגע מתאמן בחדר הכושר של מחוז ת"א. הוא החליט להתאמן תכנית כוח(הייתי בשוק כשהוא אמר לי כי בחיים הוא לא עשה את זה...)

הוא משלב ג'יו ג'יטסו 2 בשבוע עם תכנית 5/3/1 פעמיים בשבוע. אמר שרוצה להיות "חנזיר" כהגדרתו.

הסברתי לו שיהיה לו קשה להתקדם ככה במיוחד כשהוא מתאמן פעמיים בשבוע כוח, עם הגרעון הקלורי שהוא צובר מהג'יו ג'יטסו שזה העדיפות הגדולה יותר מבחינתו וחוסר התאוששות מ-4 ימי אימון בשבוע.

אמר לי שהוא ינסה לשלב זאת כשהימי כוח יהיו בהתחלה והג'יו גיטסו אח"כ. מישו יכול לעזור לי ? אני לא ממש מכיר את התכנית הזאת ואף פעם לא התנסיתי בה בטח כשצריך לשלב את התכנית עם עוד פעילות ספורטיבית אחרת.
בוודאי שניתן לשלב בינהם ואפילו במינון גבוה יותר. עשיתי את זה תקופה לא קצרה. העניין הוא שיהיה קשה יותר להתקדם בכ"א מהשניים ביחס להתקדמות תוך מיקוד באחד מהשניים.
ג'יוג'יטסו לא מצריך התאוששות כ"כ משמעותית בכדי להתקדם ו-2 אימונים בשבוע לא יגבילו תנועתיות ולמעשה אפילו יתרמו. ככל שזה קשור באימוני הכח, כל עוד זאת לא המטרה הראשית אפשר בהחלט להנות מההתקדמות, גם אם היא איטית.

זאת תהיה התקדמות איטית אבל עדיין התקדמות.
בכל מקרה, מה הדרישות הפיזיות של הקורס?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית