הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון פרס

• פותח/ת השרשור yuval13
  • פורסם בתאריך
יותר טוב מפעם הקודמת, למרות שמהזוית הזאת אני לא בטוח שאתה מחזיק מאוזן, יש מצב שיד ימין קדימה יותר מיד שמאל, ורק למטה זה מתיישר, תבדוק.
אל תגיע להיפר אקסטנשן בגב (הקשת המוגזמת הזאת) כשאתה מעלה, תחזיק יותר בטן.
ואני מעדיף למטה לקבל באונס מהרחב גבי, ואת העצירה לעשות דווקא למעלה.

אה, זה אתה בסרטונים? מגניב!
איך הבנת את זה מזה? 😳
אם זה אני הייתי בסרטונים, היית רואה את הרחב גבי שלי נותן באונס מארץ הבאונסים! ולא רק לי, גם למתאמנים אחרים במכון.

• פותח/ת השרשור
יותר טוב מפעם הקודמת, למרות שמהזוית הזאת אני לא בטוח שאתה מחזיק מאוזן, יש מצב שיד ימין קדימה יותר מיד שמאל, ורק למטה זה מתיישר, תבדוק.
אל תגיע להיפר אקסטנשן בגב (הקשת המוגזמת הזאת) כשאתה מעלה, תחזיק יותר בטן.
ואני מעדיף למטה לקבל באונס מהרחב גבי, ואת העצירה לעשות דווקא למעלה.
אתה יכול להסביר מה זה באונס? אני לא הצלחתי להבין...

זה "אתה" גנרי שמדבר על בני אדם רגילים. אולי אתה חייזר, אני לא יודע.
דאההה... יש לי דם כחול.
אתה יכול להסביר מה זה באונס? אני לא הצלחתי להבין...
המוט יורד למטה עד החזה (נגיעה בחזה זה נחשב חזרה מלאה) ולא נעצר, אלא אתה מקבל אפקט מתיחה של הכתפיים כשהזרועות שנוגעות בגוף, וזה נותן תנופה קטנה בתחילת העליה. מצד שני יש את השיטה ההפוכה שעליה ריפ ממליץ במהדורה השלישית של SS, תחפש בפורום או ביוטיוב.

המוט יורד למטה עד החזה (נגיעה בחזה זה נחשב חזרה מלאה) ולא נעצר, אלא אתה מקבל אפקט מתיחה של הכתפיים כשהזרועות שנוגעות בגוף, וזה נותן תנופה קטנה בתחילת העליה. מצד שני יש את השיטה ההפוכה שעליה ריפ ממליץ במהדורה השלישית של SS, תחפש בפורום או ביוטיוב.

אז לא הבנתי את הביטוי "באונס מהרחב-גבי".
אגב, במשקלים כבדים אני מוצא את עצמי מסתדר טוב יותר עם עצירה על הכתפיים, ולא בעזרת באונס.

אתה לא מקבל באונס מהרחב גבי.
יש מצב שהוא לא מקבל את הבאונס בגלל חוסר היכולת שלו להרים את המרפקים גבוה יותר שיהיו "מקבילים יותר" לרצפה? אני לא כל כך בקיא בעניין הבאוס בפרס אשמח אם תסביר לי קצת איך זה עובד

יש מצב שהוא לא מקבל את הבאונס בגלל חוסר היכולת שלו להרים את המרפקים גבוה יותר שיהיו "מקבילים יותר" לרצפה? אני לא כל כך בקיא בעניין הבאוס בפרס אשמח אם תסביר לי קצת איך זה עובד

לא, זו הייתה הודעה ל stitch. הבחור כאן בסדר.

לא, זו הייתה הודעה ל stitch. הבחור כאן בסדר.
הבנתי... כבר נוצר אצלי הרגל לשים PRIORITY גבוהה יותר להודעות העוקצניות שלך אז קראתי את ההודעה שלך לפני שלו.
דרך אגב @stitch לדעתי הוא לא הגזים עם ההיפראקסטנשן. הזווית בין הידיים לרצפה שאפה ל90 מעלות והמוט סיים בדיוק מעל מרכז הכובד, וגם בסרטונים של ריפטו יצא לי לראות היפראקסטנשן באופן דומה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית