הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ butt wink בסקוואט

• פותח/ת השרשור RDX_nBq
  • פורסם בתאריך

RDX_nBq

משתמש מתחיל
268
14
נק' מוניטין:
31
268
14
היי חברה,
היום כשעשיתי סקוואט במכון ראיתי שיש לי butt wink לא משנה כמה בדקתי ומה עשיתי לא הצלחתי לתקן את זה לגמרי.
כששאלתי מדריך במכון הוא אמר לי שאין הרבה מה לעשות עם זה ושזה יותר קשור למבנה גוף וכו, ושכשהזוקפים שלי יתחזקו זה לאט לאט
ישתפר.
עכשיו הגב שלי ישר בסקוואט אבל זה בסדר שיש לי את זה?
הוא אמר שאם כואב לי הגב אחרי הזה כשאני מגיע הביתה אז לנסות לרדת 90 מעלות ואז לעלות.(לא כואב לי הגב)

אוקיי תודה לכולם אני יעבוד על הגמישות ויעבוד על זה.
תודה!
בוא ננסה להיות חכמים יותר, ולפני שאתה מבצע מתיחות חסרות משמעות, תגיע לאימון הבא ותנסה לבצע סקוואט ברוחב עמידה מתאים, עם כפות רגליים מופנות החוצה, ושליחת ברכיים לצדדים.
תצלם סרטון או שניים מזוויות שונות, תעלה לכאן, ונעזור לך לאבחן את הבעיה באופן מעשי ולא תאורטי.

• פותח/ת השרשור
בוא ננסה להיות חכמים יותר, ולפני שאתה מבצע מתיחות חסרות משמעות, תגיע לאימון הבא ותנסה לבצע סקוואט ברוחב עמידה מתאים, עם כפות רגליים מופנות החוצה, ושליחת ברכיים לצדדים.
תצלם סרטון או שניים מזוויות שונות, תעלה לכאן, ונעזור לך לאבחן את הבעיה באופן מעשי ולא תאורטי.
זה בעיקרון מה שאני עושה כשאני עושה סקוואט, אבל אני יצלם כמו שאמרת.
המסקנה מהדיון הייתה שהבעייה היא לא גמישות.
אז אני באמת לא מבין מה הבעיה,
אני ינסה לעלות לפה סרטון.
תודה רבה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית