טוב שלום לכולם אני מתאמן בתוכנית AB והייתי עושה באימון A 2 תרגילים 4 סטים כל תרגיל של יד קדמית אבל אני לא מתקדם אז חשבתי להוסיף עוד תרגיל עם 3 סטים ואת שתי התרגילים האחרים להוריד ל 3 סטים במקום 4. וביד אחורית לפי התוכנית הייתי עושה לחיצה צרפתית ו kick back ארבע סטים כל תרגיל אבל היה לי בעיה עם ה kick back ועכשיו אני עושה מקבילים במקום עכשיו גם ביד אחורית אני רוצה להחזיר את ה קיק באק ולא לוותר על המקבילים ולעשות 3 תרגילים 3 סטים.
אז למי שלא הבין אני רוצה לשאול אם ב AB לעשות 3 תרגילים ליד קדמית ואחורית עם 3 סטים לכל תרגיל זה בסדר ולא יותר מדי או מיותר כי לפני זה הייתי עושה 2 תרגילים 4 סטים. ולגבי היד אחורית אולי אני סתם עושה 3 תרגילים ו 2 יספיקו לי לבנייה מקסימלית של יד אחורית ואם כן איזה מבין ה 3 שציינתי או שלעשות את שלושתם ?
אז למי שלא הבין אני רוצה לשאול אם ב AB לעשות 3 תרגילים ליד קדמית ואחורית עם 3 סטים לכל תרגיל זה בסדר ולא יותר מדי או מיותר כי לפני זה הייתי עושה 2 תרגילים 4 סטים. ולגבי היד אחורית אולי אני סתם עושה 3 תרגילים ו 2 יספיקו לי לבנייה מקסימלית של יד אחורית ואם כן איזה מבין ה 3 שציינתי או שלעשות את שלושתם ?