עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עדיף פוטבול
הממממ....לשפר לו יחסי אנוש
עוד לא ראיתי קבוצות יותר מלוכדות מקבוצות פוטבול. אין ערס אחד בקבוצה שלי מתוך 20 נערים שזה נדיר, לכולם יש אופי מעולה ואנחנו כמו משפחה. על המגרש זה שונהאז בואו נקח ילדים בני 6 ונריץ להם בולגרית וסמולוב לסירוגין!
הממממ....
משהו פה לא שייך:Confused:
ללמד ילדים מגיל 6 לנגוח בילדים אחרים לא נשמע טוב. שלא נדבר על כמות הפציעות...עוד לא ראיתי קבוצות יותר מלוכדות מקבוצות פוטבול. אין ערס אחד בקבוצה שלי מתוך 20 נערים שזה נדיר, לכולם יש אופי מעולה ואנחנו כמו משפחה. על המגרש זה שונה
אם הייתי יכול,הייתי נותן עוד מוניטין על ההודעה הזאת..עוד לא ראיתי קבוצות יותר מלוכדות מקבוצות פוטבול. אין ערס אחד בקבוצה שלי מתוך 20 נערים שזה נדיר, לכולם יש אופי מעולה ואנחנו כמו משפחה. על המגרש זה שונה
אנשים כמוך מזכירים לי אלה שאומרים :"פוטבול? מה זה רק מכות".. לא,פוטבול זה "שחמט פיצוצים"ללמד ילדים מגיל 6 לנגוח בילדים אחרים לא נשמע טוב
בכל ספורט כמעט יש פציעותשלא נדבר על כמות הפציעות
תהיה שוב אקר מוסווה ותיתן לו 3 מוניטינים כמו לאיתיאלאם הייתי יכול,הייתי נותן עוד מוניטין על ההודעה הזאת..
אני בעצמי רציתי להצטרף לפוטבול, אין קשר.אם הייתי יכול,הייתי נותן עוד מוניטין על ההודעה הזאת..
אנשים כמוך מזכירים לי אלה שאומרים :"פוטבול? מה זה רק מכות".. לא,פוטבול זה "שחמט פיצוצים"
אז פה הטעות,פוטבול זה המשחק הכי חברתי/מתוחכם/מחושב/כל מילה שדומה לזה
ודווקא לילדים זה מומלץ מאוד
בכל ספורט כמעט יש פציעות
אמרת הכלנתניה
אתה באמת חושב שילדים בני 4 בפוטבול עולים על פדס נוגחים מטאקלים ועושים מה שהם רוצים ? אולי בגיל 9. חוץ מזה יש כללי בטיחות, לומדים לטאקל נכון. לא מבין מה כולם עושים מפוטבול ufc.אני בעצמי רציתי להצטרף לפוטבול, אין קשר.
פשוט לתת לילדים בני 6 לרוץ לנגוח אחד בשני לא נשמע לי הכי בסדר, בנוסף לילדים בגיל הזה אין אתיקה של המשחק, אני לא מעט רואה ילדים משחקים וכשאחד חוטף כדור לשני, השני מתעצבן מאוד ואפילו הולך להרביץ לו (נתניה).
וגם כמות הפציעות בפוטבול, בוא נהיה כנים, גדולה יותר. אבל touch football יכול להיות מגניב 🤣
זה חלק מפוטבול, אם תוציא את האלימות זה כבר לא פוטבולאתה באמת חושב שילדים בני 4 בפוטבול עולים על פדס נוגחים מטאקלים
🤦♂️אלימות
תפסיק לתפוס על קטנות, חש לך מילה אחרת לזה?🤦♂️
בן 13 זה לא בן 6.כן, אני בן 13 וסוף סוף מצאתי חדר כושר שאני יכול להתאמן בו בלי הגבלה.
עם טכניקה נכונה ובלי להעמיס לא יקרה כלום.
האמת שאני לא יודע כי אני רואה גם הרבה שישר מתאבדים על המשקל(שנה מעליי) ונפצעים באימון השלישי.
וואלה? כי אי אפשר לעבוד על כושר, למידה של בסיס שזה הדבר הכי חשוב בתור ילדים קטנים כי הרגלים זה דברים שנשארים, איך לתפוס כדור, מהירות,זריזות, לבצע routes ועוד 1000 ואחד דבריםזה חלק מפוטבול, אם תוציא את האלימות זה כבר לא פוטבול
אין בעיה עם לעבוד את זה, אבל זה לא רק פוטבול.וואלה? כי אי אפשר לעבוד על כושר, למידה של בסיס שזה הדבר הכי חשוב בתור ילדים קטנים כי הרגלים זה דברים שנשארים, איך לתפוס כדור, מהירות,זריזות, לבצע routes ועוד 1000 ואחד דברים
צודק, פוטבול מורכב מאתלטיקה ומכות. אם יש לך אתלטיקה וכח טובים אתה הולך לnflאין בעיה עם לעבוד את זה, אבל זה לא רק פוטבול.
לעבוד על אתלטיקה זה דבר אחד ולשחק פוטבול זה דבר אחר.
אתה שומע מה שאתה אומר?צודק, פוטבול מורכב מאתלטיקה ומכות. אם יש לך אתלטיקה וכח טובים אתה הולך לnfl
מצידי תלך ברחוב ותשתין בו זמנית כל עוד אתה עם כדור ביד (ולא הכדורים האלה..) זה אחלה אימון שאפשרי לבצע לשחקני פוטבול קטנים