ילדים מתאמנים

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך

האם זה טוב?

• סה"כ מצביעים
    36
עדיף כדורסל/פוטבול או כל דבר שבאמת יכול לשפר לו יחסי אנוש,קוארדינציה,למידה להפסיד, עבודת צוות
לא חסר ילדים בני 15 שלא מסוגלים לחשוב ולהרים עפרון בו זמנית.

אז בואו נקח ילדים בני 6 ונריץ להם בולגרית וסמולוב לסירוגין!

הממממ....
משהו פה לא שייך:Confused:
עוד לא ראיתי קבוצות יותר מלוכדות מקבוצות פוטבול. אין ערס אחד בקבוצה שלי מתוך 20 נערים שזה נדיר, לכולם יש אופי מעולה ואנחנו כמו משפחה. על המגרש זה שונה

עוד לא ראיתי קבוצות יותר מלוכדות מקבוצות פוטבול. אין ערס אחד בקבוצה שלי מתוך 20 נערים שזה נדיר, לכולם יש אופי מעולה ואנחנו כמו משפחה. על המגרש זה שונה
ללמד ילדים מגיל 6 לנגוח בילדים אחרים לא נשמע טוב. שלא נדבר על כמות הפציעות...

לדעתי שיעבדו על פלאנצים גמישות תרגילי משקל גוף וכו

אם הייתי יכול,הייתי נותן עוד מוניטין על ההודעה הזאת..
ללמד ילדים מגיל 6 לנגוח בילדים אחרים לא נשמע טוב
אנשים כמוך מזכירים לי אלה שאומרים :"פוטבול? מה זה רק מכות".. לא,פוטבול זה "שחמט פיצוצים"
אז פה הטעות,פוטבול זה המשחק הכי חברתי/מתוחכם/מחושב/כל מילה שדומה לזה
ודווקא לילדים זה מומלץ מאוד

שלא נדבר על כמות הפציעות
בכל ספורט כמעט יש פציעות

אם הייתי יכול,הייתי נותן עוד מוניטין על ההודעה הזאת..

אנשים כמוך מזכירים לי אלה שאומרים :"פוטבול? מה זה רק מכות".. לא,פוטבול זה "שחמט פיצוצים"
אז פה הטעות,פוטבול זה המשחק הכי חברתי/מתוחכם/מחושב/כל מילה שדומה לזה
ודווקא לילדים זה מומלץ מאוד

בכל ספורט כמעט יש פציעות
אני בעצמי רציתי להצטרף לפוטבול, אין קשר.
פשוט לתת לילדים בני 6 לרוץ לנגוח אחד בשני לא נשמע לי הכי בסדר, בנוסף לילדים בגיל הזה אין אתיקה של המשחק, אני לא מעט רואה ילדים משחקים וכשאחד חוטף כדור לשני, השני מתעצבן מאוד ואפילו הולך להרביץ לו (נתניה).
וגם כמות הפציעות בפוטבול, בוא נהיה כנים, גדולה יותר. אבל touch football יכול להיות מגניב 🤣

אני בעצמי רציתי להצטרף לפוטבול, אין קשר.
פשוט לתת לילדים בני 6 לרוץ לנגוח אחד בשני לא נשמע לי הכי בסדר, בנוסף לילדים בגיל הזה אין אתיקה של המשחק, אני לא מעט רואה ילדים משחקים וכשאחד חוטף כדור לשני, השני מתעצבן מאוד ואפילו הולך להרביץ לו (נתניה).
וגם כמות הפציעות בפוטבול, בוא נהיה כנים, גדולה יותר. אבל touch football יכול להיות מגניב 🤣
אתה באמת חושב שילדים בני 4 בפוטבול עולים על פדס נוגחים מטאקלים ועושים מה שהם רוצים ? אולי בגיל 9. חוץ מזה יש כללי בטיחות, לומדים לטאקל נכון. לא מבין מה כולם עושים מפוטבול ufc.
מכות זה לא הכל בפוטבול, זה רק בונוס

כן, אני בן 13 וסוף סוף מצאתי חדר כושר שאני יכול להתאמן בו בלי הגבלה.
עם טכניקה נכונה ובלי להעמיס לא יקרה כלום.
האמת שאני לא יודע כי אני רואה גם הרבה שישר מתאבדים על המשקל(שנה מעליי) ונפצעים באימון השלישי.

• פותח/ת השרשור
כן, אני בן 13 וסוף סוף מצאתי חדר כושר שאני יכול להתאמן בו בלי הגבלה.
עם טכניקה נכונה ובלי להעמיס לא יקרה כלום.
האמת שאני לא יודע כי אני רואה גם הרבה שישר מתאבדים על המשקל(שנה מעליי) ונפצעים באימון השלישי.
בן 13 זה לא בן 6.

זה חלק מפוטבול, אם תוציא את האלימות זה כבר לא פוטבול
וואלה? כי אי אפשר לעבוד על כושר, למידה של בסיס שזה הדבר הכי חשוב בתור ילדים קטנים כי הרגלים זה דברים שנשארים, איך לתפוס כדור, מהירות,זריזות, לבצע routes ועוד 1000 ואחד דברים

וואלה? כי אי אפשר לעבוד על כושר, למידה של בסיס שזה הדבר הכי חשוב בתור ילדים קטנים כי הרגלים זה דברים שנשארים, איך לתפוס כדור, מהירות,זריזות, לבצע routes ועוד 1000 ואחד דברים
אין בעיה עם לעבוד את זה, אבל זה לא רק פוטבול.
לעבוד על אתלטיקה זה דבר אחד ולשחק פוטבול זה דבר אחר.

אין בעיה עם לעבוד את זה, אבל זה לא רק פוטבול.
לעבוד על אתלטיקה זה דבר אחד ולשחק פוטבול זה דבר אחר.
צודק, פוטבול מורכב מאתלטיקה ומכות. אם יש לך אתלטיקה וכח טובים אתה הולך לnfl
מצידי תלך ברחוב ותשתין בו זמנית כל עוד אתה עם כדור ביד (ולא הכדורים האלה..) זה אחלה אימון שאפשרי לבצע לשחקני פוטבול קטנים

צודק, פוטבול מורכב מאתלטיקה ומכות. אם יש לך אתלטיקה וכח טובים אתה הולך לnfl
מצידי תלך ברחוב ותשתין בו זמנית כל עוד אתה עם כדור ביד (ולא הכדורים האלה..) זה אחלה אימון שאפשרי לבצע לשחקני פוטבול קטנים
אתה שומע מה שאתה אומר?
להתאמן על אתלטיקה זה *לא* לשחק פוטבול!
כן לשחק פוטבול יהפוך אותך לאתלטי כנראה אבל להתאמן על אתלטיות לא יהפוך אותך לשחקן פוטבול!

מצד אחד זה מגמה חיובית.

מצד שני כתובות בכתבה כל כך הרבה שטויות שכואב לי לראות את זה.

מצד שלישי יכול להיות די מעצבן אם ילד בן 14 יתפוס לי את הכלוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית