ייעוץ אחרי חיטוב חייב עזרה בבקשה

SUP2YOU

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
אהלן אני בן 21 שוקל 84 על 1.90. 13.5% שומן בערך.

חיטוב שעבר סיימתי על משקל 80 ו 11-12 אחוז שומן,ואני עכשיו מרגיש כאילו במסה שעשיתי עליתי ממש קצת בשריר (אני מאוד משקיע בתזונה ובאימונים).

האם זה נורמאלי לעלות רק 2-2.5 ק'ג שריר בתקופה של 8 חודשים מסה ? למתאמן טבעי כמובן.

לדעתי קצת מידי ב8 חודשים.
אבל כל אחד בקצב שלו.
בכ"מ אתה מוזמן לעלות לפה את התזונה שלך ואימונים בצורה מפורטת.

לא נורמאלי. כנראה לא עשית שינויים אדפטיביים בתוכנית שלך ובתזונה ובסוף סתם שרפת הרבה זמן יקר. תקופת מסה שאין בה עליה של קילו-2קילו בחודש היא כישלון גמור.

• פותח/ת השרשור
לא נורמאלי. כנראה לא עשית שינויים אדפטיביים בתוכנית שלך ובתזונה ובסוף סתם שרפת הרבה זמן יקר. תקופת מסה שאין בה עליה של קילו-2קילו בחודש היא כישלון גמור.
מה אתה אמיתי? בחיים לא תוכל לעלות 2 קילו שריר בחודש,דיברתי על שריר נקי.
סה''כ עליתי 10 ק''ג בערך

מה אתה אמיתי? בחיים לא תוכל לעלות 2 קילו שריר בחודש,דיברתי על שריר נקי.
סה''כ עליתי 10 ק''ג בערך
איך עלית 10 קילו כשרשמת ששקלת 80 בהתחלה ו84 עכשיו?
בכל מקרה אתה לא יכול למדוד עליה בשריר, אתה יכול למדוד עליה במסת הגוף הרזה בהתאם לעליה באחוז השומן ומשוואה מתמטית פשוטה אבל מסת גוף רזה מורכבת לא רק ממסת שריר.

• פותח/ת השרשור
איך עלית 10 קילו כשרשמת ששקלת 80 בהתחלה ו84 עכשיו?
בכל מקרה אתה לא יכול למדוד עליה בשריר, אתה יכול למדוד עליה במסת הגוף הרזה בהתאם לעליה באחוז השומן ומשוואה מתמטית פשוטה אבל מסת גוף רזה מורכבת לא רק ממסת שריר.
,

אחשלי בלי להעליב אני חושב שיש לך קצת בעיה בהבנת הנקרא,אמרתי שחיטוב שעבר סיימתי על משקל 80 , ושכרגע אני שוקל 84 כלומר אחרי החיטוב עליתי למשקל 90 ואז חיטבתי והגעתי כרגע ל84 עם קצת יותר אחוז שומן מהסוף חיטוב שעבר.

אולי תסבכתי לך תעניינים,אבל בכללי אני רק רוצה לדעת עד כמה זה רלוונטי לעלות 2-.2.5 קילו שריר נקי בתקופה של 8 חודשים במסה

,

אחשלי בלי להעליב אני חושב שיש לך קצת בעיה בהבנת הנקרא,אמרתי שחיטוב שעבר סיימתי על משקל 80 , ושכרגע אני שוקל 84 כלומר אחרי החיטוב עליתי למשקל 90 ואז חיטבתי והגעתי כרגע ל84 עם קצת יותר אחוז שומן מהסוף חיטוב שעבר.
הסתבכתי כי סיפקת לי מידע מיותר על החיטוב הקודם שלך שלא רלוונטי בכלל לשאלה שלך ולא אמרת לי כמה משקל תאכלס העלית/הורדת אלה סיפקת לי מידע על כמה שריר עלית כשזה לא נכון בכלל כי אין לך את האמצעים הטכנולוגיים למדוד את זה והסברתי למעלה למה.
בכל מקרה, ל8 חודשים לעלות ב10 קילו זה בסדר מבחינתי, אולי לא חיטבת כמו שצריך ובגלל זה איבדת מסת שריר או שעדיין נשארת נוזלי, ומכשירי בדיקת א"ש עושים טעויות כשמדובר על נוזלים.

• פותח/ת השרשור
הסתבכתי כי סיפקת לי מידע מיותר על החיטוב הקודם שלך שלא רלוונטי בכלל לשאלה שלך ולא אמרת לי כמה משקל תאכלס העלית/הורדת אלה סיפקת לי מידע על כמה שריר עלית כשזה לא נכון בכלל כי אין לך את האמצעים הטכנולוגיים למדוד את זה והסברתי למעלה למה.
בכל מקרה, ל8 חודשים לעלות ב10 קילו זה בסדר מבחינתי, אולי לא חיטבת כמו שצריך ובגלל זה איבדת מסת שריר או שעדיין נשארת נוזלי, ומכשירי בדיקת א"ש עושים טעויות כשמדובר על נוזלים.

עזוב אולי תסבכתי אותך,הלכת רחוק מהשאלה שלי.

אני רק רוצה לדעת כמה שריר מתאמן ממוצע מעלה ב8 חודשים במסה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית