הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון עוד קצת סרטונים מתהליך החזרה לעניינים

BarBibas

משתמש קבוע
1,573
1,247
נק' מוניטין:
5,883
1,573
1,247
עדיין לא כזה חזק , יודע , עובדים על זה
לא מצליח לעלות במשקל , שוקל 68 ק"ג עדיין ... מנסה להתקמבן על מקרר בבסיס ולאכול גם ארוחת בוקר שאמורה לסגור לי תפינה של החוסר עלייה במשקל

בכל מקרה הנה דדליפט ופרס מהשבוע האחרון
שתי הסרטונים הם הסטים הכושלים , בגלל שאני בד"כ מצלם רק את הסט האחרון בכל תרגיל ..

התחלתי לחגור בדדליפט , קצת לקח לי זמן להתרגל לחגורה , מה גם שלא לבשתי אותה גבוה כמו שהייתי רגיל ושהיה נוח לי , אז אין ספק שזה גרע מהביצועים
לדדליפט הגעתי אחרי לילה ללא שינה ויום קשה בבסיס .. אז לא ציפיתי ליותר מדי

דדליפט היה 5,5,5F,5,4F עם 145kg עם חגורה ... הכשל בסט השלישי היה מחוסר ריכוז נטו , גם בסט החמישי לא הייתי כזה מרוכז
הסרטון שמוצג הוא הסט האחרון והגרוע ביותר ...

חוזר על המשקל שבוע הבא , לא יוצא מהמכון עד שאין לי 5x5 עם המשקל הזה

פרס :
כבר פעם שנייה שנתקע לי , אמנם המשקל הוא PR שלי , בתקופה שהייתי בשיא ושקלתי 76 לא הגעתי למשקל הזה , אז על 68 אין ספק שאני מבסוט
תמיד הייתי וכנראה תמיד אהיה גרוע בלחיצות , אז אל תצפו למספרים כאלה מרשימים
בעקרון היה 57.5kg ל5,5,5F , שתי הסטים הראשונים עלו סבבה לגמרי , האמת שגם הסט השלישי , אבל כמו שרואים בסרטון , בחזרה האחרונה לא הצלחתי לקחת נשימה כמו שצריך , רעדתי בטירוף והסתובב לי הראש עד כדי כך שראיתי שחור בעיניים , אבל ניסיתי בכל זאת להלחם , לפחות יצא אחלה גריינד ...

נותן ריסט בפרס
אני רוצה להגיע לפלטה בלי הרבה בעיות בדרך
השיא עם פלטה הוא 3x3 , עוד כמה שבועות אני מאמין שהוא ישתנה ל3x5

אני תמיד אוהב את המרמור שלך אחרי כשל.
בפרס הבעיה שלך הייתה כנראה שנתקעת הרבה זמן למעלה אבל בכל מקרה לחיצות זה חרא.
היי ברבי:s85:

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד!!! 😁
ומה הקטע של הבחור בסרטון של הפרס?
חבר?

תודה רבה ,וקח בחשבון שאם זה לא היה חבר אז היו עפות פלטות באוויר
לצערי אז זה כן חבר

אני תמיד אוהב את המרמור שלך אחרי כשל.
בפרס הבעיה שלך הייתה כנראה שנתקעת הרבה זמן למעלה אבל בכל מקרה לחיצות זה חרא.
היי ברבי:s85:
שמח שאתה אוהב שאני נכשל נבלה
בפרס פשוט התכבה לי המוח לאיזה שניה וחצי כשהמוט היה למעלה ולא יכלתי לקחת אוויר
הריסט לדעתי יעזור

מי לעזאזל נכשל בנעילה של פרס? תהיה לי בריא.. בכל מקרה ברוך הבא לעולם שלי של תסכול על אימונים בתנאים מזוויעים... ויא ילד זין אתה יכול לעשות סקוואט מהבנץ הזה תפסיק להיות כוסית

• פותח/ת השרשור
אתה נורא רחוק מהפנים בפרס, ועם הנעלי ריצה זה בכלל חרדות.

תשתין לחבר הזה במימייה בשמי.

אני לא יודע אם הנעליים זה הבעיה או הפיסוק כמו של זונה שאני חייב לעשות בגלל הספת בנצ שתקועה באמצע
בכל אופן הבעיה בפרס שאני לא עושה צמוד לפנים תמיד הייתה לי , אשתדל לשים על זה יותר דגש בריסט והלאה

הרגע הזה שמרץ 16 חושבים שהולכים עם מימיה גם בסדיר

מי לעזאזל נכשל בנעילה של פרס? תהיה לי בריא.. בכל מקרה ברוך הבא לעולם שלי של תסכול על אימונים בתנאים מזוויעים... ויא ילד זין אתה יכול לעשות סקוואט מהבנץ הזה תפסיק להיות כוסית

אין אחי ניסיתי סקוואט וצריך לעשות מסלול בשביל להגיע לשטח שאפשר להסקביט, מה גם שלהוציא מוט ולדלג מעל ספת בנצ וללכת על הצד לא כזה נוח ושורף הרבה כוח , המכון שם גם קטן מדי בשביל סקוואט , אין מספיק מקום

אני לא יודע אם הנעליים זה הבעיה או הפיסוק כמו של זונה שאני חייב לעשות בגלל הספת בנצ שתקועה באמצע
בכל אופן הבעיה בפרס שאני לא עושה צמוד לפנים תמיד הייתה לי , אשתדל לשים על זה יותר דגש בריסט והלאה

אין אחי ניסיתי סקוואט וצריך לעשות מסלול בשביל להגיע לשטח שאפשר להסקביט, מה גם שלהוציא מוט ולדלג מעל ספת בנצ וללכת על הצד לא כזה נוח ושורף הרבה כוח , המכון שם גם קטן מדי בשביל סקוואט , אין מספיק מקום
איזה מרץ 16, פירגנת לי.
יולי 15, 8 יום למנייאק.

כל הכבוד.
כשל או לא עדיין משקלים יפים ובמיוחד לאור העובדה שאתה שוקל 68.
מרשים למדיי 😃

ראית את הסרטון שלי.. אל תהיה אפס. אין בעיה לתת נפח במקום הזה. עצימות כנראה לא ילך שם אבל לתת איזה 3-5x3-5 יכול להיות אחלה. אם ההליכה ממש מתישה אותך תכוון לסטים של 3-4 ואז זה יהיה יותר נסבל. תלך פשוט את ה2 מטר האלה אחורה ותסקביט

• פותח/ת השרשור
אתה נותן משהו לרגליים?

לצערי אין לי אופציה לעשות סקוואט יותר מפעם בשבוע
אם אתה מתכוון למשהו חוץ מסקוואט אז לא

איזה מרץ 16, פירגנת לי.
יולי 15, 8 יום למנייאק.
זה יוצא גבעתי או מודש, מה לך ולקרבי יא קציצה

כל הכבוד.
כשל או לא עדיין משקלים יפים ובמיוחד לאור העובדה שאתה שוקל 68.
מרשים למדיי 😃
תודה רבה אחי , עדיין רק בתחילת הדרך

ראית את הסרטון שלי.. אל תהיה אפס. אין בעיה לתת נפח במקום הזה. עצימות כנראה לא ילך שם אבל לתת איזה 3-5x3-5 יכול להיות אחלה. אם ההליכה ממש מתישה אותך תכוון לסטים של 3-4 ואז זה יהיה יותר נסבל. תלך פשוט את ה2 מטר האלה אחורה ותסקביט
בוא לוואצפ

הופה מישהו פה מתפז"ם...
הרגע הזה שהצעירים שלי היו המפקדים שלך בשבוע שמירות....
סתם
באיזה בסיס זה? החדר כושר שם הרבה יותר טוב מהטכני... פשוט סיוט לעשות סקוואט עם ספה של בנץ' תקועה בין הרגליים וחדר כושר מטר על מטר

• פותח/ת השרשור
איסוף קרבי (מוד"ש לשעבר)
הולך לאכול זין בסיירים

אחלה תפקיד אחי אין לך מה להתבאס
גם קרבי גם מעניין גם התפיסת קו שלך קצת שונה מכולם לפי מה שהבנתי , וגם אתה לוחם ויוצא 11-3 או 10-4 שזה וואו

הופה מישהו פה מתפז"ם...
הרגע הזה שהצעירים שלי היו המפקדים שלך בשבוע שמירות....
סתם
באיזה בסיס זה? החדר כושר שם הרבה יותר טוב מהטכני... פשוט סיוט לעשות סקוואט עם ספה של בנץ' תקועה בין הרגליים וחדר כושר מטר על מטר

פלמחים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית