עדיין לא כזה חזק , יודע , עובדים על זה
לא מצליח לעלות במשקל , שוקל 68 ק"ג עדיין ... מנסה להתקמבן על מקרר בבסיס ולאכול גם ארוחת בוקר שאמורה לסגור לי תפינה של החוסר עלייה במשקל
בכל מקרה הנה דדליפט ופרס מהשבוע האחרון
שתי הסרטונים הם הסטים הכושלים , בגלל שאני בד"כ מצלם רק את הסט האחרון בכל תרגיל ..
התחלתי לחגור בדדליפט , קצת לקח לי זמן להתרגל לחגורה , מה גם שלא לבשתי אותה גבוה כמו שהייתי רגיל ושהיה נוח לי , אז אין ספק שזה גרע מהביצועים
לדדליפט הגעתי אחרי לילה ללא שינה ויום קשה בבסיס .. אז לא ציפיתי ליותר מדי
דדליפט היה 5,5,5F,5,4F עם 145kg עם חגורה ... הכשל בסט השלישי היה מחוסר ריכוז נטו , גם בסט החמישי לא הייתי כזה מרוכז
הסרטון שמוצג הוא הסט האחרון והגרוע ביותר ...
חוזר על המשקל שבוע הבא , לא יוצא מהמכון עד שאין לי 5x5 עם המשקל הזה
פרס :
כבר פעם שנייה שנתקע לי , אמנם המשקל הוא PR שלי , בתקופה שהייתי בשיא ושקלתי 76 לא הגעתי למשקל הזה , אז על 68 אין ספק שאני מבסוט
תמיד הייתי וכנראה תמיד אהיה גרוע בלחיצות , אז אל תצפו למספרים כאלה מרשימים
בעקרון היה 57.5kg ל5,5,5F , שתי הסטים הראשונים עלו סבבה לגמרי , האמת שגם הסט השלישי , אבל כמו שרואים בסרטון , בחזרה האחרונה לא הצלחתי לקחת נשימה כמו שצריך , רעדתי בטירוף והסתובב לי הראש עד כדי כך שראיתי שחור בעיניים , אבל ניסיתי בכל זאת להלחם , לפחות יצא אחלה גריינד ...
נותן ריסט בפרס
אני רוצה להגיע לפלטה בלי הרבה בעיות בדרך
השיא עם פלטה הוא 3x3 , עוד כמה שבועות אני מאמין שהוא ישתנה ל3x5
לא מצליח לעלות במשקל , שוקל 68 ק"ג עדיין ... מנסה להתקמבן על מקרר בבסיס ולאכול גם ארוחת בוקר שאמורה לסגור לי תפינה של החוסר עלייה במשקל
בכל מקרה הנה דדליפט ופרס מהשבוע האחרון
שתי הסרטונים הם הסטים הכושלים , בגלל שאני בד"כ מצלם רק את הסט האחרון בכל תרגיל ..
התחלתי לחגור בדדליפט , קצת לקח לי זמן להתרגל לחגורה , מה גם שלא לבשתי אותה גבוה כמו שהייתי רגיל ושהיה נוח לי , אז אין ספק שזה גרע מהביצועים
לדדליפט הגעתי אחרי לילה ללא שינה ויום קשה בבסיס .. אז לא ציפיתי ליותר מדי
דדליפט היה 5,5,5F,5,4F עם 145kg עם חגורה ... הכשל בסט השלישי היה מחוסר ריכוז נטו , גם בסט החמישי לא הייתי כזה מרוכז
הסרטון שמוצג הוא הסט האחרון והגרוע ביותר ...
חוזר על המשקל שבוע הבא , לא יוצא מהמכון עד שאין לי 5x5 עם המשקל הזה
פרס :
כבר פעם שנייה שנתקע לי , אמנם המשקל הוא PR שלי , בתקופה שהייתי בשיא ושקלתי 76 לא הגעתי למשקל הזה , אז על 68 אין ספק שאני מבסוט
תמיד הייתי וכנראה תמיד אהיה גרוע בלחיצות , אז אל תצפו למספרים כאלה מרשימים
בעקרון היה 57.5kg ל5,5,5F , שתי הסטים הראשונים עלו סבבה לגמרי , האמת שגם הסט השלישי , אבל כמו שרואים בסרטון , בחזרה האחרונה לא הצלחתי לקחת נשימה כמו שצריך , רעדתי בטירוף והסתובב לי הראש עד כדי כך שראיתי שחור בעיניים , אבל ניסיתי בכל זאת להלחם , לפחות יצא אחלה גריינד ...
נותן ריסט בפרס
אני רוצה להגיע לפלטה בלי הרבה בעיות בדרך
השיא עם פלטה הוא 3x3 , עוד כמה שבועות אני מאמין שהוא ישתנה ל3x5