הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אחר חזרה לעניינים

בובו

משתמש מתחיל
284
79
נק' מוניטין:
123
284
79
אהלן חברס
אני אחרי חוסר של אימונים של בערך שנה וחצי מסיבות רפואיות.
אני מתאמן די וותיק התאמנתי במשך שנים אך בגלל העניין הרפואי הפסקתי לפרק זמן הזה וגם ירדתי כ15 ק"ג מתוכם גם הרבה שריר לצערי.עכשיו אני רוצה לחזור לעניינים וחשבתי להתחיל תוכנית כוח (דבר שלא עשיתי מעולם כי באתי יותר מכיוון של בילדינג).
אשמח לשמוע את דעתכם איזו תוכנית תתאים לי עם הנתונים שציינתי.

אהלן חברס
אני אחרי חוסר של אימונים של בערך שנה וחצי מסיבות רפואיות.
אני מתאמן די וותיק התאמנתי במשך שנים אך בגלל העניין הרפואי הפסקתי לפרק זמן הזה וגם ירדתי כ15 ק"ג מתוכם גם הרבה שריר לצערי.עכשיו אני רוצה לחזור לעניינים וחשבתי להתחיל תוכנית כוח (דבר שלא עשיתי מעולם כי באתי יותר מכיוון של בילדינג).
אשמח לשמוע את דעתכם איזו תוכנית תתאים לי עם הנתונים שציינתי.

אהלן בובו.
תתחיל מ FBW עם רוטציות בין התרגילים,כמובן שניתן לשלב תרגילי עזר, לאחר זמן מה שאתה רואה שאתה מתחיל לחזור לעניינים והטכניקה שלך טובה דייה אז תשנה תוכנית.
אגב, למתאמנים שחפצים גם בתרגילי כוח וגם בפיתוח גוף - FBW זה התוכנית האולטימטבית לטעמי

בהתחלה הכל יעבוד אז אין טעם ללכת רחוק. FBW של 2-3 תרגילי בסיס ו2-3 תרגילי עזר, תתקדם לינארית כל אימון או שניים וזה אמור להספיק להתחלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית