אוקיי אז כנראה יש כאלו שצריכים יותר ויש כאלו שמספיק להם פחותכשסיימתי SS הRM5 בסקוואט היה 165 והייתי צריך 8-10 דקות מנוחה בין סט לסט.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוקיי אז כנראה יש כאלו שצריכים יותר ויש כאלו שמספיק להם פחותכשסיימתי SS הRM5 בסקוואט היה 165 והייתי צריך 8-10 דקות מנוחה בין סט לסט.
מה קורה אם נגיד אני עושה את התרגיל ואני רק מצליח סט אחד של 5? אני עוזב את התרגיל ומדלג עליו עד ליום הבא?בד״כ עושים ריסט כשלא מצליחים להשלים 3X5 עם אותו המשקל אחרי שלושה אימונים. אני אישית בדיוק בריסט של 20% אבל אתה לא בהכרח חייב לעשות 20%
לא הבנתי את השאלה הראשונה. הזמן של הריסט משתנה בהתאם למשקל ולאחוזיםמה קורה אם נגיד אני עושה את התרגיל ואני רק מצליח סט אחד של 5? אני עוזב את התרגיל ומדלג עליו עד ליום הבא?
וכמה זמן אני צריך ליהיות במשקל של הריסט? ומה אני עושה אחרי זה?
נגיד אם יש לי דדליפט 3X5, לא מצליח לבצע עד סוף הסט, אז פשוט לדלג עליו?לא הבנתי את השאלה הראשונה. הזמן של הריסט משתנה בהתאם למשקל ולאחוזים
עדיין לא הבנתי ולא עושים ב ss שלושה סטים של דדליפטנגיד אם יש לי דדליפט 3X5, לא מצליח לבצע עד סוף הסט, אז פשוט לדלג עליו?
אתה מתכוון לדוגמה שהצלחת בסט הראשון 4 חזרות? אם כך אז פשוט תעשה את שאר הסטים ותחזור על המשקלאני חושב שהוא מתכוון אם נגיד יש לו 5*3 סקוואט
והוא לא יצליח את 2 הסטים הבאים
תשובה: אין סיבה שלא תצליח בסטים הבאים
זרקתי מספר...עדיין לא הבנתי ולא עושים ב ss שלושה סטים של דדליפט
לא מצליח מה. תלמד להסביר את עצמךזרקתי מספר...
יש לי בתכנית 5 חזרות של דדליפט.
נגיד שאני בא למכון לא מצליח לעשות , אז פשוט לדלג על התרגיל ליום הזה? כי אמרתה שרק אם אתה לא מצליח שלושה אימונים רצוף משקל מסויים, אז אתה עושה ריסט.
למה שלא תצליח לעשות??
חותך את המשקל ל 2.5 (בסקוואט) בשלבים מתקדמים של התוכנית עושים סקוואט קל באמצע השבוע שלל 70%-80%כי בתכנית SS כל פעם מעלים במשקל, ויגיע מצב שאני לא יוכל להתמודד עם המשקל באימון מסוים.
דוגמא: נגיד עשית בנץ פרס 50 קילו 5,5,5כי בתכנית SS כל פעם מעלים במשקל, ויגיע מצב שאני לא יוכל להתמודד עם המשקל באימון מסוים.
דוגמא: נגיד עשית בנץ פרס 50 קילו 5,5,5
אימון הבא
52.5 קילו נגיד עשית 5,4,3
אז באימון הבא אל תעלה משקל תעשה עם אותו משקל-52.5 קילו
כשתצליח 5,5,5 אז תעלה ל 55 קילו