הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

game of thrones

• פותח/ת השרשור gainzz
  • פורסם בתאריך
הג'ורג מרטין הזה כל היום תוקע KFC ואפילו הוא בעצמו לא יודע מתי הוא יסיים לכתוב את הספר השישי ובמצב הבריאותי שהוא נמצא סביר להניח שהוא ימצא את מותו בדלי של KFC לפני שהספר השישי ישלח להדפסה...
סביר להניח שזה יהיה כבר בעונה השביעית של הסידרה שתהיה מוקרנת בHBO....

@@סופיילר@@

שאלה לצופים המעודכנים:
מי שחושב שג'ון סנואו יגיע בצורה כזו או אחרת לעונה השישית , מתבקש לנמק למה .. ובאיזה מצב צבירה ג'ון יהיה...

הג'ורג מרטין הזה כל היום תוקע KFC ואפילו הוא בעצמו לא יודע מתי הוא יסיים לכתוב את הספר השישי ובמצב הבריאותי שהוא נמצא סביר להניח שהוא ימצא את מותו בדלי של KFC לפני שהספר השישי ישלח להדפסה...

@@סופיילר@@

שאלה לצופים המעודכנים:
מי שחושב שג'ון סנואו יגיע בצורה כזו או אחרת לעונה השישית , מתבקש לנמק למה .. ובאיזה מצב צבירה ג'ון יהיה...
ספויילר

במצב צבירה "האזור אשאי" או בתור מהלך לבן...

ספויילר

במצב צבירה "האזור אשאי" או בתור מהלך לבן...
סתם שתבין משהו,סימון ספולריים לgot הפכו לדבר הכי לא נחוץ בשלב הזה,אני ניראה לי כבר יכול לפרט לך על חצי מהעלילה של החרא הזה מירוב הבדיחות והפוסטים שיש בכול מקום אחרי כול פאקניג פרק....

סתם שתבין משהו,סימון ספולריים לgot הפכו לדבר הכי לא נחוץ בשלב הזה,אני ניראה לי כבר יכול לפרט לך על חצי מהעלילה של החרא הזה מירוב הבדיחות והפוסטים שיש בכול מקום אחרי כול פאקניג פרק....
כרגע הכל בגדרש שמועות ותיאוריות...
אז זה בסדר

כרגע הכל בגדרש שמועות ותיאוריות...
אז זה בסדר
אני מדבר איתך על מוות של דמיות וכאלה
למשל:
על המוות של ג'ון ידעתי מירוב השיט שיש לזה ב9גאג
ותכלס ראיתי עד עכשיו רק שניי פרקים

אני מדבר איתך על מוות של דמיות וכאלה
למשל:
על המוות של ג'ון ידעתי מירוב השיט שיש לזה ב9גאג
ותכלס ראיתי עד עכשיו רק שניי פרקים
כן זה מבאס רצח...
אין יותר מידי מה לעשות

@@סופיילר@@

שאלה לצופים המעודכנים:
בלבן
ומליסנדרה חזרה בסוף פרק 10 למשמר הלילה,ומאחר וראינו כבר שלכוהנים של האל שלה יש יכולות אמיתיות אני מאמין שהיא תחייה אותו ובכך תשחרר אותו מהשבועה שלו למשמר

^
גורג' מרטין סיפר באיזה ראיון פעם שיש לו מנהג להיכנס לפורומים של מעריצים, לעקוב אחרי תאוריות שהם מתפתחים שם ולשתול בספרים הבאים רמזים מטעים לגבי אותם תאוריות (כן, הוא כזה בן זונה).
אז למרות כל הסימנים הברורים עדיין צריך לקחת בערבון מוגבל...

וואו אכן קיבלתי הרבה תשובות מכם ואני בהחלט חושב כמו רובכם....
1. או שסנואו יחזור כWHITE WALKER
2. או שמליסנדרה תתן לו מזרק אדרנלין ללב ותחיה אותו
3. אופציה שלישית ופחות הגיונית היא שממש לפני שסנואו מת הוא העביר את התודעה שלו כWARG לGHOST הזאב השומר שלו... (למרות שסנואו כידוע אינו מתואר כבעל יכולת WARG)
4 . אופציה רביעית שהוא מת... תשחררו ותתקדמו הלאה!!! 😖

הסדרה זה כלום ליד הספרים...
כל הקטע בספרים זה שאיך שהוא הכל קשור וכל סטייה הורסת את התוצאה הסופית והסדרה דפקה את זה לגמרי
קוראי ספרים יבינו...

נ.ב אני לא אומר שזו סדרה גרועה אני אומר שאם היו עוקבים אחרי המקור זאת הייתה הסדרה הכי טובה בכל הזמנים בהפרש..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית