הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לידיים בתוכנית AB

yanivoz4

משתמש מתחיל
61
7
נק' מוניטין:
7
61
7
טוב שלום לכולם אני מתאמן בתוכנית AB והייתי עושה באימון A 2 תרגילים 4 סטים כל תרגיל של יד קדמית אבל אני לא מתקדם אז חשבתי להוסיף עוד תרגיל עם 3 סטים ואת שתי התרגילים האחרים להוריד ל 3 סטים במקום 4. וביד אחורית לפי התוכנית הייתי עושה לחיצה צרפתית ו kick back ארבע סטים כל תרגיל אבל היה לי בעיה עם ה kick back ועכשיו אני עושה מקבילים במקום עכשיו גם ביד אחורית אני רוצה להחזיר את ה קיק באק ולא לוותר על המקבילים ולעשות 3 תרגילים 3 סטים.
אז למי שלא הבין אני רוצה לשאול אם ב AB לעשות 3 תרגילים ליד קדמית ואחורית עם 3 סטים לכל תרגיל זה בסדר ולא יותר מדי או מיותר כי לפני זה הייתי עושה 2 תרגילים 4 סטים. ולגבי היד אחורית אולי אני סתם עושה 3 תרגילים ו 2 יספיקו לי לבנייה מקסימלית של יד אחורית ואם כן איזה מבין ה 3 שציינתי או שלעשות את שלושתם ?

אני אוהב לעשות 15-18 לשריר גדול בשבוע ולקטן 9-6

הסיבה שאתה לא גודל בגלל שאתה לא מרים כבד כלומר הגוף גודל מתרגילים כמו סקוואט דדליפט פרס חתירה בנץ מתח מכיוון אם תרים כבד ותעלה במשקלי עבודה אתה תתחזק וכל הגוף יגדל
תקרא את המדריך להשלם לעלייה במסת שריר

• פותח/ת השרשור
לא ביקשת להכנס לדברים האלה אבל אם אתה רוצה לדעת אני עושה את כל מה שאמרת חוץ מחתירה התכוונה רק לידיים כי אני צריך לשפר תטכניקה ולעלות במשקלי עבודה ושאלתי את מה ששאלתי למעלה .

הייתי עושה 4 סטים של בנץ אחיזה צרה או מקבילים עם משקל 4 סטים.
אם אתה לא רוצה להקשיב לי אז חכה לעוד מישו אבל בסך הכל אמרתי לך מה שאתה צריך לדעת
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
הייתי עושה 4 סטים של בנץ אחיזה צרה או מקבילים עם משקל 4 סטים
בעיקרון אני אמור לעשות 2 תרגילים 8 סטים השאלה שלי לגבי שינוי ל 3 תרגילים 9 סטים ואם התרגילים שבחרתי יעבדו על כל שרירי היד אחורית לדוגמא
או ששתי תרגילים יספיקו עם 8 סטים לעשות את אותה עבודה ואם כן איזה 2 ממה שציינתי.

לחיצה צרפתית ומקבילים 8 סטים אני הייתי עושה רק לחיצה צרפתית/בנץ אחיזה צרה 4 סטים
אמור לצאת לך בשבוע ליד 9-6 סטים
ויוצא לך ככה 16 סטים שזה יותר מדי
וזה יפריע להתאוששות לדעתי

• פותח/ת השרשור
לחיצה צרפתית ומקבילים 8 סטים אני הייתי עושה רק לחיצה צרפתית/בנץ אחיזה צרה 4 סטים
אמור לצאת לך בשבוע ליד 9-6 סטים
ויוצא לך ככה 16 סטים שזה יותר מדי
וזה יפריע להתאוששות לדעתי
אני לא עושה 6-9 סטים בשבוע אני עושה 16-19 ליד קדמית\אחורית שזה מתחלק לשני אימונים. לא ביקשתי שינויים רק חוות על ההודעה הראשונה .

ידעתי אתה עכשיו בקטע של הריבועים ידיים גדולות... אני צודק?
אתה לא רוצה שאני יראה את התכנית שלך?

• פותח/ת השרשור
ידעתי אתה עכשיו בקטע של הריבועים ידיים גדולות... אני צודק?
אתה לא רוצה שאני יראה את התכנית שלך?
בינתיים אתה מדבר כמו הקטן פה ולא אני לא בקטע של זה וגם יש לי את זה וזה לא שהתחלתי להתאמן לפני שבועיים .
בכ"מ חיפשתי תתוכנית והנה היא אבל שיניתי והוספתי דברים פה ושם http://www.siz.co.il/my.php?i=zzen4tgnyyjx.jpg
אני דורש התנצלות 😉

בינתיים אתה מדבר כמו הקטן פה ולא אני לא בקטע של זה וגם יש לי את זה וזה לא שהתחלתי להתאמן לפני שבועיים .
בכ"מ חיפשתי תתוכנית והנה היא אבל שיניתי והוספתי דברים פה ושם http://www.siz.co.il/my.php?i=zzen4tgnyyjx.jpg
אני דורש התנצלות 😉
אמרתי את זה לא בקטע לסתלבט
ראיתי שאתה רוצה להשקיע בידיים
אז אני אומר שלא צריך 8 סטים לא ידיים באימון זה יותר מידי וסביר שזה יפריע להתאוששות
אתה רוצה שאני יביא לך ab שבניתי לעצמי?

• פותח/ת השרשור
אמרתי את זה לא בקטע לסתלבט
ראיתי שאתה רוצה להשקיע בידיים
אז אני אומר שלא צריך 8 סטים לא ידיים באימון זה יותר מידי וסביר שזה יפריע להתאוששות
אתה רוצה שאני יביא לך ab שבניתי לעצמי?
רציתי בעיקר לתקן את מה שלא עשיתי נכון ולשפר אין קשר בלי קשר להשקעה ואשמח לראות את התוכנית שלך שיהיה לך לילה טוב.

A1
חזה:
בנץ פרס 3*5
בנץ בשיפוע חיובי 3*8
פרפר 2 סטים של 10

כתפיים:
מיליטרי פרס 3*8
הרחקות לצדדים 2 סטים של 8
פרפר הפוך 2*10

יד אחורית
בנץ אחיזה צרה 4 סטים של 8

A2
כתפיים :
פרס 3*5
הרחקות לצדדים 2*8
פרפר הפוך 2*10

חזה:
בנץ פרס 3*8
מקבילים 2*10
פרפר 2*12

יד אחורית 4 סטים של 8 בנץ אחיזה צרה

B
רגליים :
סקוואט 3*5
פשיטת רגליים במכונה 2*8
תאומים 2*10
אפשר לשנות קצת אם אתה רוצה

גב
דדליפט 1*5
מתח 3*8 עם משקל
פשיטת כתף/פול אובר 3*10

יד קדמית 4*10 כפיפות מרפקים עם מוט בעמידה

בהצלחה
ללילה טוב
תגיד לי מה החלטת 😣 :/

• פותח/ת השרשור
A1
חזה:
בנץ פרס 3*5
בנץ בשיפוע חיובי 3*8
פרפר 2 סטים של 10

כתפיים:
מיליטרי פרס 3*8
הרחקות לצדדים 2 סטים של 8
פרפר הפוך 2*10

יד אחורית
בנץ אחיזה צרה 4 סטים של 8

A2
כתפיים :
פרס 3*5
הרחקות לצדדים 2*8
פרפר הפוך 2*10

חזה:
בנץ פרס 3*8
מקבילים 2*10
פרפר 2*12

יד אחורית 4 סטים של 8 בנץ אחיזה צרה

B
רגליים :
סקוואט 3*5
פשיטת רגליים במכונה 2*8
תאומים 2*10
אפשר לשנות קצת אם אתה רוצה

גב
דדליפט 1*5
מתח 3*8 עם משקל
פשיטת כתף/פול אובר 3*10

יד קדמית 4*10 כפיפות מרפקים עם מוט בעמידה

בהצלחה
ללילה טוב
תגיד לי מה החלטת 😣 :/
התוכנית נראת סבבה למה שאמרת , אתה רואה ממנה תוצאות טובות ? וכמה זמן אתה מתאמן איתה?

לא התאמנתי בה אני רוצה למשוך עוד קצת FBW שאני עושה ואחרכך נראה מה אני יעשה אולי אני יעשה את מה שהבאתי לך
כמה זמן אתה מתאמן משקלי עבודה
למה אין דדליפט?

• פותח/ת השרשור
לא התאמנתי בה אני רוצה למשוך עוד קצת FBW שאני עושה ואחרכך נראה מה אני יעשה אולי אני יעשה את מה שהבאתי לך
כמה זמן אתה מתאמן משקלי עבודה
למה אין דדליפט?
מה זאת אומרת כמה זמן?
ויש דדליפט אמרתי לך שיש שינויים וזה לא צויין כי בתחילת התוכנית לא עשיתי טוב והמאמן אמר שבינתיים אני יעשה בלי משהו כזה אבל למדתי לבד
וכבר 3 חודש אני עושה דדליפט פעם בשבוע במקום החתירה.

כמה זמן אתה מתאמן בחדר כושר
משקל עבודה בבנץ מיליטרי סקוואט דדליפט אני מבין רק התחלת

Back
למעלה תחתית